Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 961-979 z 979.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Dnia 22-07-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor LORD SITH [Veto] ________________________________________________ Krążownik 5.555 _________________________________________ Obrońca jkac ________________________________________________ Duży transporter 6.900 Recykler 5 Wyrzutnia rakiet 1.369 _________________________________________ Po bitwie... Agresor LORD SITH [Veto] ________________________________________________ Krążownik 5.555 ( -0 ) _______________________________…

• Dnia 10-07-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor LORD SITH [Veto] ________________________________________________ Pancernik 3.333 _________________________________________ Obrońca wiciu852 [Sopranos] ________________________________________________ Mały transporter 653 Duży transporter 693 Lekki myśliwiec 1.138 Ciężki myśliwiec 114 Krążownik 19 Okręt wojenny 8 Sonda szpiegowska 1.829 Bombowiec 1 Pancernik 198 _________________________________________ Po bitwie... Agreso…

• Dnia 02-07-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor LORD SITH [Veto] ________________________________________________ Niszczyciel 3.980 Bombowiec 988 _________________________________________ Obrońca Rodzio [PKP] ________________________________________________ Duży transporter 500 Recykler 10 Sonda szpiegowska 500 Satelita słoneczny 92 Gwiazda Śmierci 4 Wyrzutnia rakiet 11.000 Lekkie działo laserowe 1.000 Ciężkie działo laserowe 1.000 Działo Gaussa 100 Działo jonowe 1.000 …

• Agresorowi gratulacje za wyczucie momentu słabości Sojusznika. Klemens... tumblr_inline_nbgqhfBCGv1roj9wu.gif odbudowy Ty lamo kosmiczna!

• Cytat od Johny: „kolejna rzecz, że pominięte rekordy ekspedycji według tego Gracza już wpisałem. ale co to za rekord zdobyć 1 DT na ekspedycji? hmm? ja nie widzę w tym nic wielkiego” Dżony, Dżony, Dżony. Zaznaczyłem kolorem zielonym co jest mym zdaniem "rekordowego" w raporcie z ekspedycji. Nie ma potrzeby wpisywania jako rekordu 1 DT

• Dżony. Nie to żebym się czepiał, ale kilka rekordów pominąłeś w aktualizacji już drugi raz z rzędu. Orientuj się

• LORD SITH [Veto] Wynik ekspedycji [x:xxx:x] 22.04.2016 01:37:35 Od: dowódca floty Odkryliśmy planetę z resztkami cywilizacji. Na orbicie znajduje się olbrzymi port kosmiczny Kilku techników i pilotów z ekspedycji udało się na powierzchnię w poszukiwaniu statków, które jeszcze można wykorzystać. Następujące statki dołączyły do floty: Sonda szpiegowska: 1992 Lekki myśliwiec: 38 Ciężki myśliwiec: 4 Duży transporter: 1 Wpis z dziennika pokładowego oficerów komunikacyjnych: Zdaje się, że ta część wsz…

• Dnia 13-04-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor LORD SITH [Veto] ________________________________________________ Niszczyciel 4.000 Bombowiec 1.000 Lekki myśliwiec 200.000 _________________________________________ Obrońca Rodzio [PKP] ________________________________________________ Mały transporter 50 Duży transporter 450 Lekki myśliwiec 1.000 Ciężki myśliwiec 54 Krążownik 11 Okręt wojenny 7 Sonda szpiegowska 77 Bombowiec 19 Satelita słoneczny 20 Niszczyciel 100 Gwiazd…

• Fajny wlot SoloTM. Zemsta najlepiej smakuje na zimno i właśnie to pokazałeś chłodną kalkulacją i dobrą obserwacją Gratulacje topowego ACSa i dziękuję za linka. Życzę kolejnych Obrońcy odbudowy.

• AntiGameReborn

xLORD SITHx - - Porozmawiajmy o OGame

Mam poważne pytanie i proszę się nie śmiać. Czy można w jakiś sposób zainstalować Antigame na Internet Explorerze 11? Pytam, ponieważ jestem mile zaskoczony wydajnością tej przeglądarki; jest naprawdę szybka i pobiera niewiele zasobów.

• S&D - wątek dyskusyjny

xLORD SITHx - - Seek & Destroy

Kto będzie chcieć grać w OGame, to będzie grać w OGame - to jest fakt. Cytat od Mililion: „Widzę, że pijesz do naszego RW z u68... fakt na -1,5kk, a w perspektywie nagród +2,5kk. Jakbyś się bardziej zainteresował i zobaczył jak powstawały większe RW pod koniec edycji widziałbyś, że to bardzo dobre posunięcie taktyczne. Nie można być tak krótkowzrocznym zarówno w pierwszej kwestii jak i drugiej.” Źle widzisz. Nie piję do tego RW i nie interesuje mnie u68. Interesuję się jak to ująłeś, swoim podwó…

• S&D - wątek dyskusyjny

Cytat od Mililion: „No pewnie... i odebrać czasem jedyną szansę małym flotom na jakąkolwiek walkę o nagrodę/punkty.” No i właśnie dlatego powyższa dyskusja nie ma sensu: na siłę stajecie w obronie słabszych flot/graczy. Problem, który porusza Vesper, Zdobywca i ja, to zapis, który paradoksalnie nie pozwala słabszym coś ugrać, tylko silniejszym na siłę się rozbijać i nabijać procenty do S&D, przy własnej stracie 1,5kk punktów podczas edycji. Kto strąci więcej moonów? Konto 10kk, czy 1kk? Odpowied…

• S&D - wątek dyskusyjny

Cytat od Vesper91: „A przyznawanie % dla najlepszego złomiarza za zniszczenie moona z którego nie ma pz to przecież absurd...” Dokładnie. Jasno wymienione są 3 kategorie: aktywista, złomiarz, niszczyciel księżyców, i za nie przysługują nagrody. O ile pierwsza kategoria może łączyć się z drugą i z trzecią z uwagi na ilość wklejonych RW lub raportów z NM, o tyle druga nie jest w żaden sposób tożsama trzeciej. Złomiarz złomuje floty, z których jest złom. Niszczyciel księżyców niszczy księżyce, z kt…

• AntiGameReborn

Cytat od Francolino: „Cytat od xLORD SITHx: „Witam, mam pytanie. Czy jest możliwość odpalenia Antigame na tablecie z Androidem? Jeśli tak, to w jakiej przeglądarce (Firefox, Chrome, Opera) najlepiej? :>” Firefox Mobile” Dziękować! A wymaga to instalowania Greasemonkey, czy wystarczy sama przeglądarka i pobranie Antigame?

• AntiGameReborn

Witam, mam pytanie. Czy jest możliwość odpalenia Antigame na tablecie z Androidem? Jeśli tak, to w jakiej przeglądarce (Firefox, Chrome, Opera) najlepiej?

• 1. B. Polewoj- Opowieść o prawdziwym człowieku. 2. M. Puzo- Ojciec Chrzestny. 3. J. R. R. Tolkien- Władca Pierścieni. Ale ogólnie książki są feee

• Ja nie mogę z polskiej reprezentacji- banda czopków, ćwoków i mondziołów Leo odchodzi, bo Polska dostaje w dupsko- a czy to jego wina, że pracuje z patałachami? A tak ogólnie to najlepsi są ci znawcy piłki nożnej: "Polska na Słowenii się nie potknie"... a tu zonk i 3:0 dla tej słabej, nie potrafiącej grać Słowenii. Myślałem, że się posikam ze śmiechu, jak zobaczyłem miny exxxpertów, którzy się wymądrzali po porażce Polaków w studio Polska o mistrzostwach w RPA nie ma co marzyć, bo grać im się ni…

• Hmmm... Jak farma ucieka z misją "stacjonuj" to takie opóźnianie się na nic zdaje- bo zawróci wtedy, gdy flota atakująca uderzy Mogłeś też opisać, jak farma puszcza swoją flotę w celu jej uratowania na PZ i wtedy przy pomocy falangi idzie ją bez problemu złapać Dla początkujących graczy ten mini poradnik jest dobry Ode mnie 4/5 sneaky.gif PzdRO!

• "Władca Pierścieni" "Dywizjon 303" "Ojciec Chrzestny" "Opowieść o prawdziwym człowieku" sneaky.gif