Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 861-880 z 979.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
LORD SITH [Veto] vs. jkac - 144.05% + farming + zbiórka Dnia 18-09-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor LORD SITH [Veto] ________________________________________________ Krążownik 3.333 _________________________________________ Obrońca jkac ________________________________________________ Duży transporter 4.000 Recykler 1 Wyrzutnia rakiet 995 Ciężkie działo laserowe 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor LORD SITH [Veto] ________________________…
-
Cytat od Lord Maul: „Graty wodzu ” Jaki wodzu? Tylko kanclerz to przecież Graty Lesió. SZP. SZO. Veto!
-
LORD SITH [Veto] vs. aldor 1 - 220.03% + farming + zbiórka Dnia 03-09-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor LORD SITH [Veto] ________________________________________________ Pancernik 4.444 _________________________________________ Obrońca aldor 1 ________________________________________________ Mały transporter 1.896 Duży transporter 4.501 Sonda szpiegowska 16 Niszczyciel 14 Gwiazda Śmierci 1 Wyrzutnia rakiet 112 _________________________________________ Po bitwie... Agr…
-
LORD SITH [Veto] vs. egoton - 214.78% + farming + zbiórka Dnia 31-08-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor LORD SITH [Veto] ________________________________________________ Pancernik 2.222 _________________________________________ Obrońca egoton ________________________________________________ Duży transporter 4.274 Krążownik 4 Okręt wojenny 321 Recykler 18 Niszczyciel 4 _________________________________________ Po bitwie... Agresor LORD SITH [Veto] ______________________…
-
Witamy. Dzisiaj lot w duecie. Po kilkugodzinnym skanowaniu, gdy już miałem uderzać w kimono, jak się później okazało u ofiary naszej, Jurgena, zauważyłem minutki na moonie. Poszedł skan i w raporcie ukazała się flota. Początkowo lecieć miałem sam, ale pod wpływem kilku rzeczy zmieniłem zdanie. No i poleciałem z Aleks, która logistycznie ogarnęła dofarmy i zbiórkę. Pozdrawiam cały Sojusz Veto, Sojusz LzB oraz Buddy. Pozdrowienia także dla Jumka, Moherka oraz FILU. Nutka od Aleks: youtube.com/watc…