Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 841-860 z 979.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Ban bana banem
PostKwiknąłem Trafiłeś w sedno problemu Z piekła rodem.
-
Ban bana banem
PostCytat od schweppes65: „Zaskocze Cię też zapewne jak powiem ze graliśmy w jednym sojuszu, tyle że tu jestem znany jako chomik, z tym kontem na forum i przypisany kontem na gg. Dbam o swoją prywatność, każde uni ma swoje odrębne forum i gg ” Ten jeden cytat pokazuje jak mało wiarygodna jest Twoja każda wypowiedź. Z uwagi na różne nicki, różne numery gadu możesz w sposób dowolny naginać rzeczywistość, fabrykować wypowiedzi. Nawet jeśli z Tobą grałem w jakimś sojuszu - w co wątpię - to cieszę się, ż…
-
Ban bana banem
PostNie przypominam sobie bym miał kiedykolwiek wątpliwą przyjemność z Tobą zamienić słowo, czy to w grze czy to na forum - prócz powyższych. Twoja opinia, Twoja sprawa. Z opiniami się zgadzać przecież nie trzeba, bo co jest skalą normalności? Każdy ma inne kryteria. Czy może puszowanie się jest czymś normalnym wg Ciebie? Sądzę, że właśnie tak uważasz, skoro zaistniałe wydarzenie bagatelizujesz. Ale to tylko moja teoria wysnuta na bazie kilkunastu Twoich postów. Temat tyczy się Szajki i banów, które…
-
LORD SITH [Veto] vs. Frank Castle [EMERYCI] - 466.48% + farming + zbiórka Dnia 19-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor LORD SITH [Veto] ________________________________________________ Pancernik 4.000 _________________________________________ Obrońca Frank Castle [EMERYCI] ________________________________________________ Mały transporter 475 Duży transporter 6.705 Lekki myśliwiec 102 Ciężki myśliwiec 238 Krążownik 2.077 Statek kolonizacyjny 3 Recykler 1 Sonda szpiegow…
-
Ban bana banem
PostŚrednio mnie interesuje jak negocjują moi koledzy na tym, czy innym serwerze. Nie tego dotyczy topic. Nie odwracaj kota ogonem. Załóż swój A to czy złamiesz śluby to Twoja indywidualna sprawa i nic mi do niej; to tak jak gdybyś był księdzem i sobie poużywał - lata mnie to.
-
Ban bana banem
PostCytat od schweppes65: „nie wszyscy podnoszą sobie ego przez % z lipnego ST ale to ze to pod publikę to co innego. jeszcze przyjdzie czas na rozkręcenie tego tematu ” Pewnie, że nie wszyscy. Fakt faktem, temat się rozkręca, skoro nawet Leyto przy okazji push tematu się odezwał.
-
Ban bana banem
PostSię porobiło. Człowiek wraca z urlopu, liczy na jakieś skany w nadziei, że nikt o nim nie zapomniał, że ktoś tam w galaktyce czuwa. Mija godzina, dwie godziny, trzy i nic. Jedyna moja nadzieja na skan to Szajka. Niestety urlop. Podkówka się pojawiła na mej twarzy. Ale hola, hola. Przy nicku Szajki brak sojuszu? Hmmm. Coś się odjaniepawliło. No nic. Bywa. Kilka godzin później skanuję galę nr 8, siedlisko pewnych Bestów, RKRów, i Hanziaków. Chwilę później Szajka bez urlopu i nie zawiódł mnie - dos…
-
LORD SITH [Veto] vs. Frank Castle [EMERYCI] - 149.27% + farming + zbiórka Dnia 17-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor LORD SITH [Veto] ________________________________________________ Pancernik 1.000 Krążownik 500 _________________________________________ Obrońca Frank Castle [EMERYCI] ________________________________________________ Mały transporter 77 Duży transporter 2.904 Lekki myśliwiec 93 Ciężki myśliwiec 78 Recykler 1 Sonda szpiegowska 1.525 Gwiazda Śmierci 1 …
-
LORD SITH [Veto] vs. templariusz [GAL.LWY] - 304.7% + zbiórka Dnia 29-09-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor LORD SITH [Veto] ________________________________________________ Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca templariusz [GAL.LWY] ________________________________________________ Mały transporter 1.600 Lekki myśliwiec 820 Ciężki myśliwiec 216 Krążownik 379 Okręt wojenny 436 Sonda szpiegowska 300 Bombowiec 207 Satelita słoneczny 20 Niszczy…
-
LORD SITH [Veto] vs. bobbydziesiatka [RKR] - 129.93% + farming + zbiórka Dnia 20-09-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor LORD SITH [Veto] ________________________________________________ Krążownik 3.333 _________________________________________ Obrońca bobbydziesiatka [RKR] ________________________________________________ Duży transporter 3.544 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 1 Sonda szpiegowska 735 _________________________________________ Po bitwie... Agresor LORD SITH…