Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-24 z 24.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• RevenGee

RevenGee - - Archiwum CT

Cytat od Drakensang: „Ave leniwcu Oglądałeś Polowanie na czerwony październik?  Niestety nie Zadowolony z wakacji? Czy jeszcze rok akademicki trwa?  Wakacje udane w 100% Ulubione uniwersum?  Niegdyś U44, obecnie nie gram Ulubiony okręt? Pancernik Ulubiona mitologia i dlaczego ta mitologia?  Brak Ulubiona postać z mitologii?  Brak Ulubiony bóg z mitologii?  Zeus Ulubiona książka?  Nie czytam za wiele książek Ulubiony przedmiot w szkole?  WF ;D Czemu ten kierunek studiów? Stosunki Międzynarodowe ?…

• RevenGee

RevenGee - - Archiwum CT

Dzien Dobry ! Przyszedł czas i na mnie =) Imię: MichałMieszkam: Kalisz (okolice) Studiuję: Warszawka (AON) Rocznik: 94 Zainteresowania: Sport Nie będę się rozpisywał Będziecie chcieli to zapytacie a ja chętnie odpowiem ! PozdrawiamReV

• kasai - mala wredota :P

RevenGee - - Członkowie Teamu

Dzien dobry Jaki Humor dziś ? Jaka Pogoda ? Rowerek czy Bieganie ? Narty biegowe czy zjazdowe ? GDZIE MOJE POSTY

• Ciężko było najładniejsze Panie/Panny to Panie/Panny z Nr 1 i z Nr 14 ! Osobiście dał bym 2 głosy ale poszedł dla Esterkii