Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 141-160 z 990.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Legia Warszawa

Thorgoth - - Piłka Nożna

Z rozstawionych chyba Tiraspol i Maccabi są nieco słabsze, ich sobie życzę. Reszta jest jednak mocna i dość doświadczona. Stanowczo nie chce Cypryjczyków, o tej porze roku można się tam ugotować na miękko.

• Legia Warszawa

Thorgoth - - Piłka Nożna

Dzizas jaki jestem zły na siebie że na tym meczu nie byłem. Bilet kupiony tylko dupsko leniwe i nie było z kim iść więc w końcu się nie zebrałem. Jeden z lepszych meczy polskich drużyn w ostatnich latach. "Ekspert" Kowalczyk mówił że Celtic nas zgwałci - w drugiej połowie to Legia robiła gangbang, od 60 minuty mistrz szkocji nie był w stanie przejść połowy boiska. Cytat od Mati: „Pożyjemy, zobaczymy. ” Pożyliśmy, zobaczyliśmy. Oby jak najwięcej takich rzeczy dane nam było oglądać.

• Liga typerów - dyskusje

Thorgoth - - Piłka Nożna

Dla mnie super.

• Legia Warszawa

Thorgoth - - Piłka Nożna

Jako lekką okoliczność łagodzącą można powiedzieć że lipiec to nie jest najlepszy czas dla naszych drużyn. To oczywiście nie jest usprawiedliwienie a zaledwie lekki akcent, ale tak jest i było zawsze że w lipcu polskie dzieci nie lepią bałwanów a polscy piłkarze nie grają w piłkę. Nie sądzę żeby to miało się kiedykolwiek zmienić dlatego ważny jest awans w rankingu UEFA - granie od II rundy kwalifikacji ogromnie zwiększa szanse na blamaż.

• Legia Warszawa

Thorgoth - - Piłka Nożna

Legia - Bełchatów 0:1 - kompromitacja gruba. Tak źle grającej Legii nie pamiętam od czasów wczesnego Skorży i truskawkowych transferów - Piech i jego przyjęcie piłki na 5 metrów - fascynuje mnie o co chodzi z tym Ryczkowskim. Akurat dziś nie był najgorszy na placu ale z jakiej racji on wogóle jest w jedynce? Przecież to nawet nie był wyróżniający się zawodnik rezerw wiosną - Bereś nie ogarnia lewej obrony zupełnie. Tym razem kręcił nim Mak - Kosa pod formą strasznie - Pinto wyczerpuje moją cierp…

• Legia Warszawa

Thorgoth - - Piłka Nożna

Legia - St Patrick 1:1 Wynik fatalny, gra katastrofalna. Mały plus dla Berga że szybko zdjął najgorszego hamulcowego czyli Pinto który się przebiegł w ciągu 65 minut może dwa razy a tak to się specjalizował w zwalnianiu akcji w zarodku. Ogólnie wszyscy grali jakby mieli wielkie kac-kupy w gaciach. Zero ruchu, zero wyjścia do piłki, zero pomysłu. Najstraszliwsze jest to, że gdyby Kuciak miał gorszy dzień a rywale więcej szczęścia to równie dobrze mogłoby się skończyć 0:2, co byłoby jedną z grubsz…

• Legia Warszawa

Thorgoth - - Piłka Nożna

O moją wiedze się nie martw a decyzja o końcu trollowania bardzo słuszna. Bywaj zdrów i skup się na pozytywnych aspektach świata futbolu.

• Legia Warszawa

Thorgoth - - Piłka Nożna

Bo nie zależy Ci na rozmowie tylko na pojechaniu po Legii. To nudne i przedstawia Ciebie w takim a nie innym świetle. Najpierw piszesz że KSG nie odniósł ŻADNYCH sukcesów, a gdy te sukcesy przytaczam to nagle chodzi o już o (hokus pokus) WIELKIE sukcesy. To pokazuje Twoją wartość jako dojrzałego rozmówcy. Zgadnij jaką

• Legia Warszawa

Thorgoth - - Piłka Nożna

Cytat od ackra: „No to już żaden argument. Za czasów Gierka Górnik nie miał żadnych sukcesów w lidze” 2 MP, 3 PP. Nie wiem czy to ignorancja czy zaślepienie. Cytat od ackra: „Z Lecha dam jeszcze przykłady oprócz Okońskiego: Jarosław Araszkiewicz, Jerzy Podbrożny. Bogusław Oblewski” Podbrożnego "powołał" do Legii Janusz Romanowski dolarami, gdy w latach '90 budował ekipę na LM. W tych czasach już dawno nie było powołań do klubów sportowych. Ignorancja czy zaślepienie? Tak czy inaczej gadać z Tobą…

• Legia Warszawa

Thorgoth - - Piłka Nożna

Cytat od ackra: „Nie trolluję, nie cierpię Legii a moja ŚP. ciotka która bardzo interesowała się piłką nożną nie mogła patrzeć na Deynę.” A co patrzenie na Deyne to ma do trollowania? Ulubionym klubem EG (czy może raczej całej jego ekipy) był KSG. Porównaj skuteczność pushowania tego klubu i skuteczność pushowania Legii. Zresztą nie robię z tego Górnikowi zarzutu, takie były czasy. To że hiszpański fiskus nie zagląda do dupy księgowym Realu i Barcelony też jest formą wsparcia, bo dzięki temu mog…

• Legia Warszawa

Thorgoth - - Piłka Nożna

I po grzyba trollujesz? Tak samo albo nawet skuteczniej były pushowane wszystkie inne kluby resortowe, jedynie technologia pusha się lekko różniła. Zresztą warto to trochę odkłamać - to nie było tak, że Legia mogła powołać KAŻDEGO piłkarza tylko każdego piłkarza akurat po maturze który formalnie szedłby w kamasze. To jednak DROBNA różnica, szczególnie że nie każdy futbolista objawia swój talent w wieku 18-19 lat. Warto też porównać ile tytułów przed '89 zdobyła "faworyzowana" Legia a ile np. uko…

• Legia Warszawa

Thorgoth - - Piłka Nożna

Gui jest wypożyczony do końca roku kalendarzowego, jak narazie się rehabilituje po operacji. Podobno wszystko przebiega zgodnie z planem. Rywal faktycznie, dobry pod każdym względem, trochę przypomina walijczyków z zeszłego roku. Tzn piłkarsko słabsi byli chyba tamci z Malty ale dzięki temu że mają twardszego rywala przynajmniej odczują wejście w rytm meczowy. Ja mam do ostatnich "wzmocnień" ambiwalentny stosunek. Ani Piech ani Lewczuk demonami futbolu nie są. Mam nadzieje że Berg z Leśnym wiedz…

• Śmieszne fotosy 8D

Thorgoth - - Humor

abuseit.pl/Images/tasmy.gif //Zbyt duży rozmiar grafiki. //Cezarcfc

• Znani i lubiani ludzie

Thorgoth - - Nauka

Any more tips?

• Legia Warszawa

Thorgoth - - Piłka Nożna

Ligowcy powoli wznawiają treningi. Jak zawsze o tej porze roku głównym tematem są transfery. W Legii jest jak do tej pory duży spokój. Wciśnięcie Łukasika do Lechii wygląda na spektakularny sukces Leśnego. Transfery do klubu też rozważne - inwestycja w 3 młodych graczy z czego 2 Polaków z pewnością się spłaci. Średnio podobają mi się za to plotki. Po pierwsze Piech - po co w klubie czwarty czy piąty napastnik jeżeli gramy taktyką BEZ NAPASTNIKA? Jest Orlando, jest Gruzin, Jest Efir, jest Sagan, …

• Legia Warszawa

Thorgoth - - Piłka Nożna

Ekstraklapa rozdała nagrody za miniony sezon. Bramkarz sezonu: Dusan Kuciak Nominowani: Mateusz Bąk (Lechia), Radosław Janukiewicz (Pogoń), Dusan Kuciak (Legia), Michał Miśkiewicz (Wisła), Richard Zajac (Podbeskidzie). Stanowski ma chyba rację, tu nagroda była za nazwisko. Można do tego podejść dwojako: albo nagradzamy bramkarza o najlepszych umiejętnościach, albo będącego w najlepszej formie. Tylko że w tym pierwszym przypadku można było przyznać nagrodę przed sezonem Kuciakowi. Janukiewicz mni…

• Znani i lubiani ludzie

Thorgoth - - Nauka

Yes.

• Znani i lubiani ludzie

Thorgoth - - Nauka

Odkrywca, marynarz, żołnierz. Drugie imię mocno kojarzy się z ptakiem drapieżnym. Jego ostatnia wyprawa przypomina nieco naszą niedawną historię zimowego szturmu na Broad Peak.

• Znani i lubiani ludzie

Thorgoth - - Nauka

Walery Sławek. Nikomu się nie chce kombinować pytania, dlatego nie odpowiadaliście leniuchy

• Znani i lubiani ludzie

Thorgoth - - Nauka

Brawo, zadajesz.