Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 941-960 z 990.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
TS Wisła Kraków.
Thorgoth - - Piłka Nożna
PostCytat: „Nizio(L)^^ napisał(a) Cytat: „*ThoR* napisał(a) Dzisiaj Arka! 2-0 dla Nas i zbliżamy się do lodówek Za tydzień żeby był remis, albo zwycięstwo Legii w meczu Legia - Amica, potem My wygrywamy z Legią i..... FETA :D” Z tą forma i składem? Nie wygracie z Legią na Ł3 i za 100 lat. ” Tylko, że mecz będzie na Reymonta Myślę, że w tym sezonie o mistrzu wcale nie zdecydują mecze na szczycie, tylko frajerskie straty punktów z ogórami. Wisła raczej wygra bezpośredni mecz z Legią, co wcale nie znac…
-
Cytat: „Orzeszek107 napisał(a) A teraz do sedna. Cały czas mówię, że nurt fantasy zaczął się wtedy kiedy Tolkien wydał swoje pierwsze dzieła. Wcześniej fantasy nie było główną tematyką książki. ” A co było tematyką książek o Conanie Barbarzyńcy (wcześniejszych niż dzieła Tolkiena)? To była fantastyka naukowa? A może harlequin? Cytat: „Orzeszek107 napisał(a) Chce się co poniektórym dalej rozstrząsać ten tamat? Bo ja nie chcę i mnie nikt nie przekona. Pracowałem kiedyś w bilbiotece przez kilka lat…
-
Cytat: „wik 112 napisał(a) Mam pytanie. Oglądałęm kiedyś film "Dług" K. Krauze. Podobnież niedawno wyszła książka o tej samej tematyce co film. Autorem książki jest uniewinniony z całej tej historii. ” Sikora nigdy nie został uniewinniony. Prezydent Kwaśniewski go ułaskawił w 2005 roku, ale to trochę co innego. Książkę możesz kupić na allegro, klik.
-
Cytat: „Hyrakles napisał(a) Moje to trylogia christopera paoliniego nazwy książek to Eragon,Najstarszy,Brisinger chłopak ma 15 lat a napisał bestselery ” Ten chłopak ma już 26 lat a nie 15. Eragona nie zmęczyłem przyznam się - drażniły mnie płytkie postaci (och, ach, jaki ja jestem dobry i szlachetny, muhahaha, jaki ja jestem zuy i zdradziecki) i przewidywalna fabuła. Z takiego lekkiego fantasy fajnie mi się Belgariade Eddingsa czytało
-
Filmowa Foto-Zagadka
Posta: Heath Ledger; Zakochana złośnica, Prawo miecza, Obłędny Rycerz, Tajemnica Brokeback Mountain heath_ledger_04.jpg 800px-Heath_Ledger.jpg q: aktor kojarzony niestety tylko z jedną rolą. W dobrym filmie jechał przez stany z przystojniakiem któremu trochę odwaliło. Grał chirurga bez prawa do wykonywania zawodu. Jakby co będą dalsze podpowiedzi.
-
Legia Warszawa
Thorgoth - - Piłka Nożna
PostTeraz Lechici będą jojczyć jak to wszyscy są umoczeni, żeby sprawa Reissa była mniej upokarzająca. Ja jednak myślę, że nie wszyscy. Wisła od czasów Cupiała raczej jest czysta - nie miała po co kręcić, sportowo była wystarczająco mocna. Legia też raczej nie kręciła - co widać po wynikach.
-
Cytat: „Satanie(L) napisał(a) Powiem ze choc nie gram w ten sport a chcialbym w niego zagrac Zobaczyc jak to jest ” Dostać piłką to mały orgazm. Duży orgazm jest, jak w czasie szarpaniny od jednego obrońcy dostaniesz łokciem w ucho, a od drugiego w wątrobę. Wtedy leżysz na parkiecie i całą siłą woli starasz się nie posiusiać z bólu w majty. Ale to bardzo fajny sport, mimo że brutalny.
-
Cytat: „JaKochamLegie napisał(a) Ty chyba nie ten mecz oglądałeś ” Widzisz, sprawa wygląda tak. W piłkę ręczną gra u nas 20k ludzi, w piłkę nożną każdy. W handballu chłopaki są światowym topem, raz wygrywają a raz przegrywają z najlepszymi. W futbolu jesteśmy miękkimi bolkami, którzy z okazji święta lasu czasem wygrają z jakąś Belgią. Dlatego Wencie i tym chłopakom należy się wielki szacunek. To co zagrali na tych mistrzostwach było kapitalne.
-
Nie ma co jojczyć że parkiet nie taki, a piłka źle napompowana. Chorwaci byli lepsi i zasłużenie wygrali, tak to już w sporcie bywa. Trzeba pochylić głowę przed zwycięzcami i podziękować naszym za walkę. Te mistrzostwa to kawał dobrej roboty w ich wykonaniu.
-
Balić nie gra totalnie nic. Zero, dno i metr mułu. Spowalnia i robi dobre wrażenie modną fryzurą. Jeśli będzie grał to szansa jest.
-
Kasa prawie nic nie wyjął
-
Cytat: „Dennis Guilder napisał(a) Hehe, i wracamy do dyskusji: z kim Polacy mają większe szanse? Z Francją czy Chorwacją? ” Widziałem kilka meczy Francuzów, i nasuwa mi się wniosek, że jest to znakomity zespół grający kapitalną, techniczną piłkę. Chorwaci to zespół trochę inny; silniejszy i szybszy, troszkę podobny do nas. Nasze orły grają handball siłowo-taktyczny, bardzo nieustępliwy i zawzięty. Z samą techniką jest słabiej, wystarczy porównać jak śmiga piłka w czasie ataku pozycyjnego u nas, …
-
Nie tylko. Logicznie rzecz ujmując szanse mamy niewielkie. Może być duży łomot, albo mały łomot. Nie mniej jeżeli dziś jakimś cudem wygrają, to będą mistrzem świata.
-
Cytat: „P1R4C1K napisał(a) mnie najbardziej martwi forma ... "panow z gwizdkiem" ” Gdyby nie forma panów z gwizdkiem, to byśmy pewnie z Węgrami teraz grali, o 5 miejsce. Więc tak za bardzo to bym nie narzekał
-
Cytat: „dzidek1993 napisał(a) Zgadzam się z Tobą No ale wiesz ja myślę że od Bieleckiego za dużo się wymaga bo on powoli już odchodzi.. Nie te lata jak to mówią ” Bielecki strasznie sztywny jest na tym turnieju. Z Norwegami wrzucił najwięcej, ale to i tak nie jest to. A czy to o wiek chodzi? Wg wiki to on dopiero co skończył 27 lat. Biorąc pod uwagę, że Wenta spokojnie łapał się do kadry Niemiec w wieku lat 39, to chyba nie jest wytłumaczenie.
-
Cytat: „Dennis Guilder napisał(a) Tego pytania nie rozumiem. Zaś co do samej Chorwacji to oni zawsze byli bardzo mocni, fakt grania u siebie też im pomaga, Ale jak widzisz napisałem też, że lepiej grać z nimi niż z Francją... ” A ja sądzę, że lepiej byłoby trafić na Francuzów. Chorwaci są najmocniejszą drużyną w czwórce finałowej, pozostałe 3 są mniej więcej równorzędne. Tylko raz w historii udało nam się wygrać mecz o coś z nimi. Jeśli dodamy do tego publiczność, sędziów którzy się na tych mist…
-
Polska - Norwegia w niemieckiej TV. To, jak pod sam koniec z komentatora powietrze zeszło - genialne
-
Spokojnie chłopaki, mamy dużo czasu... Wenta jest bogiem.
-
Filmowa Foto-Zagadka
PostCytat: „[ STEALTH ] napisał(a) Zagadka: Polował na Gumpa,zamiast lecieć w kosmos jeździł na wózku....Kolekcjonował oficerów i żył jak żigolak. Poproszę o zdjęcie z filmu w którym partneruje mu jednooka piękność z komputera. ” Jude Law Droga do zatracenia - polował na T.Hanksa czyli Gumpa,Gattaca - Jerome na wózku, Wróg u bram - snajper, A.I. Sztuczna inteligencja - żigolak 53416.1.jpg Sky Kapitan i świat jutra, gdzie jednooką jest Angelina q: zawsze grał tego złego, kanalię, bluzgał, zabijał, bi…
-
Cytat: „Dennis Guilder napisał(a) Dla mnie to tylko dowód na to, że poziom na którym są zespoły z tej grupy jest dosyć wyrównany. ” Masz rację. Choć w naszej grupie ćwierćfinałowej jest zespół który trochę jednak odstaje. To Kiro Lazarov i Chłopcy Do Podawania Mu Piłki, przez niektórych zwany Macedonią. Ten zespół ma tylko dwa punkty. Zgadnijcie na kim je zdobył