Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 441-460 z 465.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• marcik - szefowa szefow;)

Czesiownik - - Archiwum CT

Jak nie masz nic do napisania to po co piszesz ? LOl E marcik nie wierz w cuda nie dba o Ciebie Słuchałaś Arki Noego ? Ja kiedyś też Twoja ulubiona piosenka tego zespołu ?:P

Oszczędza klawiaturę oraz marcik żeby dużo nie musiała czytać

• Akurat konta g'sowe nie spotykam, szczerze jeszcze nigdy nie spotkałem, wiec myśle ze nie jest to jakas masówka. Bo z moonówymi to wiadomo każdy topowy sojusz miał/ma takie konto Co do moonowki czy ma 2kk czy 150k dużej różnicy to nie robi Jedynie przy tych gs'ach ale jak już mówiłem ja osobiście nie spotkałem się z tym. Bo z moim znajomych czy nawet ja jak chce zniszczyc moona to albo to ja robię albo ktoś z moich znajomych

• Czyli, że przyznajesz się, że masz multikonto tak ? :lol: Tobie raczej chodzi o to, że gracze mają moonowki, że ktoś inny im prowadzi drugie konto moonówe. Tylko że to robi inny gracz, więc o multikoncie nie ma mowy. Często jest przeciez ze w sojuszu jest jedna znana moonówka. I każdy gracz nawet noobek idzie do jakiegoś sojuszu gdzie to jest;) I nie widzę problemu;)

• Dlatego ja nie narzekam, tylko gram sobie dalej A inni niech robią co chcą Zresztą zawsze znajdzie się parę osób, które kupują antymaterię i póki nie będą musieli dokładac do interesu (bynajmniej dużo) to nie skasują uni. Wiedzą dobrze, że przez taką akcję inni gracze z innych uni mogą zrezygnowac. A nóż odejdą Ci co kupowali antymaterie

• Albo miał np komandora. Jeśli jest aktywny (oficer także) to konto nie kasuje się Chyba, że tak właśnie specjalnie niemcy nie kasowali takich kont, wyłaczyli automatyczne kasowanie i tyle Ale i tak nie ma źle Na jakimś tam litewskim jest 1000 graczy, a na duńskim czy innym już nie pamiętam 800

• Uni 25 - 1.808 graczy .... Masakra;/

• uni 25: (Miejsce 9 z 2.391) uni 23 (Miejsce 10 z 4.684) Co do uni 23 to też mam zastrzeżenia shinkai i pewnie są specjalnie dorobione jak to kiedyś miało miejsce, żeby onet płacił za współpracę i robiono specjalnie konta, aby na uni było ponad 4k graczy Nie ma co tutaj narzekac, że nie łączy się universów bo Polacy nie mają nic do gadania. Tylko Niemcy to mogą zrobic. I jak mocno admini polscy by chcieli bez Niemców i ich zgody i pracy zeby to zrobic nic nie da sie zrobic.

• 1 grudnia 25 uni - 2.424 23 uni - 2.428 na oby dwóch top 1500 - 2 punkty

• Uni 23 - 2.356 top 1500 - 1 punkt !! top 1561 - 0 punktów

• uni 25 - 2.373 top 1500 - 4 punkty

• Korzystam często z internetu przez komórke (samsung u900 soul orange) i nie mam problemów z korzystaniem ogame. Kiedyś zdarzało mi się to o czym mówisz, ale wtedy wyłaczałem opere i jeszcze raz logowalem się i potem było dobrze, rzadko dwa razy musialem Jak zaimer napisał GF nie gwarantuje ze będzie chodzic, ale wedlug mnie bardzo dobrze chodzi i naprawde rzadko kiedy jest problem

• Ja jestem jak najbardziej za Do końca świata jechac na CO2 ? 2030 to i tak za daleki okres według mnie... Jutro powinni zaczac juz budowac heh Chyba że rząd powstawił na czystą energię z wiatraków

• No niestety tak już jest, że graczy jest coraz mniej i powoli zostaje sama czołówka.... W top 100 jest w sumie jako tako choc i tam czesc na urlopach, a im dalej tym gorzej ... 7.715.355 (Miejsce 6 z 2.415) A kiedyś ile ludu grało na moim 25 uni

• Na pewno trzeba to zmienic Albo odzielne statystyki albo dopisek ze uni speed, bo tak to nie ma sensu naprawdę

• Ile czasu spędzasz na forum dziennie ? POszedłeś spac o tej 6 jak tak długo siedzialeś czy robileś normalne rzeczy jak co dzien gdy wstaje sie o tej godzinie ?:P

• Syntezator deuter 37 lvl ? Wow Gratulacje dla Poochat'ego kolejny rekord dla Polski

Dziewczyn nie znasz ?:P

• RE: ZAiMeR

Cytat: „.: Magik :. napisał(a) Cytat: „ZAiMeR napisał Cytat: „SZYMWADER napisał 1. Lubisz spam? ” 1. Nie. ” xD dlaczego nie lubisz spamu? :E” Jak on nie lubi spamu to ja jestem świety W każdym temacie umieszcza tą swoją emotikonkę albo kolorowe "Zamykam" choc jest ona zupełnie niepotrzebna

• Fajnie się ogląda te statystyki Jeszcze lepiej by było jakbym ja w tych też był Ale spokojnie niedługo będę