Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 361-380 z 465.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Graveir wiem, że elektrownia słoneczna to stałe punkty, ale po co marnować te surowce w nią. Według nie lepiej już bunkierek, bo i ochrona surki i satki możemy postawić. A tutaj nie wziąłeś tego przecież, że nie od razu robimy duże poziomy kopalni zanim do takich poziomów dojdziemy to spokojnie taki bunkier będziemy mogli wybudować, a wiadomo i satki i obronę nie dajemy od razu, wszystko idzie, że tak powiem proporcjonalnie. A co do fuzyjnej. Bunkier jest po to aby nie gasić nam światełek A fuzy…
-
Djablica
Postczemu masz nick Djablica, a w avku takiego słodkiego kotka ?
-
Smutno było mi naprawdę Ale dobrze, że już wróciłaś. Ale lepiej będzie dla Ciebie jak będziesz miała naprawdę dobrą wymówkę:P Album powinnaś mi pokazać, dlatego że: - przecież mnie lubisz. Z sympatii można komuś jakiś prezent zrobić. - jest to dla Ciebie również interesowne. "Ty co komuś, ktoś coś Ci" - Jesteś otwarta do ludzi, więc nie powinnaś się teraz tak ukrywać ze zdj:P - Nie raz już zdjęcia pokazywałaś swoje, więc możesz zrobić wyjątek po raz kolejny - toć przyjemności nie chcesz mi spraw…
-
Co do rozbudowy Twojego moona, sposób byłby bardzo dobry, ale przed tym jak nie można było wysyłać rakiet międzyplanetarnych. Teraz, gdy jest to możliwe wybudowanie kilku-kilkudziesięciu rakiet nie jest drogim interesem. A jak ktoś będzie chciał nam moona zniszczyć to i pobawi się w "rmp" i wyśle te gs'y Także w pójście w stocznię i budowanie tam obrony według mnie nie jest już zbyt dobrym pomysłem. Ale nie mówię, że nie. Co do rozbudowy falangi później to wtedy na pewno, bo byśmy mieli cały zak…
-
Mhm albo mam chwilową zaćmę albo coś pokręciłeś. Nigdy nie słyszałem żeby jakaś technologia powiększała % odbudowy obrony. Zawsze jest 70%. Komputerowa daję tylko 1 slot więcej. A energetyczna potrzebna jest do niektórych innych badań + zwiększa się energia przy fuzyjnej. Co do przeciwrakiet, to logiczne że koniecznie trzeba je wybudować. Na to przecież w rozpisce planety dałem 6 poziom silosa i powiedziałem, że później można go nawet rozbudować na większy poziom
-
Chciałbym się podzielić moim doświadczeniem i spostrzeżeniami na temat górnictwa w ogame. Nie chce tutaj rozstrzygać czy eko góruje nad flotą, ale chce opisać plusy pójścia w tą stronę oraz jak się z tym wszystkim uporać. Bo wbrew rzeczy trzeba mieć do tego też głowę. Spis Treści Kod źródłowy (8 linii) Po pierwsze co znaczy eko. W ogame nazywamy to budowaniem kopalni i wszystkich innych budowli oraz badań. Choć z badaniami bym się tutaj kłócił, bo bardziej przydatne są w większości dla flociarzy…
-
Chciałbym się podzielić moim doświadczeniem i spostrzeżeniami na temat górnictwa w ogame. Nie chce tutaj rozstrzygać czy eko góruje nad flotą, ale chce opisać plusy pójścia w tą stronę oraz jak się z tym wszystkim uporać. Bo wbrew rzeczy trzeba mieć do tego też głowę. Spis Treści Kod źródłowy (8 linii) Po pierwsze co znaczy eko. W ogame nazywamy to budowaniem kopalni i wszystkich innych budowli oraz badań. Choć z badaniami bym się tutaj kłócił, bo bardziej przydatne są w większości dla flociarzy…
-
Djablica
PostA już myślałem że 63 Ale to byś już nie mógł