Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 361-380 z 465.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• W jakim kraju obecnie przebywasz i studiujesz;)?

• A proszę nie uwzględniłem samego mięsa. A sam kiedyś jako flociarz latałem na bunkry tym;) Zrobiłem przeliczenie ładne i tą poprawkę też uwzględnię i zrobię przeliczenia z komarami Dziękuje Poprawki w kolonizacji, eskspedycji oraz w obronie na niesione

• marcik - szefowa szefow;)

Czesiownik - - Archiwum CT

Wymówkę na to czemu Ciebie tak długo tutaj z nami nie było ? Smutno było bez Ciebie wiesz ?:( Ale ja tak wolę od Ciebie taki fajny prezencik

• Graveir wiem, że elektrownia słoneczna to stałe punkty, ale po co marnować te surowce w nią. Według nie lepiej już bunkierek, bo i ochrona surki i satki możemy postawić. A tutaj nie wziąłeś tego przecież, że nie od razu robimy duże poziomy kopalni zanim do takich poziomów dojdziemy to spokojnie taki bunkier będziemy mogli wybudować, a wiadomo i satki i obronę nie dajemy od razu, wszystko idzie, że tak powiem proporcjonalnie. A co do fuzyjnej. Bunkier jest po to aby nie gasić nam światełek A fuzy…

• Oups:D Teraz to zauważyłem. Dzięki

• Jeja przecież masz słowo ewentualnie nie ?:P Więc możesz rozwijać na równym poziomie albo deuter na wyższym. Tutaj już pozostawiam wybór;)

• Oki dziękuje Mista G, wieczorkiem zmienię to i dopiszę to według Twojego spostrzeżenia. Czemu kopalnia deuteru wyżej ? A bo deuter łatwiej zrobić wyżej niż kryształ. Do tego deuter idealny na handel

• Djablica

czemu masz nick Djablica, a w avku takiego słodkiego kotka ?

Smutno było mi naprawdę Ale dobrze, że już wróciłaś. Ale lepiej będzie dla Ciebie jak będziesz miała naprawdę dobrą wymówkę:P Album powinnaś mi pokazać, dlatego że: - przecież mnie lubisz. Z sympatii można komuś jakiś prezent zrobić. - jest to dla Ciebie również interesowne. "Ty co komuś, ktoś coś Ci" - Jesteś otwarta do ludzi, więc nie powinnaś się teraz tak ukrywać ze zdj:P - Nie raz już zdjęcia pokazywałaś swoje, więc możesz zrobić wyjątek po raz kolejny - toć przyjemności nie chcesz mi spraw…

• Co do rozbudowy Twojego moona, sposób byłby bardzo dobry, ale przed tym jak nie można było wysyłać rakiet międzyplanetarnych. Teraz, gdy jest to możliwe wybudowanie kilku-kilkudziesięciu rakiet nie jest drogim interesem. A jak ktoś będzie chciał nam moona zniszczyć to i pobawi się w "rmp" i wyśle te gs'y Także w pójście w stocznię i budowanie tam obrony według mnie nie jest już zbyt dobrym pomysłem. Ale nie mówię, że nie. Co do rozbudowy falangi później to wtedy na pewno, bo byśmy mieli cały zak…

• Cytat: „wik 112 napisał(a) Mechanik daje ” Oficer daję, to się zgodzę. Zmniejsza straty o połowę. Ale technologia żadna tego nie robi

• Mhm albo mam chwilową zaćmę albo coś pokręciłeś. Nigdy nie słyszałem żeby jakaś technologia powiększała % odbudowy obrony. Zawsze jest 70%. Komputerowa daję tylko 1 slot więcej. A energetyczna potrzebna jest do niektórych innych badań + zwiększa się energia przy fuzyjnej. Co do przeciwrakiet, to logiczne że koniecznie trzeba je wybudować. Na to przecież w rozpisce planety dałem 6 poziom silosa i powiedziałem, że później można go nawet rozbudować na większy poziom

• Chciałbym się podzielić moim doświadczeniem i spostrzeżeniami na temat górnictwa w ogame. Nie chce tutaj rozstrzygać czy eko góruje nad flotą, ale chce opisać plusy pójścia w tą stronę oraz jak się z tym wszystkim uporać. Bo wbrew rzeczy trzeba mieć do tego też głowę. Spis Treści Kod źródłowy (8 linii) Po pierwsze co znaczy eko. W ogame nazywamy to budowaniem kopalni i wszystkich innych budowli oraz badań. Choć z badaniami bym się tutaj kłócił, bo bardziej przydatne są w większości dla flociarzy…

• Chciałbym się podzielić moim doświadczeniem i spostrzeżeniami na temat górnictwa w ogame. Nie chce tutaj rozstrzygać czy eko góruje nad flotą, ale chce opisać plusy pójścia w tą stronę oraz jak się z tym wszystkim uporać. Bo wbrew rzeczy trzeba mieć do tego też głowę. Spis Treści Kod źródłowy (8 linii) Po pierwsze co znaczy eko. W ogame nazywamy to budowaniem kopalni i wszystkich innych budowli oraz badań. Choć z badaniami bym się tutaj kłócił, bo bardziej przydatne są w większości dla flociarzy…

marcik co się z Tobą stało, że nie ma Ciebie już tyle czasu tutaj ?

Czemu nie chcesz iść na układ zdjęcie-> album ?

Czemu grozisz mi warnem ?:D Czy kolejny avatar i sygnaturka będzie w podobnym stylu co te ? Czyli kobiety:P Dam zdjęcie, a Ty dostęp zgoda ?:D

Czy to było też do mnie ?:) Dlaczego zmieniłaś tamtego avatara ? Nie podobał Ci się, znudził ? Dasz mi dostęp do albumu ?

• Djablica

A już myślałem że 63 Ale to byś już nie mógł

W sumie prawda Pad, żeby Nas do Ciebie porównywać ech A czy marcik ma wogóle jakiegoś swojego łebka Może o nas teraz jest zazdrosny, w końcu taka popularna tutaj