Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Właśnie o to się martwię tutaj najbardziej: Cytat: „- ów prywatny serwer wytrzyma obciążenie (które może moim zdaniem prędko przekroczyć nawet najśmielsze oczekiwania)” Załóżmy, że z każdego uni średnio będzie miało ją 200 osób. Co za pewne na nowych będzie o wiele więcej. 200 osób razy 65 uni to jest 13000 użytkowników. Czyli od groma. I może serwer nie wytrzymać jeśli będzie to jakiś zwykły A co do teamu, zawsze można powiększyć o team chat
Mod sam przeniesie Ci ten temat do odpowiedniego działu Avatar nic złego to nie jest przecież. Raczej ułatwienie komunikacji. Co prawda przez to IRC może trochę spaść na pozycji, ale ... Kiedy możemy dokładnie się spodziewać, aby ją wypróbować ?
Szczerze na pewno taki czat by pomógł w komunikowaniu się sojuszu. Na IRC'a nie wszystkim chce się wchodzić. A tutaj jakby miał być w podglądzie - czemu nie Zwłaszcza jakby miało to być na innym serwerze Ja czekam tylko na wersję finalną, żeby to wyszło I oczywiście było zaakceptowane przez administracje
Czemu tak rzadko odwiedzasz swój temat :P? Co do słodkiej djablicy - można by to polemizować No dobra niech będzie, biorę się za szukanie tych fotek:P Ale jak ich tutaj nie będzie, to będziesz miała przerąbane EDIT: Dobra znalazłem tylko jedną: img318.imageshack.us/img318/8228/birneryh3.png A masz jakąś gdzie użyłaś mniej makijażu
To ja marcik proszę o taką samątylko żeby ważyła te 50 kb Czy marcik aż tak mnie lubi i zrobi to ?:P W sumie z książki mogłaby wyjść śmieszna historia:P
Na przykład których rzeczy tam nie trawisz Byłem tam jakieś 4 miesiące temu i nawet mi się podobowało. Choć ja byłem tam tylko na tydzień, więc wielu aspektów mogłem nie dostrzec.