Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 161-180 z 392.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• OPCJA DOKUPU EXP W SKLEPIE NA STAŁE

Virus - - Gra

Im więcej slotów ekspedycji tym lepiej, także zawsze będę przekonany do takiej opcji.

• Cytat od I am back: „Cytat od Virus: „Czy przynależność do sojuszu ludzi których Ty uważasz za głąbów i debili, czyni ze mnie głąba i debila? ” Z kim sie zadajesz, takim sie stajesz. Powiedzenie stare jak to cale ogame. ” Tak, tak. Dokładnie w tym samym roku start miał OGame, oraz wymyślono to powiedzenie. Jak wiadomo, w sojuszach na przestrzeni blisko 20 lat nigdy nie doszło do migracji. Jak już dołączysz no to kaplica. Do końca. Najbardziej jest mi szkoda tych kont topowych prowadzonych przez …

• Cytat od Xxxx: „Nikt normalny nie wstępuje do LHIP.. więc? ” Spoko, jakby wszystko już wiem jeżeli chodzi o Twoją osobę, powodzenia, przyda Ci się.

• Cytat od Xxxx: „Virus Ty jesteś w LHIP ten sojusz już od kilku uni już istnieje na czele że smitym czy jak mu tam ten alkoholik co skasował swój sojusz po pijaku i tutaj też widzę że on gra. Generalnie sojusz głąbów i debili więc nie wypowiadaj się. Pozdro ” Czy przynależność do sojuszu ludzi których Ty uważasz za głąbów i debili, czyni ze mnie głąba i debila? Obiecuję również, że po Twoim szlabanie usunę konto na forum, wybacz byczku.

• Cytat od I am back: „Cytat od sanvean: „A próbowałes kiedyś przeliczyć ile Ci da 10% metalu? Bo licytując za kilka milionów, to zdecydowanie jesteś w plecy, więc nie wiem czy jest sens tym się chwalić. ” Nie zawsze licytuje dla zysku. Licytuje zwyczajnie po to by wygrac. A czy zaplace 300k za zlota dopalke czy 10kk za brazowa to nie ma znaczenia. Wazne by wygrac i zniechecic innych do licytacji. Wychodze z zalozenia, ze wole wydac miliony sury na byle co niz chociaz zlotowke wyciagnac z portfela…

• Cytat od Proffesor: „Smierc w ataku to nie wstyd, Ernest olej i pokaz ze potrafisz! ” Absolutnie bez podjazdu, ale pokazać jak widać potrafi jedynie dwie czynności. 1) Szpieguj - flota (o rany lecimy, aktywności to przeżytek) 2) Atak - LECIMY NA PAŁE HURAAA FLOTA ZŁOM HAHAHHA KOZAK MAX Nie oszukujmy się, co nie jest zabronione jest dozwolone. Spoko, macie hajs włóżcie miliony monet wszyscy będą narzekać, marudzić, psioczyć (ja na czele XD), ale jeżeli nie masz wiedzy wyniesionej z FAQ forum to m…

• Szybkiej odbudowy sojuszniku, o ile już ona nie nastąpiła.

• Myślę, że my to pikuś, ale chyba powinniśmy mu serdecznie podziękować za to, że prawdopodobnie ufundował 1/10 premii świątecznych GF.

• Jedna kwestia. Czemu ma służyć ten temat? Temu, że nasz top 1 (hehe) jedynych liczb jakich się nauczył to tych z własnej karty kredytowej, czy po prostu wyśmiewamy go za to, że i tym razem nie osiągnie absolutnie nic pomimo imponującego nakładu finansowego?

• Cytat od GramBoLubie: „Zawsze mnie zastanawiało czemu flota kupiona jest zła , a obrona kupiona jest dobra ? hipokryci ... Bo wtopił top 1 ... jakby wtopił top 100 to by było " SzO , obrońcy nie gratuluję bo nie ma czego , ST za kasę ... " Ps. Lord skila nie kupisz ... xD ” W tym przypadku chyba bardziej chodzi o to, że od początków Ogame (KIEDYŚ) top1 pracował na swoje miejsce w rankingu/opinie itd. Aktualnie top 1 jak widać, może być każdy. Zabawny obrót sytuacji.

• Jak zaczynałem zabawę na uni miesiąc temu to Nemek był jedną z pierwszych osób która po moim poście na DiD odpisała i przesłała mi surowce na start, także mam nadzieję, że nie kończy przygody i z całego serducha życzę szybkiej odbudowy.

• A ledwo co miałem skany od poszkodowanego, gratulacje.

• Gracze vs. Team - edycja VI

Virus - - Spam

120

Virus - - Spam

125

• Cytat od Why so Serious: „tak ” Nie będzie, w zeszłym evencie sprawdzone.

• Skany odczułem na własnej skórze, także gratulacje znalezienia sobie celu.

• Pierwsze ST na uni, gratulacje. Tempo jest porażające trzeba przyznać.

Virus - - Spam

127

• Cytat od Why so Serious: „a co z energią? będzie na minusie? ” Masz na myśli energie zużywaną przed dok?

• Nagrody a Osiągnięcia

Virus - - Gra

Cytat od Qwant-holon: „Ja myślę że najbardziej hardkorowe zadania z Nagród mogłyby być wliczane jako osiągnięcia. Osiągnięcie kompletu osiągnięcie z danego działu powoduje otrzymanie bonusu np. +1 badanie do wyboru (za nagrody z badań) +500 Gs (na niszczenie moonów, i takie tam) etc Każda grafika to nic innego jak przyporządkowanie nagrody, tylko jak mówię, tutaj same hardkorowe, i nie myślę o "wykup sztab dowodzenia na 3 miesiące - postęp 1/6" ” Zamysł jest bardzo dobry, jednakże tak jak w przy…