Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Twoja przeglądarka ma wyłączoną obsługę JavaScript. Jeśli chcesz korzystać ze wszystkich funkcji tej strony, wymagane jest włączenie JavaScript.
Szybkiej odbudowy sojuszniczko.
SzO sojuszniku, ostatnio trochę złej passy, ale słońce jeszcze zaświeci.
Graty lamo, oby tak dalej.
Nie ma pozdro dla discorda, wysyłam wirusa na lapka.
Zbiorowy lincz to jedyna słuszna opcja w tym przypadku, agresorowi powodzenia na innym uni, tu raczej długo się nie pobawi.
Wymienię próby moonowe. SS, LM, obojętne. Nick taki jak w grze.
@buleon, miałem podobne odczucia kiedy otrzymałem wiadomość o ankiecie. Dosyć specyficzne uni, któremu raczej nie wróżę pełnej graczy przyszłości.
Litość to rzeczywiście zbrodnia, graty oby tak dalej padalcu.
Kupa w basenie pozdrawia. Zawsze pomyślnych lotów!
U wszystkich na bogato, warto było skrupulatnie wysyłać ekspedycje każdego dnia.
@Algorytm dziękuję za szczegółowe wyjaśnienie, zastanawiało mnie to wczoraj czy przedwczoraj. Teraz wszystko jest jasne.
Gratki sojuszniku, top na nowe zabawki.
Jakby po to lwia część gra, żeby być jak najwyżej w rankingu także.
Szybkiej odbudowy sojuszniku.
Teoretycznie warto latać w układzie w którym jest się samemu, bo i tak nikt nie będzie latał do sąsiedniego układu ze względu ma czas.
Czyli loteria jak się patrzy. Dobrze wiedzieć, że szczęście dopisuje tak samo w Ogame jak i w roku 2020.
Aktualizacja z przed chwili: Nasza flota znalazła przedmiot w bezzałogowym statku. Do ekwipunku dodano Dopalacz energii srebro.
Fascynujące. że najważniejszym elementem tej gry stało się zaglądanie do portfela graczy. SzO atakującemu, na przyszłość też.
Podobnie, podczas trwania eventu na Sombrero nie znalazłem nic a puszczam mniej więcej 8 x 9 fal dziennie, także to naprawdę musi być już niefart.