Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Mam wrażenia, że Budyń co tydzień bawi się w ST po prawej stronie, podziwiam za zapał i chęć do dalszej gry. Pożytku ze złomu Smigol, czekam na hat-trick dzisiaj.
Cytat od Apofis: „Wprowadzają poprawki dziś ze świeceniem. A czy ktoś zgłaszał, że strona sama leci w dół. Wykurzające, też tak macie? ” A no mam. Do tego po zaznaczeniu floty kliknięcie enter nie przenosi mnie do kolejnego etapu wysyłki floty. Irytujące, delikatnie mówiąc.
Wyszło z tego naprawdę potężne starcie, gratulacje za ustrzelenia aktywnego flociarza, a patrząc po ST miał aktywną noc. SzO obrońcy, młode uni wszystko do nadrobienia.
Nick: Virus Dlaczego Ty (doświadczenie w prowadzeniu podobnych tematów itd): Od dziś prowadzę taki temat w ST Sombrero (odpowiednia kolorystyka zostanie tam dodana niedługo) Częstotliwość aktualizacji: Codziennie Przykład kolorystyczny rekordu: Agresor [xxx] vs. Obrońca [xxx] ~ 123456 %
Cytat od Hahohe: „Depozyt to będzie kwintesencja najbardziej bezużytecznego budynku wymaksowanego u niektórych na wysoki level. ” Gorzej jak trzeba będzie go zbudować od 0 żeby trochę podskoczyć w statystkach. Edit: Dok przynajmniej nie zajmował pól na planecie