Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 392.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Event Systemu Nagród 19.02-5.03.2021 problem z zaliczaniem zadań na Himalia
Virus - - Błędy w grze
PostU mnie problemy już zostały naprawione, także spróbujcie jeszcze raz.
-
Zdecydowanie tak. Podpisze się pod tym zarówno rękami jak i nogami.
-
#74 Noob Saibot [LHiP] & #28 Smigol Oddam [LHiP] vs. Geologist Trust ~ 86577.77%
Virus - - Starcia Umbra
PostDobra robota, życzę wam więcej paliwa z grabieży. Oby tak dalej.
-
#69 Noob Saibot [LHiP] & Viper [SHGV8] vs. BayDreamsTM [DeMoNy] ~ 119650 %
Virus - - Starcia Umbra
PostKonkretne uderzenie. Gratuluje zdobycia top 5 ACS umbry, przetapiaj i zdobywaj kolejne miejsca na podium.
-
Lamki Hefalumpy i Pijoki [LHiP] & Stop Hybrid go V8 [SHGV8] vs [MBG] My Bandito Gangsterito -> 22869,36% vs 26725,13% Zakończona
Virus - - Wojny Umbra
PostCytat od SKAMI: „Jak pisał Wakat normalną rzeczą jest, że w trakcie wojny ludzie z sojuszu odchodzą. Wg regulaminu mogą wyjść w trakcie wojny z sojuszu w dowolnym momencie i w dowolnym momencie wrócić. To samo z urlopami. LHiP wypowiedziało nam wojnę i zostal tam już tylko jeden gracz z tego okresu - No To Lecimy. Reszta odeszła albo wyrzucona bo dali nam % do wojny. Mieli rekrutację. My również. Pisaliśmy do graczy wydawałoby się mocnych ale w odpowiedzi pisali "sorry, nie pomogę, gram eko" To …
-
#25 Smigol [LHiP] & Arsene Lupin [SHGV8] vs. Morfeusz [ZLOM] ~ 65289.22%
Virus - - Starcia Umbra
PostNieźle huknęło. Gratulacje i przetapiaj bo idziesz jak burza!
-
Podliczanie energii
Virus - - Błędy w grze
PostJeden z graczy w dyskusji na temat wersji 7.x zgłaszał również taki problem.
-
Hannah Montana vs. MaRecki [BRZ] & ketraBik [BRZ] & D1di [BRZ] ~ 107460.1% TOP 1 ACS (Pożegnanie)
PostJako, że prowadzę tu Top starcia mam pewien problem z tym ST. Bądź co bądź jest ustawione i nie wiem za bardzo czy powinno się klasyfikować jako rekord uniwersum.
-
Biologiczny
PostCoś prostego. Dzięki jakiej substancji pchła może skakać tak wysoko?