Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Antharas [KOMORNIC] & Y2K [KOMORNIC] & AMAV [KOMORNIC] & Wuja Fredek [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] vs. Fremen [P N] ~ 881137.62% PB ! Top 3 solo ogame / Top4 ST u68/ Top 3 solo U68
Selene - - Starcia U68
PostCytat od Ten Keyra: „Cytat od Selene: „Aj szkoda sojusznika, agresor ładnie wpasował się w okienko, gratulacje się należą, piękne PB a o zysku nawet nie wspomnę . Ech i znowu trzeba będzie odbierać co nasze . Fremen szo! ” I to niby ja prowokowałem. Słabiutko... @Antharas wielkie graty! Tych wiadomości z prośbą o nieskanowanie Fremana było tyle, że zakrawało to na spam ;). Jednak się udało i przyfarmione tyle dexu, że powinno zwrócić za przepały ;). ” A gdzie w mojej wypowiedzi widzisz prowokacj…
-
Antharas [KOMORNIC] & Y2K [KOMORNIC] & AMAV [KOMORNIC] & Wuja Fredek [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] vs. Fremen [P N] ~ 881137.62% PB ! Top 3 solo ogame / Top4 ST u68/ Top 3 solo U68
Selene - - Starcia U68
PostAj szkoda sojusznika, agresor ładnie wpasował się w okienko, gratulacje się należą, piękne PB a o zysku nawet nie wspomnę . Ech i znowu trzeba będzie odbierać co nasze . Fremen szo!
-
Mallory [P N] & PoZiomek [P N] vs. szajka [KOMORNIC] ~ 1.505.162.92% / Top3 ogame ACS X1 i Top2 u68 ACS
Selene - - Starcia U68
PostNiespotykany ACS, wielkie gratulacje dla Was, top3 ACS x1 a przy tym TAKI ZYSK! Mallory masz magiczne sondy, musisz częściej skanować :). Poziomka - dałeś rade, graty :). Szajce szo, dok sporo odda. Przy okazji i ja coś skubnęłam: Selene [P N] vs. szajka [KOMORNIC] ~ 2889.19% Dnia 30-01-2021 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Selene [P N] ________________________________________________ Pancernik 50.000 Pathfinder 40.000 _________________________________________ Obrońca szajka [KOMO…
-
Kromak [P N] & Celestial General [P N] & Selene [P N] & Mallory [P N] & Van [P N] vs. obserwator [BOSS] ~ 1855466.62% - TOP 1 ACS U68 / TOP 2 ACS Ogame X1
Selene - - Starcia U68
PostCieszę się że byłam w odpowiednim czasie i miejscu i mogłam dołączyć do takiego zacnego ACSa, jeszcze raz dziękuję za zaproszenie i polecam się na przyszłość . No i wreszcie dostałam coś z doku a myślałam już że mam jakiś popsuty: Następujące statki zostaną przetransportowane do twojego doku kosmicznego w Kolonia [x]: 5354x Okręt wojenny 13081x Pancernik
-
Celestial General [P N] & Hamer [P N] & Selene [P N] & kruchy [P N] & Incoming [P N] vs. Muminek [DOM] ~ 154 689.12% (+bonus)
Selene - - Starcia U68
PostBardzo udana sobota, na ST w Twoim wykonaniu zawsze można liczyć, gratulacje procentu i zysku, będzie na wiele nowych stateczków :).
-
kruchy [P N] & Incoming [P N] & Van II [P N] & Radim [P N] & Selene [P N] vs. MARCIN [ARMADA] ~ 32538.51%
Selene - - Starcia U68
PostKosisz pięknie kruchy, dobrze mieć Ciebie po swojej stronie, gratuluję tego i wszystkich poprzednich ST, nie dam rady we wszystkie się wpisać . Obrońcy szo.
-
Celestial General [P N] & Ekonom [P N] & kruchy [P N] vs. ZetoBot [O-ECO] ~ 67 051.75%
Selene - - Starcia U68
PostNiezłe zasieki odwiedziłeś i to na plus, gratulacje i czekam na naSTępne .
-
Celestial General [P N] & Andre [P N] & Van II [P N] & Van [P N] vs. halok [HARIBO] ~ 41538.38%
Selene - - Starcia U68
PostHmm, ST kompletnie nie w naszym stylu, mam nadzieję że to taki wyjątek i więcej się nie powtórzy, nawet do godz. 3-ej nie poczekałeś, jak to tak! Ale i tak ładnie wygląda, gratulacje dla Ciebie .
-
Skoro już zawitałam na forum to i to dorzucę. Pozdrawiam PN, buddy i znajomych. Obrońcy szo. pn4life.jpg Dnia 16-01-2021 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Selene [P N] ________________________________________________ Pancernik 500.000 _________________________________________ Obrońca Chobgob [PZT] ________________________________________________ Mały transporter 7.098 Duży transporter 135.179 Lekki myśliwiec 1.421.792 Ciężki myśliwiec 6.606 Krążownik 146 Okręt wojenny 141 Statek ko…
-
Znalazł nasz niestrudzony Ekonom, ja na doczepkę. Pozdrawiamy PN, buddy i znajomych. Obrońcy życzymy szybkiej odbudowy. ps. jeszcze ani razu nie dostałam statków z doku na tym generale . pn4life.jpg Dnia 17-01-2021 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Selene [P N] ________________________________________________ Okręt wojenny 261.054 Pancernik 400.000 _________________________________________ Agresor Ekonom [P N] ________________________________________________ Krążownik 79.003 Okręt …
-
Cytat od Pirat-: „ Za niewinność sie na banie nie siedzi nawet jak nic nie masz za uszami . Tyle w tym temacie. ” A z tym się nie zgodzę akurat, wiem o tym z własnego doświadczenia a Ty? czy Zbawiciel? też z własnego doświadczenia piszecie że zawsze trzeba mieć za uszami? no cóż... Gratulacje kruchy, tak trzymaj, czekam na coś większego, wiem ze stać Cię :).
-
Cmentarz
Selene - - Błędy w grze
PostTo jeśli jest inaczej niż zostało napisane w FAQ to dlaczego nikt tego nie zaktualizował?
-
ST#222 ZDOBYWCA [Veto] vs. CAR ~ 1814.76%, ST#223 ZDOBYWCA [Veto] vs. tatq ~ 1927.5%
Selene - - Starcia Nekkar
PostSkoro Zbawiciel dał Ci minusa to musisz być w porządku, graty