Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-160 z 168.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
pozdro Dnia 28-03-2019 15:43:34 następujące floty spotkały się w walce: Agresor oddam [KNP] ________________________________________________ Krążownik 15 _________________________________________ Obrońca Ahahaha ________________________________________________ Mały transporter 19 Lekki myśliwiec 13 Ciężki myśliwiec 12 Sonda szpiegowska 9 Lekkie działo laserowe 3 _________________________________________ Po bitwie... Agresor oddam [KNP] ________________________________________________ Krążownik 1…
-
nie wiem po co to wrzucam xd pozdro Dnia 28-03-2019 14:47:29 następujące floty spotkały się w walce: Agresor oddam [KNP] ________________________________________________ Krążownik 15 _________________________________________ Obrońca Czar Barym [D T] ________________________________________________ Mały transporter 9 Lekki myśliwiec 23 Ciężki myśliwiec 2 _________________________________________ Po bitwie... Agresor oddam [KNP] ________________________________________________ Krążownik 15 ( -0 ) …
-
Dnia 28-03-2019 11:15:17 następujące floty spotkały się w walce: Agresor oddam [KNP] ________________________________________________ Ciężki myśliwiec 5 Krążownik 10 _________________________________________ Obrońca Director Sao [NiS] ________________________________________________ Mały transporter 18 Lekki myśliwiec 3 Ciężki myśliwiec 7 Sonda szpiegowska 4 Wyrzutnia rakiet 11 Lekkie działo laserowe 4 _________________________________________ Po bitwie... Agresor oddam [KNP] __________________…
-
YeahBunny [T R] vs. Baron von Foch [NOOB] ~ 4359.67% Jedno z ostatnich :) YB OFF
keton - - Starcia Fenrir
Postpozdro w zycku zdecydowanie lepsze od gry.
-
wojtekreal [TTG] & SpartanikusTTG [TTG] vs. OddamJuz [LSP] ~ 12345.68% Top 2 ACS
keton - - Starcia Fenrir
Postno w końcu rozwalony! ile dexu spaliliśmy na tego kampera to świat nie widział. i dziena za pozdro.
-
gikerov [NuN] & nightm4r3 [WIAARA] & Germanek1 [ZAKON] vs. psycho [ORDER 66] ~ 13677.1% TOP 1 ACS !
keton - - Starcia Fenrir
PostCytat od abecaduo: „Czekam na elokwentna wypowiedz obroncy. ” A o czym ja tu mam pitolić? Siadł bfs, fajnie, graty, i do niebawem.
-
Cytat od turysta: „Cytat od Vastator: „Ze Ci sie skrypt szukajacy pztow nie wysypal jak leciales to szacun. Widac solidnie napisany;) ” W tym momencie [ciach] system xddddPrzytulic 4k reckow Twojego zlomu to czysta przyjemnosc ” tak swoją drogą to ja ciekaw jestem tego kodu czy lepszy niż moje wypociny. podeślij na pw to Ci moje skrypty pokaże @ponczek no... idź odpocznij już serio. jak zbierzesz chęci i czas to wtedy polatamy co? @turysta graty... tak bez spin i w ogóle Moderator Miikuu:cytowan…
-
psycho [TTG] vs. emR3 ~ 759.37% Dnia 05-03-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor psycho [TTG] ________________________________________________ Krążownik 11.656 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca emR3 ________________________________________________ Mały transporter 563 Duży transporter 508 Lekki myśliwiec 2.429 Ciężki myśliwiec 2 Krążownik 881 Okręt wojenny 482 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 482 Sonda szpiegowska 98 Pancernik 222 ______…
-
szturmOWIEC [A_D] & psycho [TTG] vs. Swiety [NmP] ~ 8651.57% - TOP 2 ACS
keton - - Starcia Fenrir
PostszturmOWIEC: dla A_D , całego TTG i dostawców paliwa pozdro wariaty z ttg i znajomi ktorzy wiedza ze sa pozdrowieni. ps. konto podobno bylo na allegro, nie wnikam. jak sprawdzalem to juz go nie ma, hehe. Dnia 05-03-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor szturmOWIEC [A_D] ________________________________________________ Mały transporter 11.101 Duży transporter 1.600 Lekki myśliwiec 55.025 Ciężki myśliwiec 10 Krążownik 10.271 Okręt wojenny 2.000 Bombowiec 2.000 Pancernik 2.0…
-
[T R] czyli YeahBunny & gikerov & The End Fidel vs. Paczunio [ZAKON] ~ 9640.18% TOP1 ACS
keton - - Starcia Fenrir
Post[ciach] Mówiłem że pączek to farma, haha. Odbudowy ziom. Ale agresorom i tak graty Moderator Miikuu:usunięto odniesienie do zkoszowanego posta
-
Top 10 Starć Fenrir
keton - - Starcia Fenrir
PostVela oddam [TTG] & 2xfemto [TTG] vs. BEZROBOTNY [LSP] ~ 3960.74% - TOP 7 ACS top 7 acs jak dobrze widze