Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 168.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od GitKOles: „Automizer generował aktywność, a to gówno niestety nie. Sposób pewnie jakiś jest, gdyby ktoś wiedział coś to proszę o PW ” No to zgłoście błąd w grze nawet pisząc maila do Niemiec. Z programistycznego punktu widzenia wygląda to tak: W sesji na serwerze jest zapisana ostatnia aktywna planeta/księżyc. Jaki kolwiek request przychodzący do serwera z Twoim identyfikatorem sesji ( no w końcu chcesz odświeżyć i zobaczyć swoją flotę), generuje aktywność na tej właśnie planecie/księży…
-
TTG Presents Top1 ACS WOJNA SpartanikusTTG & Engineer Vela & Ilusioon & Cichy_Buch & Amazing Grace vel Dominikus vs. gikerov [T R] ~ 55691.95%
keton - - Starcia Fenrir
PostCytat od abecaduo: „ps. ale nie do wojny, niestety. ” wyobrazmy sobie hipotetyczna sytuacje w ktorej rzucasz sie do wszystkich na ulicy, pewniego dnia zostajesz zlapany i dostajesz w czapke jak gierkov a ty lecisz na psy i mowisz ze sie nie liczy ?? regulamin to regulamin, wojna to wojna. chcesz to Ci zaraz nowy watek tam w dziale wojny zaloze i jedziemy dalej. atakujacym gratuluje, kupa smiechu byla na kanale. obrony pakiet obronny i bez spin jedziemy dalej z wojna czy regulaminowa czy nie
-
Jak producent gry Ci zrobi guzik w grze do tego symulatora, to będzie można powiedzieć że się pod nim podpisał. Ja bym chyba zaczął od wpisania dokładnie tych samych wartości co w bitwie. Nie wiem, niby nie duże różnice, ale nawet techów nie umiałeś dobrze wpisać weź popraw sima dla świętego spokoju
-
Za co i kto ma Ci te surowce zwrócić? Symulatory z definicji nie są tworem Gameforge - i rozumiałbym to tak - że w ich intencji nie leży dania Ci niczego więcej jak opisanej mechaniki bitwy. Możesz sobie wziąć kartkę, papier, i policzyć wynik walki. Gdyby było inaczej - myślę że symulator walk byłby zintegrowany z grą i napisany przez jej twórców. Czego braku osobiście nie rozumiem ale ta firma jest ogólnie jakaś dziwaczna...
-
Cytat od ciap: „Cytat od psycho: „To ja bardzo proszę u wytłumaczenie mi kryteriów jakimi kierujecie się w następujących sprawach: - co odróżnia atak na gracza o 10 pozycji niżej ode mnie, od konta kupionego 10 pozycji niżej ode mnie, - co odróżniacie bfsa, od konta kupionego na push na którym zostanie magicznie zapomniany fs. edit: wywaliłem kilka whitespace ” Działa to na takiej samej zasadzie jak teraz. Nie moge informować o wytycznych pracy GO czyli również na co zwracamy uwagę i jak zbieram…
-
Cytat od ciap: „Źródło surowców: 1. surowce pochodzą z ataków, eko itd Można: - wydać surowce na własny rozwój - zero kontaktu flot z innymi graczami, robimy cokolwiek na swoim koncie za te surowce. Nie można: - wszystkie inne sposoby na złomowanie: zostawianie floty, surowców żeby ktoś zaatakował ” To ja bardzo proszę u wytłumaczenie mi kryteriów jakimi kierujecie się w następujących sprawach: - co odróżnia atak na gracza o 10 pozycji niżej ode mnie, od konta kupionego 10 pozycji niżej ode mnie…
-
[SMURFS] czyli Zgrywuseek & UNI FENRIR vs. [T R] czyli Gonzo, mismalinowy, Szutruk-Nahhunte & gikerov ~ 33718.55%
keton - - Starcia Fenrir
Postczapki z głów Panowie. cud miód i maliny tych dwóch w st widzieć, nawet z waszej ręki graty
-
Nie wydaje mi się by sąd był szczególnie zainteresowany czy popełniłeś oszustwo umyślnie, czy też nie. Może by była różnica w wymiarze kary, tak samo jak w przypadku wypadków drogowych, czy odebraniu komuś życia. Nie czuje też rozróżnienia czy to Art, czy Gameforge osiągnął taką korzyść. Po prostu powinno się oddać graczom pieniądze za ten handel i tyle. Tyle mojego!
-
@buleon "Przez błąd Arta te osoby straciły realne pieniądze, a taki handel to już inne przepisy niż Zasady Gry czy Ogólne Warunki Korzystania." Art. 286 KK § 1. Kto, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej, doprowadza inną osobę do niekorzystnego rozporządzenia własnym lub cudzym mieniem za pomocą wprowadzenia jej w błąd albo wyzyskania błędu lub niezdolności do należytego pojmowania przedsiębranego działania, podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8. § 2. Tej samej karze podlega…
-
Cytat od Starrk: „@J.Severn tak, w przypadku karty kredytowej można odzyskać pieniądze za antymaterię, ale to się będzie wiązało z permabanem lub nawet wypowiedzeniem usług Gameforge, więc jakiekolwiek topowe konto z powiedzmy 600kk pkt, które w ciągu weekendu przytuliło powiedzmy 70kkk sury będzie wolało zagryzc zęby nad tą zmianą, niż odzyskać pieniądze za Antymaterię potrzebną na zakup powiedzmy 1.852 Detroidów złoto, co by skutkowało blokadą konta bez odwrotu. Oczywiście użyte liczby mają ch…
-
Raven [SUICIDE] & Konsola [SUICIDE] vs. kernel-panic [TTG] ~ 9955.98% + dobitka
keton - - Starcia Fenrir
Postzwykla farma graty