Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 168.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
TOP 1 ACS Marys [MammaMia] & Tyski [SNK] & Dzidol [MammaMia] & CPPR [MammaMia] & Hanysek [LHiP] vs. 12# Mystery [EXP] & podglaznik [EXP] ~ 354.14%
keton - - Starcia Himalia
Postcudo panowie cudnie ich zrobiliście. szanuje takie loty!
-
incognito [GSR] & Szuja [GSR] & Zeratul [GSR] vs. Hanysek [LHiP] & Luk skafander ~ 88.03% - top 1 acs
Postja tu tylko gościnnie wrzucam za kolegów Ilusioon specjalne pozdrowienia sle obroncom: ~ za te satelity Dnia 24-05-2019 --.--.-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor incognito [GSR] ________________________________________________ Duży transporter 1 Krążownik 209 Okręt wojenny 51 Lekki myśliwiec 389 Ciężki myśliwiec 13 _________________________________________ Agresor Szuja [GSR] ________________________________________________ Krążownik 71 _________________________________________ Ag…
-
Nie działa lobby
keton - - Błędy w grze
PostNie działa lobby - wywaliło z gry, nie da się zalogować, floty w ruchu. Zgłosi to ktoś Niemcom?
-
Frua [SNK] & Pan Nada [SNK] vs. Tyski [DPZ] & incognito [DPZ] ~ 2.58%
Postco tu się odjaniepawliło
-
rachunki za satelity wyrównane, pozdro Dnia 11-05-2019 23:54:53 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Zgrywuseek [SMURFS] ________________________________________________ Krążownik 2.996 Okręt wojenny 9.997 Pancernik 9.501 _________________________________________ Obrońca psycho ________________________________________________ Mały transporter 11.335 Duży transporter 7.513 Lekki myśliwiec 10.830 Krążownik 18.000 Okręt wojenny 3.053 Statek kolonizacyjny 3 Sonda szpiegowska 2.207 Gwiazda…
-
Cytat od ZDOBYWCA1: „Strach się wpisać bo zaraz wpadną jakieś no name i zaczną rzucać różnymi epitetami, mamusia nie wystrzelała to teraz siędzą za klawiaturką i próbują coś "mondrego" napisać co nie @psycho , co nie @Cichy_Buch Graty mi ostatnio brakło kilku minut przetapiaj i lej wszystko co nie spierdziela Obrońcy SzO! ” no pewnie masz racje Zdobywco*. Graty. Banieczka prawie Twoja
-
Cytat od Rocketman466: „Multi watpie ze za push bys dostal na tydzien nie wiem nie mialem bana nigdy po banie musze konto zglosic zony ” to najpierw piszesz do ttg żeby się paktować na tr, zajarany tematem, a dwa dni później wychodzi ze robisz samowolkę bo nikt w smerfach nie chce o tym słuchać. A kilka dni później leci ban kilku/nastu kont za multi. A może cały ten wasz sojusz to jedna osoba i będziesz musiał zgłosić cały sierociniec razem z żona?
-
HunTR [TIME] primo vs. KGB ~ 2334.22% secundo vs. The swarm ~ 2616.63% + bonusik
keton - - Starcia Fenrir
PostCytat od BoG: „już gratulowałem więc offtop, ale mam wrażenie, że powoli kultura wkracza na forum starć naszego uni, aż miło ” będę was cisł aż się nauczycie jedni i drudzy kultury wszyscy. w dupie mam czy tr czy ttg