Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 168.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Amatorski SaD na Fenrir
keton - - DiD Fenrir
PostStawiam po 250k AM dla wygranej drużyny @Bunny jak coś to mnie zagadaj na discordzie w tej sprawie.
-
Amatorski SaD na Fenrir
keton - - DiD Fenrir
Postśmiechłem mordy i alkusy ja bym pograł ale ni ma czym
-
[ OBÓZ TR ] giker & YeahBunny & Gonzo & Szutruk-Nahhunte vs. [ OBÓZ OPOZYCJI ] Lord_Bejitta i Cpr-oddam [I-VvV] & rolnikszukacelu [TIME] & Thrawn i Raven [SUICIDE] & Astrida i ChytraBabAzRadomia vel SpartanikusTTG i CZEKO tubka [TTG] ~ 392486.65%
keton - - Starcia Fenrir
Postja to w sumie pogratuluje decyzji o końcu gry bo sama akcja prosta jak budowa cepa i skilla tu nie ma za dużego fajnie że się w końcu starliście, szkoda że beze mnie. pozdrawiam chlopaki jednych i drugich mimo wszystko. kto konczy to udanych wakacji i widzimy sie na zime
-
TOP 8 ACS Wisior [P N] & Celestial General [AVALON] & ACL [NFH] & dorsz [AVALON] vs. john malkowitz 007 [ANGELS] ~ 145107.8%
keton - - Starcia U68
PostCytat od dorsz: „ haha, nie ma szans ;* latamy dalej, ku chwale AVALON i GK ” podeślij dziewczynie namiar na mój profil. graty starcia fajnie że karma wraca
-
@buleon wiesz co by było fajne? usunięcie teamu ze stanowisk, i oddanie głosu w sprawie kar graczom. samosąd kontrolowany, demokracja, a nie układy układziki szmery bajery i niedziele handlowe koleżanki @ciap. Bez kitu, jak jeszcze kiedyś będę robił klony tej gierki to nie będzie żadnego teamu tylko taki sposób sądzenia.
-
[T R] czyli YeahBunny & Szutruk-Nahhunte & Makaveli vs. Raven [SUICIDE] ~ 7840%
keton - - Starcia Fenrir
Postale nawaliłeś krążków rosół fajnie skończyłeś grę graty bo coś tam zarobiliście na starciu edit: co to za gadki że nie powinien mieć recków? rzućcie trochę konkretów co się [ciach] a nie takie puste gadki. //wulgaryzm //Miikuu
-
@Falc0n sorki że się czepie... ale skoro czubek i marek lecieli na kontre, to przecież naiwnym było by założyć że obrońca tamtego starcia, który Cie tu trzasnął, był nieaktywny na koncie i nie odebrałby pancerników. Czyli na chłopski rozum... poleciałeś na pałę na aktywnego gracza, i musiałeś to wiedzieć. Musiałeś też znać skład jego floty więc byłeś świadom przegranej bo kto by Ci tej floty nie zdjął skoro siedział na koncie i mógł to zrobić? Coś Ty stary zrobił?
-
SpartanikusTTG [TTG] & Cpr [I-VvV] & Ilusioon [TTG] & Raven [SUICIDE] vs. Janek Rembajlo [S T] ~ 13669.02%
keton - - Starcia Fenrir
Postale mam z was wszystkich pompę fajny % ale zysk do bani na 4 osoby :p
-
Kultura osobista graczy
keton - - DiD Fenrir
PostCiś tych ludków w teamie bo się definitywnie lenią w tym temacie. to jest kpina. ile wiadomości ja na fenrir zgłosiłem, podobnych, i dużo gorszych ( UNI_FERIN, sami wiecie kiedy. ) i kompletnie 0 reakcji. A Ty jak byś kogoś tak zwyzywał to pewnie operator dla samego funu rozwalenia Twojej floty by Ci dał bana. W dupach się tam komuś przewraca od samego faktu posiadania panelu. Moderator kruszynka:Wulg zastąpiony łagodniejszym odpowiednikiem. Upominam