Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 168.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
a wez mi potrzymaj piwo.. jakbym mial dostepy do struktur, kodu i programistow to szybko by sie to ogarnelo. to nie fizyka kwantowa tylko zwalony proces ktory da sie przesledzic. tylko wlasnie, GF to duze korpo. u mnie zeby przesunac guzik z lewej na prawa dla spojnosci z aplikacja czekam 3 tygodnie na zgode bo UX musi potwierdzic czy na bank jego makieta nie byla zwalona takze tego.. trzymam kciuki za sprawe, zeby sie fajnie skonczyla i nie srajcie sie do siebie bo nic to nie da.
-
@wampek ale przyznasz mi ze temat juz jest teraz nie do ogarniecia. wez to na logike... zrobilem ze 1000kkkk surowca, ktore puscilem w rynek, kupowalem wszystko jak leci, byle tylko byc upierdliwym i utrudnic sprawe. kogo zbanowac? mnie? prosze bardzo. osoby ktore skorzystaly z tego ze ja bylem upierdliwy a one wystawialy oferty ktore ja kupowalem za lewe surowce? no kurde, jak zaplacily anty, i dostaly bana bo programista dal ciala to rzecznik praw konsumenta juz by zacieral rece a niemcy by gr…
-
@Ten Keyra masz racje. To moze byc zazynanie produktu. Nawet celowe. Ale no, co ich obchodzi wasze/nasze zdanie jesli podjeli taka a nie inna decyzje. Sam bym mial wylane gdyby to bylo moje. Ale poki tego @Art nie napisze to zakladam blad w produkcji. A tutaj nie ma co sie obrzucac gownem, tylko trzeba chwile przeczekac. Mnozcie surowce skoro sie da i handlujcie nimi na rynku z innymi graczami. Temat tak urosnie ze albo serio zbanuja pol spolecznosci OGame, albo znajda sposob na uratowanie spraw…
-
Cytat od Maniak87: „Ale jakiś kontakt by się przydał jakieś info itp... A nie kompletnie olanie nas... ” Daj/dajcie im chwile. Im sie produkt pali bo wlasnie stracil racje bytu. Tydzien, dwa, i na bank cos zaproponuja. Przekrzykiwanie sie teraz kto jest winny nie ma sensu. Niemcy lubia miesieczny urlopy w tym okresie i wlasnie ich z nich sciagaja zeby to ratowac. Badzcie ludzmi troche Nie jeden tu tak po drugim jechal ze az przykro sie to czytalo a zaden z graczy, czlonkow teamu nie byl temu win…
-
A ja wam powiem tak.. i pewnie post umknie gdzies, bo kto by czytal wypociny typka co sie pierwszy raz w sprawie wypowiada. Nikt tu z obecnych nie powiedzial jak to wyglada z punktu widzenia firmy, pracownika, czy powiem wiecej.. Niemiec. Zdarzylo sie kilka rzeczy ktore zsumowaly sie na no.. z punktu widzenia firmy i graczy tragedie. I swoje zdanie popre faktem ze tez jestem programista, podobne rzeczy pisze, tez dla niemieckiej firmy. Tylko akurat my musimy mocniej testowac kod. No ale do rzecz…
-
wylogowywanie z konta
keton - - Błędy w grze
Post+1 u mnie. dobrze ze gram odkrywca i mam wywalone na ukrywanie aktywnosci ale flociarze to maja srake teraz..
-
W uja was robia ludzie a wy dalej bulicie na utrzymanie debilnego teamu ktory nie potrafi sie w waszym interesie postawic i ustalic nawet takich pierdol jak bonusy dla klas juz nie mowiac o darmowych zmianach klasy do czasu ustabilizowania tego syfu i cyrku @Art w kazdym Polskim przedsiebiorstwie bys dawno wylecial z pracy po takich komentarzach od graczy. Smiech
-
Cytat od ackra: „Cytat od Ruda: „ ” @Ruda prosi żeby nie wklejać linku do kalkulatora na forum, tal samo jak by poprosiła gdyby pojawiały się linki do FB. W osobnej karcie przeglądarki gracze mogą mieć otwarte dowolne strony które nie wpływają na grę. ” A to nie moge miec otwartej karty ktora wplywa na gre? odczep sie od moich zakladek
-
Capitan Cupid [SET] & The Lion King [COMA u32] vs. maly ale wariat [TWIERDZA] & Asia [A W] & Gienia [A W] & Swawolna Ola [A W] & Kasia [A W] ~ 4214.2% TOP1 ACS OBRONA
keton - - Starcia Kalyke
PostCytat od RelentlessOne: „ ” chlopaki graty, lejcie lamusow z fenrir gdzie sie da, pozdro
-
zgredek [SMERFY] & Krystian [SMERFY] & Prezes19 [SMERFY] & ladys [SMERFY] vs. głęboka przestrzeń ~ 1 099 524.94%
keton - - Starcia Wezn
Postnie wiem czemu ale zlomowanie wszystkich kolegow freemana mnie cieszy. szanuje panowie za %