Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 61-80 z 168.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• a wez mi potrzymaj piwo.. jakbym mial dostepy do struktur, kodu i programistow to szybko by sie to ogarnelo. to nie fizyka kwantowa tylko zwalony proces ktory da sie przesledzic. tylko wlasnie, GF to duze korpo. u mnie zeby przesunac guzik z lewej na prawa dla spojnosci z aplikacja czekam 3 tygodnie na zgode bo UX musi potwierdzic czy na bank jego makieta nie byla zwalona takze tego.. trzymam kciuki za sprawe, zeby sie fajnie skonczyla i nie srajcie sie do siebie bo nic to nie da.

• @wampek ale przyznasz mi ze temat juz jest teraz nie do ogarniecia. wez to na logike... zrobilem ze 1000kkkk surowca, ktore puscilem w rynek, kupowalem wszystko jak leci, byle tylko byc upierdliwym i utrudnic sprawe. kogo zbanowac? mnie? prosze bardzo. osoby ktore skorzystaly z tego ze ja bylem upierdliwy a one wystawialy oferty ktore ja kupowalem za lewe surowce? no kurde, jak zaplacily anty, i dostaly bana bo programista dal ciala to rzecznik praw konsumenta juz by zacieral rece a niemcy by gr…

• @Fenrir to moze czas zebrac osoby do programowania i odtworzenia epicblue na pro poziomie a nie bawieniu sie w ugmele ( zapraszam do kontaktu osoby piszace w nd, py, ts, erlangu )

• @Ten Keyra masz racje. To moze byc zazynanie produktu. Nawet celowe. Ale no, co ich obchodzi wasze/nasze zdanie jesli podjeli taka a nie inna decyzje. Sam bym mial wylane gdyby to bylo moje. Ale poki tego @Art nie napisze to zakladam blad w produkcji. A tutaj nie ma co sie obrzucac gownem, tylko trzeba chwile przeczekac. Mnozcie surowce skoro sie da i handlujcie nimi na rynku z innymi graczami. Temat tak urosnie ze albo serio zbanuja pol spolecznosci OGame, albo znajda sposob na uratowanie spraw…

• Cytat od Maniak87: „Ale jakiś kontakt by się przydał jakieś info itp... A nie kompletnie olanie nas... ” Daj/dajcie im chwile. Im sie produkt pali bo wlasnie stracil racje bytu. Tydzien, dwa, i na bank cos zaproponuja. Przekrzykiwanie sie teraz kto jest winny nie ma sensu. Niemcy lubia miesieczny urlopy w tym okresie i wlasnie ich z nich sciagaja zeby to ratowac. Badzcie ludzmi troche Nie jeden tu tak po drugim jechal ze az przykro sie to czytalo a zaden z graczy, czlonkow teamu nie byl temu win…

• A ja wam powiem tak.. i pewnie post umknie gdzies, bo kto by czytal wypociny typka co sie pierwszy raz w sprawie wypowiada. Nikt tu z obecnych nie powiedzial jak to wyglada z punktu widzenia firmy, pracownika, czy powiem wiecej.. Niemiec. Zdarzylo sie kilka rzeczy ktore zsumowaly sie na no.. z punktu widzenia firmy i graczy tragedie. I swoje zdanie popre faktem ze tez jestem programista, podobne rzeczy pisze, tez dla niemieckiej firmy. Tylko akurat my musimy mocniej testowac kod. No ale do rzecz…

• jezu znowu sie sraja lamusy, graty webber, fajny %

• wylogowywanie z konta

keton - - Błędy w grze

+1 u mnie. dobrze ze gram odkrywca i mam wywalone na ukrywanie aktywnosci ale flociarze to maja srake teraz..

• W uja was robia ludzie a wy dalej bulicie na utrzymanie debilnego teamu ktory nie potrafi sie w waszym interesie postawic i ustalic nawet takich pierdol jak bonusy dla klas juz nie mowiac o darmowych zmianach klasy do czasu ustabilizowania tego syfu i cyrku @Art w kazdym Polskim przedsiebiorstwie bys dawno wylecial z pracy po takich komentarzach od graczy. Smiech

• Wersja 7.x - dyskusja

keton - - Porozmawiajmy o OGame

Cytat od ackra: „Cytat od Ruda: „ ” @Ruda prosi żeby nie wklejać linku do kalkulatora na forum, tal samo jak by poprosiła gdyby pojawiały się linki do FB. W osobnej karcie przeglądarki gracze mogą mieć otwarte dowolne strony które nie wpływają na grę. ” A to nie moge miec otwartej karty ktora wplywa na gre? odczep sie od moich zakladek

• Cytat od Bunny: „Cytat od tatomija: „Gratki!! Sojusz rozdziewiczony i teraz tylko z górki! ” o proszę, czyżby weteran Eridanusa grał na nowym? ” A Ty grasz?

• Cytat od RelentlessOne: „ ” chlopaki graty, lejcie lamusow z fenrir gdzie sie da, pozdro

• Cytat od RelentlessOne: „bunny dalej bez bana? do 6 nie umiesz liczyc? ” ej bez kitu, Ty psychiatry potrzebujesz ziomeczku. jak byl bash to ban bedzie i nie musisz o tym pisac w co drugim poscie.

• Cytat od RelentlessOne: „Ta bo Ty sie tu musisz przepracowywac w opor... ” wchodze na to forum tylko dlatego ze mam lache z Twoich postow ...

• nie wiem czemu ale zlomowanie wszystkich kolegow freemana mnie cieszy. szanuje panowie za %

• szanuje za avatar wiec gratuluje

• Cytat od Munio_Uni 1: „Cytat od roermond: „Jest, wystartowało. Uniwersum KALYKE, chyba dla kalek. ” Przemyśl co piszesz w internecie. ” miej dystans do tego co czytasz w internecie.

• Cytat od abecaduo: „no psychol, po prostu psychol przetapiaj i nie karm trolla @Bunny xD ” psychol jest tylko jeden graty krolik, dawajcie jakas gsowke

• ja tam nie oceniam bo byłbym hipokrytą ale pewnie wiadro pomyj za to zbierzesz. tym bardziej że pozdrawiasz byłego właściciela konta. nie mniej, przetopu przyjemny zysk edit: ja bym tego nie wrzucał

• Cytat od Bladas: „Cytat od psycho: „smutne Cie tu w sumie widziec. 14 lat przynajmniej straciles na ta gierke pozdro, tomu90, u6, chaos ” Pamietam sojusz z uni6...ale nie kojarze Nicka Pozdrawiam ” To było do Kajaka :p on może login pamiętać bo czasem na siebie wpadaliśmy. Miłego!