Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Ktoś coś wie w sprawie nowego uniwersum, które dzisiaj ma powstać? Jeszcze go niema, lecz widać pozycję - server eventowy? Jakieś bugi/błędy odnośnie powstania nowego świata gry?
Cytat od terry: „Cytat od kaito: „@kasai, a które to jest uni68? ” Nie wiem jak Ci to wytlumaczyc, ale uni68 to uni68! ” hahah, nie ogarnałem, że jest uni cyferkowe jedno haha sorry
Cytat: „Dokonaliście wyboru podniesienia prędkości ekonomii na Universum do 5x. Niestety z przyczyn technicznych, zmiana ta zostanie wprowadzona dopiero 9 stycznia. ” Czyli nowe uni powstanie z prędkością normalną? (1x) a dopiero 9 stycznia x5 będzie? Do 9 stycznia flota też (x1) czy (x2)?
Nowe uni będzie mieć takie same specyfikacje rozgrywkowe jak na Xanthusie? No... może dodatek na świeższym uni będzie to, że flota 2x, a tak to, to samo. Widzę, że z kilku dniowym wyprzedzeniem informacja o nowym uniwersum Czy @administracja, może jakoś wpłynąć na reklamę odnośnie powstania nowego uni? Typu: informacja mailowa, jakieś bannery, nagłówki itd. itp.
a mi by nie było szkoda takiej osoby, która dzięki pieniędzy idzie na łatwiznę, przez co nie sprawiedliwie chce konkurować z innymi graczami. To jest moja opinia i tyle w tej kwestii. Zarejestruję się, zobaczę czy da się przy takiej konfiguracji, bez użycia antymaterii wejść do (nie wiem) top50 po jakimś czasie
Zwłaszcza, że Uni będzie 5x szybsze, więc obstawiam, że jak się tam zarejestruje trochę później niż 14, a myślę, że koło 19 to topka będzie mieć koło 1000 pkt xD
@FILU jak powstało kiedyś nie pamiętam kiedy - 2 lata temu ? uni bez antymaterii ze starym interfejsem to ludzie na prawdę masowo się rzucili do grania, przecież tam było nawet kilkanaście tysięcy użytkowników, co prawda później aktywnych było z 10.000 ale sam fakt się liczy!
Witam! Jak patrzę na historię powstawania nowych uniwersów to wychodzi na to, że nowe uni powstanie w tym miesiącu. Pytanie teraz nasuwa się jedno, kiedy to będzie, czy to będzie lada dzień - początek miesiąca, czy może środek, a może jednak koniec ? Druga sprawa, a właściwie to pytanie do @administracja, czy powstanie jeszcze kiedykolwiek uni jak powstało kiedyś Uniwersum bez antymaterii, do tego ze starym interfejsem. Byłoby super jakby takie uni znowu powstało