Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 378.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Rynek - dyskusje
Postżadne backi mi tu nie dawać ogarną rynek powoli i tyle bany dadzą tym co klonowali sosiki i tyle i zadnego cofania nie dawac i nawet 10 mln anty za to cofnięcie , nie po to zawalałem nocki i żeby kogoś trafiać żeby ten ktoś teraz mial flote spowrotem i się lepiej teraz będzie pilnować nie nie i jeszcze raz nie
-
tatomija [TTG] & Lajdos [TTG] & Bobrek [TTG] & ANGELSIN [TTG] & Prosiaczek [TTG] vs. BakuBakus ~ 691.25%
Majs - - Starcia Leda
PostWitam @tatomija @angelsin dobrze ze gracie ładne starcie oby więcej gratuluje i happy new ROK hehe
-
Cytat od spirycik: „Naprawdę poziom tej firmy sięga dna. Jak można wdrożyć coś skoro wiadomo, że ma masę błędów... Ktoś dostał premię świąteczną za wyrobienie się w terminie, a my wszyscy ponosimy tego konsekwencje. No może po za pusherami... Majs na święta kupi sobie 30 kont :D. @Art jak się zapatrujesz na tranzakcie wykraczające poza obecnie przyjęte widełki handlowe? Ja to widzę tak: system pozwala mi wymienić się 5:1 za pomocą transporterów i wiem, że dostanę za to bana. Może tak samo potrak…
-
Cytat od ale cios antynazista: „ogolnie porażka jesli to wejdzie na starych uniach niestety wtedy nie bede godny swojego konta(nie wykorzystam w pełni jego potencjału bez kont pushowych, a dobrze by bylo zeby Polska miała dalej top 1 world pkt )... na ledzie licza sie pushowki i gra zespołowa a od tego, do wału juz blisko. Dobrze ze jeszcze tylko tydzien i koniec tej szopki z rynkiem, a w razie zmian na Quantum @Majs e szykuj PACZKE zielonych pod choinke tylko ty miales taki apetyt i mozliwości …