Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 361-378 z 378.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
raczej nikt sie więcej nie zgłosi i dobrze bo takie S&D z urlopami wlączonymi to ja podziekuje ... wejda na pare godzin i uciekaja zniszcza obrone satelity i zadowoleni pkt maja wylączcie na czas trwania urlopy dla tych co uczestniczą w walce wtedy wam nawet ja zwerbuje 10 osób i sam siebie a tak to po dziekuje ake raczej nie doczekanie i połowa by sie wycofała uczestników za pewne
-
Witam dzięki Franek za Cynka ze tam flota jest totalny następny spontan zaraz za Frankiem ST zrobione oto i ono brakowało dexu to leciałem najpierw z woda na mona i 1h stało no i nie stoi obrońcy Dnia 12-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Majs [LaOrden] ________________________________________________ Pancernik 100.000 _________________________________________ Obrońca kosteczka ________________________________________________ Mały transporter 104 Lekki myśliwiec 334…
-
Witam długo mnie nie było ale co innego sie robi niż Flotę razem z Satanem plany inne ok wracając do Starcia Pani Sora AKA SCS były team szkoda ze nie dawne barwy zawsze to ładniej wygląda lot przez gale byłem pewien że siedzi i poleciałem i tak dla zabawy no i siadło aż się zdziwiłem jak zobaczyłem oczyma Flotę jej na pz pozdrawiam team i dostawców pisać bo mi zawsze mało dexa Obrończyni Dnia 11-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Majs [LaOrden] ____________________…
-
Witam takie tam farmionko jedno z niewielu ale ze jestem po jednym większym łyku to dam jeden RW zeby nie bylo ze mnie nie ma obrońcy Dnia 31-12-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Majs [LaOrden] ________________________________________________ Krążownik 11.111 _________________________________________ Obrońca SZERSZEN ________________________________________________ Duży transporter 15.520 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Majs [LaOrden] __…
-
Witam i zapraszam na TOP 2 Takiej soboty to się nie spodziewałem chyba nawet prawdę mówiąc nikt się nie spodziewał a tym bardziej ja obserwacja dała efekt pare godzin poświeciłem na tą akcje opłaciło się no ale nie wszystko zostało zezłomowane zostało 1500 gs i jakieś tam pance i niszczarki ale jak to kaczy powiedział i pogratulował po ataku Kaczminator 14.10.2017 23:57:05 gratki a dla mnie kasacja konta było milo Wiec powodzenia w realu kaczy miło było poklikać z tobą czasem a ja napisze że lot…
-
TOP 2 ACS: Misiek [BP corp] & Padre [BP corp] vs. Ulisses [N_Z] - 87568.73%
Majs - - Starcia Wasat
Postnooo Graty czyście to uni do zera oby tak dalej
-
AntiGameReborn
PostFrancolino witam pana szefa antiogame :p ja mam taki problem troche głupi .. gram na uni Xalynth i mi szybko ładnie smiga naprawde super zawsze o każdej godzinie ale gram tez na Antares i tam strasznie ZMULA mi antiogame mam chrome i tylko ta przegladarka jest do ogame... co sie dzieje wiesz moze ?