Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 341-360 z 378.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Kiler [LaOrden] & Franchi [LaOrden] & satanael [LaOrden] & Majs [LaOrden] vs. gwarek41 [WGP1920] ~ 27160.03%
Majs - - Starcia Eridanus
PostWitam :d dzieki za wspólny lot było trochę zamieszania ale wyszło OK
-
Witam coś fajnego sie trafiło pozdrawiam dostawców i znajomych i sojusz i pana co dał cynk Lot totalny spontan byłem pewien że obrońca jest cały czas online Obrońcy Dnia 25-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Majs [LaOrden] ________________________________________________ Pancernik 400.000 _________________________________________ Obrońca Metuzalem [FocH] ________________________________________________ Mały transporter 230.372 Duży transporter 31.538 Lekki myśliwiec…
-
Witam to już drugi raz ten sam sojusz dziś zobaczyłem minutki na monie poskaniłem i o to rezultat szybki lot i bomm pozdrawiam sojusz i znajomych weekend czas zacząć ? :)) Dnia 17-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Majs [LaOrden] ________________________________________________ Krążownik 44.444 _________________________________________ Obrońca Sebek [BzW] ________________________________________________ Mały transporter 3.000 Duży transporter 4.020 Lekki myśliwiec 6…
-
Cytat od satanael: „Majs nawet najlepszym zdarza się zle policzyć , grunt że 2 fala zrobiła swoje . A Krzysiu chyba sam złomował flotę to mu Majs pomógł hehe Gratulacje ! a Krzysiowi pewnie eko teraz w głowie a nie flota ” klikanie to co 3-4 sec było bo nie do końca nie byłem pewien że tu jest znowu jadłem i klikałem dlatego nie głowna flota
-
WItam dobitka tego pana lekko nie udana złe obliczenia 1 sec 2 za wcześnie wpadała głowna flota pozdrawiam dostawców dexa i sojusz jestem na lekki ++ jakby głowna flota trafiła to rodzynek by był ale i tak dobrze jest obrończy Dnia 17-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Majs [LaOrden] ________________________________________________ Mały transporter 300.000 Lekki myśliwiec 1.500.000 Ciężki myśliwiec 22.025 Krążownik 333.333 Okręt wojenny 200.000 Niszczyciel 111.111 P…
-
Witam ponownie dziś Vol2 takie tam Farmingo wyliczenie z PZ - jeden błąd jak to powiedział jechał autem za długi jęzor ale nie zwróciłem na to akurat uwagi tylko na brak floty na monie pozdrawiam sojusz i znajomków i dostawców dexa :piwko Straty z nalimko juz odrobione co do obrońcy bardzo dobrze się pilnuje cięzko było go trafić i przepalone mld Deuteru duże EKO szybko postawi cie na nogi jeszcze większa połowa floty została ci i DOK pomoże też obrońca ładnie pogratulował Krzysiek serdeczne bo …
-
Witam takie tam Farmingo :miedzy przygotowaniem na grubą akcje pozdrawiam sojusz i znajomych dostawców obrońca życzę z całego serca Dnia 09-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Majs [LaOrden] ________________________________________________ Okręt wojenny 55.555 Pancernik 55.555 _________________________________________ Obrońca pafcio [W a M] ________________________________________________ Duży transporter 54.491 Recykler 1 Gwiazda Śmierci 44 _________________________…
-
Witam znowu ja dziś latam bo brakuje deuteru na odbudowe i takie coś wpadło pozdrawiam soj i znajomych KUPIE DEX Dnia 08-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Majs [LaOrden] ________________________________________________ Mały transporter 77.000 Ciężki myśliwiec 22.000 _________________________________________ Obrońca Pikachu ________________________________________________ Duży transporter 20.000 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Majs [La…
-
zapraszam na nowe TOP 2 dosłownie nie duzo brakło do top1 Witam Co tu dużo pisać trafienie UFS było myślenia trochę jak to zrobić ale się udało straty wiadome że duże ale nie to najważniejsze w tym starciu było tylko trafienie tego pana było priorytetem moim pozdrawiam dostawców dexa i znajomych,sojusz Kupie DEX ~~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!~~ Nalimko bo w końcu UFS'a trafić to nie łatwy wyczyn Dnia 08-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Majs [LaOrden] ____________________…
-
Witam ! Pozdrawiam sojusz , znajomych i dostawców dexu . O samej akcji nie ma sensu się rozpisywać , kto ma wiedzieć ten wie Mam nadzieję że tym razem Kaczy coś skrobnie żeby uciąć wszelkie wątpliwości co do czystości samego starcia żeby nikt nie sugerował tutaj nieczystej zagrywki . P.S Kaczy życzę raczę powodzenia w realu niż SZO bo wiem że już kiedyś miałeś kończyć z tym nałogiem , ciesze się że to ja cię z niego mogłem wyleczyć hihi Dnia 05-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w w…