Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 281-300 z 378.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• gratki terror ale nie za wolne to uni dla ciebie ?

• Witam miało byc inaczej, polowałem na kogo innego i niestety nie wyszło ale wyszło na szogunie tak czy siak noc udana obrońcy Dnia 03-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Majs [LaOrden] ________________________________________________ Mały transporter 100.000 Niszczyciel 20.000 _________________________________________ Obrońca Shogun 3D [CENT-PAX] ________________________________________________ Mały transporter 5.001 Lekki myśliwiec 362 Ciężki myśliwiec 52 Krążownik …

• no przygrzałeś sobie prezencik na święta brawo obrońcy bo naprawde dobrze sie pilnuje

• Witam malusie odwiedziny na piwko Obrońca jadł kolacje pogratulował wiec życzę szybkiej odbudowy Dnia 30-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Majs [LaOrden] ________________________________________________ Pancernik 100.000 _________________________________________ Obrońca JARASMAN [BzW] ________________________________________________ Duży transporter 35.400 Recykler 300 Sonda szpiegowska 653 Satelita słoneczny 7.000 Gwiazda Śmierci 1 Wyrzutnia rakiet 60.000 Lekkie d…

• o graty terrorek widzę że nadal coś klikasz super

• spokojnie A tak dużo nie poszło ;)) tego dexa ale dobrze ze ktoś lata powodzonka hehe

• Witam ponownie a wiec Antares spoko gracz wiec życzę mu tak z innej beczki akurat wcześniej grałem na Antares: D fajne uni Pozdrawiam Sojusz i znajomych KUPIE DEX Dnia 28-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Majs [LaOrden] ________________________________________________ Pancernik 150.000 _________________________________________ Obrońca Antares [ANU] ________________________________________________ Mały transporter 65.540 Duży transporter 22.280 Lekki myśliwiec 44.43…

• Obrońcy bo OK gracz dobrze sie pilnował aż do teraz tobie gonzo graty i dziś troszkę farta miałeś ale cofnołem bo bym i tak nie pozbierał no ale przekaz pokazany i wiem ze nie trafilem w czas miałem opóżnić potem przed dolotem ale sobie myśle sensu nie ma bo nie będzie złoma

• Cytat od Gonzo: „a po co jemu fs jak i tak nikt nie da rady go ruszyć graty wlotu a dla Haze SzO ” Dokładnie tu masz racje

• Witam taki tam Farming w Transy pozdrawiam sojusz i znajomych obrońcy KUPIE DEUTER Dnia 28-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Majs [LaOrden] ________________________________________________ Pancernik 70.000 _________________________________________ Obrońca Haze [ANU] ________________________________________________ Mały transporter 142 Duży transporter 52.334 Lekki myśliwiec 207 Ciężki myśliwiec 108 Recykler 272 Sonda szpiegowska 192 Satelita słoneczny 320 Gwiazda Ś…

• Temat do przedyskutowania ;)

Majs - - DiD Wasat

Cytat od asherl: „sami ejstesmy ciekawi , mi zniknela ankieta i nie wiem nic . @Art mozemy poznac wyniki ? ” napisz tiketa oni ci dadzą nowy link

• Akurat byłem zajenty inna akcja hehe dlatego tsk długo stało:)

• Temat do przedyskutowania ;)

Majs - - DiD Wasat

ile macie możliwości pz zmodyfikować jaka wartość największą aż ciekaw jestem:) bo na pewbo dacie x7 eko i spalanie 0.5 ?

• Witam stało nie stoi skan lot bom pozdro soj i dostawców obrońcy Dnia 26-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Majs [LaOrden] ________________________________________________ Pancernik 66.666 _________________________________________ Obrońca fanayk1928 ________________________________________________ Mały transporter 6.214 Duży transporter 9.213 Lekki myśliwiec 22.020 Ciężki myśliwiec 6 Krążownik 4.614 Okręt wojenny 1.431 Statek kolonizacyjny 5 Recykler 2.675 Sonda szp…

• Witam znowu dziś ten pan ma bardzo dobre EKO wiec szybko się odbuduje wiec życzę z całego serca to już 2 ST na tym graczu bardzo dobrze się pilnuje pozdrawiam sojusz i znajomków i dostawców pisać bo opary DEXA Dnia 26-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Majs [LaOrden] ________________________________________________ Pancernik 55.555 _________________________________________ Obrońca alabaster607 ________________________________________________ Mały transporter 35.209 …

• Witam tego pana widziałem jakieś 1 dzień temu jak puścił FS na stacje myślałem ze zawróci jeszcze przed atakiem ze mną pisał jakieś 2 min zanim puściłem atak nie wiem co się stało że nie zawrócił tak czy siak wietrzenie znowu NISZCZAREK obrońcy i Moon został dany niech służy KUPIE DEX pozdrawiam sojusz i znajomych Dnia 26-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Majs [LaOrden] ________________________________________________ Niszczyciel 111.111 ___________________________…

• Witam ja też coś wstawię dziś wietrzenie GSów + dofarmy obrońcy KUPIE DEX Dnia 25-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Majs [LaOrden] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 8.000 _________________________________________ Obrońca gomez [LEGION] ________________________________________________ Mały transporter 247 Duży transporter 16.704 Lekki myśliwiec 320 Ciężki myśliwiec 63 Recykler 81 Sonda szpiegowska 535 Satelita słoneczny 1.982 Wyrzutnia…

• to samo wszystko co skanowałem to ty pierwszy byłeś obrońcy szo :

• Graty Satan TOP1 że też wtedy już miałem FSy na monach z wodą by było fajne ACS i top1 tez

• no Gratki skanowałem tego pana wcześniej to jeszcze flotki nie było tobie sie udało super