Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 101-112 z 112.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od Umm Kasr: „Nuta - > bingo polo wieś ” tym stwierdzeniem pryszczaty młodzieńcze, pokazałeś jakich lotów jesteś poproś kogoś starszego, to wytłuści ci to i owo, byle nikogo z podobnym materiałem genetycznym, bo ten za bogaty nie jest gratulacje starcia

• Cytat od Kar(L)ik: „Ince i Keane byli rozgrywającymi ? Człowiek uczy się całe życie.” długo tworzyli duet, to co piłkę rozgrywał Schmeichel a United w finale z Bayernem, grał bez rozgrywającgo? bo tam w pomocy był Butt, Gigss, Beckham - DM, skrzydłowy i prawy pomocnik czy DM, czy skrzydłowy jeśli rozgrywa piłkę, dyktuje tempo, od niego zaczyna sie większośc akcji - jest rozgywającym widziałem wiele meczów gdzie nie było Scholes'a, a jego rolę przejmowal Keane, widziałem mecze gdzie Giggs był tak…

• @^Zborca63^ sam sobie odpowiedziałeś, po Scholes'ie nie ma nikogo, a niestety Paul całego meczu nie rozegra, nie mówiąc o grze sobota-środa-sobota, zauważ, do tej pory United posiadał unikatowych rozgrywających, dzięki którym seryjnie zdobywał mistrzostwa, puchary Robson, Ince, Keane, czy wspomniany Scholes przez te wszystkie lata Ferguson miał nosa do kreatora gry, wierzę iż tym razem też nam takiego "wyczaruje"

• @up nie zgodzę się się z Tobą, Fellaini jest nominalnym DM-em, ale na ŚP radzi sobie dobrze, o czym świadczą jego statystyki (gole i asysty) z reprezentacji czy Evertonu, pamiętny mecz MU-Everton 4:4 - rozegrał kapitalne spotkanie, gol i 2 asysty, no i jest stosunkowo młody, nie jest idealnym rozwiązaniem na głównego playmakera, ale lepszy taki solidny pomocnik, niż zapchajdziury - to miałem na myśli pisząc "od biedy", śmiem twierdzić, że bez klasowego rozgrywającego obecne miejsce Diabłów to wi…

• Pamiętacie Veron'a? Teraz Anderson .... jestem sceptykiem, co do rozgrywającego z Ameryki Płd., może to i być gracz kompletny, ale i tak kluczowe będzie wpasowanie się w zespół, stawiałbym na piłkarza przesiąkniętego piłką starego kontynentu - Eriksen, Modric, od biedy Moutinho, Cabaye, Fellaini PS Shinji błysnął w sparingu (gol i motm), aby przełożyło się to w meczach o pkt.

• Arsenal Londyn

El abogado del diablo - - Piłka Nożna

Oglądałem kilka meczów Arsenalu w minionym sezonie. Może i Song nie nadaje się na typowego playmaker'a, ale obok takowego byłby czołowym pomocnikiem ligi. Kilka z tych asyst to były majstersztyki Kupno ofensywnych piłkarzy może mieć dwojaki wydźwięk, albo RVP faktycznie odejdzie, albo Wenger chce mu pokazać, że wydatnie wzmacnia siłę rażenia Arsenalu, by walczyć o wiecej, niż dotychczas.

• Cytat od ^Zaborca63^: „Dokładnie, zgłoszę do UEFA, bo może tam za monitorem siedzi Grzesiu Lato, kto wie Jak na razie prowadzi z przewagą 6 pkt” tak na serio Grzesiu Lato to sąsiad mojego domu rodzinnego po dobrym początku, teraz typy "nie siadają", pierwszy dzisiejszy zupełnie chybiony, mam nadzieje, że drugi też nie wypali

• Kagawę widzę za napastnikiem, taki łacznik między pomocą, a "napadziorem", teraz taką funkcję przeważnie pełnił Rooney, na środek pola dla mnie za mało kreatywny, tam obok defensywnego (Carrick) potrzebny transfer reżysera gry (Modrić?). Luka przypomina mi w grze bardzo Scholes'a i byłby idealnym wzmocnieniem. Ograny i sprawdzony w BL, w dobrym klubie, ale czy transfer realny, nie wiem :|. Anderson ciągle za słaby i nie rokujący, Cleverley za słaby, ale z wielkimi nadziejami. Piłkarsko Hazard za…

• pojawiły się błędy w godzinach spotkań - to chyba raczej kosmetyczno-informacyjne: 11.06 18:00 Ukraina - Szwecja, powinna być 20:45 11.06 20:45 Francja - Anglia, powinna być 18:00 13.06 18:00 Holandia - Niemcy, powinna być 20:45 13.06 20:45 Dania - Portugalia, powinna być 18:00 14.06 18:00 Hiszpania - Irlandia, powinna być 20:45 14.06 20:45 Włochy - Chorwacja, powinna być 18:00 15.06 18:00 Szwecja - Anglia, powinna być 20:45 15.06 20:45 Ukraina - Francja, powinna być 18:00 natomiast mecze ostatn…

• Cytat od Narcystyczny: „Cytat: „Jeśli taka będzie tabela na koniec to stawiam wszystkim z forum litr wódki ” Cii.. to chyba niezgodne z regulaminem Też bardzo chcę, żeby to United wygrało, choć pewnie gdyby do takiej sytuacji doszło kilka lat temu, to każdy, kto nie jest sympatykiem MU, kibicowałby City. Szkoda mi Liverpoolu bardzo, lubię ten zespół, czy jeżeli Chelsea wygra LM albo awansuje do europejskich pucharów poprzez miejsce w tabeli to Liverpool, z racji drugiego miejsca w FA Cup także b…

• Cytat od ^Sir Pepsi^: „Wtrące jeszcze swoje trzy grosze bo widze nie którzy nie widzą na oczy co do bilansu starcia:P Andie miał nie dużo mniejsze straty mimo że złom zebrał bilans w RW jest już podany po odliczeniu złomu który zebrał Andie Obrońca stracił łącznie 17.327.651.000 jednostek. Na tych współrzędnych znajduje się teraz 4.782.258.600 metalu i 2.974.188.000 kryształu. Bilans agresora (M: -6.481.071.000, K: -3.478.551.000, D: -785.285.000, P: -10.744.907). Bilans obrońcy (M: -4.677.532.4…

• [ciach] obie strony wmawiają nam, że grają dla zabawy, a prześcigają się w indyczeniu, nie ma to jak uczcić top 1 RW serwera, ktoś wcześniej dobrze zauważył, wyzłomujcie sie wzajemnie, bedzie spokój... //upominam za podważanie kompetencji innego członka team //od tego są wyższe instancje aniżeli temat w dziale ST diakkon