Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 81-100 z 112.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• sytuacja Rooney'a, jak i Suareza wydaje się bez zmian, (w pierwszym przypadku tak ogłosił zarząd, w drugim sam zainteresowany) podobno podobno ma być też czwarta oferta za Cesca, ale w transfer jego jak i Modrica nie wierzę, chyba że Real będzie chciał podreperować budżet po ewentualnym zakupie Bale'a, jeśli by w ogóle był zmuszony do takowego ruchu, myślałem, że brak klasowego rozgrywajacego odbije się czkawką w ubiegłym sezonie, jak widać za mało wierzyłem w geniusz SAFa, teraz może być trudni…

• Gra o Tron

El abogado del diablo - - Rozrywka i hobby

Cytat od Thorgoth: „Tyrion - Hodor?” tak jest

• Gra o Tron

buleonzagadka rozwiązana w połowie najbardziej widoczna różnica, to ta fizyczna, a w skrócie: - jeden mały, drugi duży

• nie, -jeden gadatliwy, elokwentny, drugi małomówny wręcz monotematyczny

• Gra o Tron

nie, mimo bliskiego strzału;) -jeden wysoko urodzony, drugi nisko

• Gra o Tron

zagadka będzie trywialna, całkowite przeciwieństwa, różni ich prawie wszystko: - jeden bogaty, drugi biedny

• Gra o Tron

no tak, chodzi o Willasa pogoda nie sprzyja myśleniu ewentualną zagadkę mogę zadać jutro wieczorem, jakoś nic mi sie nie "urodziło", chyba, że ktoś ma coś gotowego, to bez skrępowania proszę zadawać

• Gra o Tron

rzeczownik to zapewne mace, po wygoooglowaniu, odpowiedź: Loras Tyrell

• Gra o Tron

jest dokładnie tak jak piszesz, w zagadce zapomniałem o epizodzie z wybraniem imienia dla syna, generalnie chodziło o smoki i ich imienników

• Gra o Tron

pewna urocza srebrnowłosa dziewczyna, postanawia upamiętnić zmarłych, bliskich jej sercu, w jaki sposób i kogo konkretnie?

• punkt zaczepienia znacznie ułatwia: Mała Rada

• Gra o Tron

tak jest, zaczynałem się obawiać, że zbyt enigmatyczny jestem prosimy o zagadkę, Thorgoth

• Gra o Tron

Bez słońca istnieć nie może, tak przestała istnieć, gdy zgasło ich słońce ... e1: gdy zginął pewien możny, "grupa" ta przestała być potrzebna, e2: założona na wzór innego elitarnego oddziału, składa się z siedmiu rycerzy, w tym kobieta, razem tworzą pstrokatą grupę,

• Gra o Tron

Ja jestem dopiero na początku sagi, dokładnie 2 tom, więc moja odpowiedź jest poniekąd strzałem Craster - 19 żon/córek, spłodził podobno setkę chłopców, ostatni ocalony

• Cytat od peciaqq: „Zaborca prowadzi typera i ciągle wygrywa... Przypadek? Nie sądzę... A tak serio, dzięki za świetną robotę, i nawet się załapałem do top20 :D” "Nieważne, kto głosuje, ważne, kto liczy głosy." gasmile.gif Gratulacje i dzięki wszystkim za zabawę. Do następnego sezonu.

• „Miałeś, chamie, złoty róg, miałeś, chamie, czapkę z piór, czapkę wicher niesie, róg huka po lesie, ostał ci się ino sznur, ostał ci się ino sznur.” tym biorącym udział w obronie - odbudowy, atakującym gratulacje z racji wybudowania flot, zdolnych przebić się przez taką ilość obrony, wszystkim, miłej dalszej gry temu jednemu "rodzynkowi" wysypki na jajach :XP:

• Jedna ze słynnych suszarek Alex'a

• lekka psychoza zapanowała do tej pory nie zwracałem uwagi na zbieżność moich typów z innymi, dziś po typowaniu, z ciekawości sprawdziłem i mam 50% zgodność z typami mati'ego, czyli przy odrobinie pecha/przypadku, można nieświadomie zostać "powielaczem" to tylko zabawa, na prowadzenie której to ^Zaborca63^ poświęca swój czas, uważam, że w Twojej gestii powinno być, kto gra, a kto nie, Ty podliczasz pkt i chyba masz najlepszy obraz kto jak typował, jeśli jednak miałbym wybierać z opcji głosowania …

• wkradł sie mały błąd, w LM w tej kolejce, w parze - Barcelona - Celtic, to Szkoci są gospodarzami spotkania

• Cytat od Grievous: „Nie znosze każdego piłkarza Liverpoolu.... ” jakie to płytkie jak Owen strzelał gole dla Diabłów, plułeś na TV? @^Zaborca63^ trzy miesiące temu napisałeś krótka charakterystykę N. Powella, przynajmniej jedną z tych cech pokazał w ostatnim meczu miejmy nadzieję, że SAF ze sztabem, zrobią z niego czołowego grajka na lata