Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
sytuacja Rooney'a, jak i Suareza wydaje się bez zmian, (w pierwszym przypadku tak ogłosił zarząd, w drugim sam zainteresowany) podobno podobno ma być też czwarta oferta za Cesca, ale w transfer jego jak i Modrica nie wierzę, chyba że Real będzie chciał podreperować budżet po ewentualnym zakupie Bale'a, jeśli by w ogóle był zmuszony do takowego ruchu, myślałem, że brak klasowego rozgrywajacego odbije się czkawką w ubiegłym sezonie, jak widać za mało wierzyłem w geniusz SAFa, teraz może być trudni…
no tak, chodzi o Willasa pogoda nie sprzyja myśleniu ewentualną zagadkę mogę zadać jutro wieczorem, jakoś nic mi sie nie "urodziło", chyba, że ktoś ma coś gotowego, to bez skrępowania proszę zadawać
Bez słońca istnieć nie może, tak przestała istnieć, gdy zgasło ich słońce ... e1: gdy zginął pewien możny, "grupa" ta przestała być potrzebna, e2: założona na wzór innego elitarnego oddziału, składa się z siedmiu rycerzy, w tym kobieta, razem tworzą pstrokatą grupę,
Ja jestem dopiero na początku sagi, dokładnie 2 tom, więc moja odpowiedź jest poniekąd strzałem Craster - 19 żon/córek, spłodził podobno setkę chłopców, ostatni ocalony
Cytat od peciaqq: „Zaborca prowadzi typera i ciągle wygrywa... Przypadek? Nie sądzę... A tak serio, dzięki za świetną robotę, i nawet się załapałem do top20 :D” "Nieważne, kto głosuje, ważne, kto liczy głosy." gasmile.gif Gratulacje i dzięki wszystkim za zabawę. Do następnego sezonu.
„Miałeś, chamie, złoty róg, miałeś, chamie, czapkę z piór, czapkę wicher niesie, róg huka po lesie, ostał ci się ino sznur, ostał ci się ino sznur.” tym biorącym udział w obronie - odbudowy, atakującym gratulacje z racji wybudowania flot, zdolnych przebić się przez taką ilość obrony, wszystkim, miłej dalszej gry temu jednemu "rodzynkowi" wysypki na jajach :XP:
lekka psychoza zapanowała do tej pory nie zwracałem uwagi na zbieżność moich typów z innymi, dziś po typowaniu, z ciekawości sprawdziłem i mam 50% zgodność z typami mati'ego, czyli przy odrobinie pecha/przypadku, można nieświadomie zostać "powielaczem" to tylko zabawa, na prowadzenie której to ^Zaborca63^ poświęca swój czas, uważam, że w Twojej gestii powinno być, kto gra, a kto nie, Ty podliczasz pkt i chyba masz najlepszy obraz kto jak typował, jeśli jednak miałbym wybierać z opcji głosowania …
Cytat od Grievous: „Nie znosze każdego piłkarza Liverpoolu.... ” jakie to płytkie jak Owen strzelał gole dla Diabłów, plułeś na TV? @^Zaborca63^ trzy miesiące temu napisałeś krótka charakterystykę N. Powella, przynajmniej jedną z tych cech pokazał w ostatnim meczu miejmy nadzieję, że SAF ze sztabem, zrobią z niego czołowego grajka na lata