Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-73 z 73.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Giełda surowców
Posta może zamiast giełdy wprowadzic mozliwość sprzedaży przedmiotow. można by dodawać samemu na lcytacje przedmioty tóre otrzymalśmy w import/eksport
-
Widze marny pomysł, małe zainteresowanie
-
Giełda surowców
PostNie wypali na 100%! dlaczego? Pomyslcie macie 50kk surki i nie macie jak jej zabezpieczyć a leci do was flota atakująca i jak nic nie zrobisz to pujdzie 50-70% całości. w tedy taka opcja jak by istniała to fakt biezesz depozytujesz w ten sposob nie tylko surke ale rowniez flote ktora by to mogla wywiesc poz. oszczednosc dexu przed ucieczką. Pomysł niedopracowany jak dla mnie ale sama giełda dobra, pomyśl nad innym pomysłem tego typu.
-
ciap ale ja mam hasło zapisane juz na przeglądarce z kompa korzystam tylko ja nikomu nie mówiłem i nie pokazywałem konta czy coś w tym stylu i nic nie ściągam a z neta korzystam tyle co youtube. mam pelen pakiet avast wiec sam nie wiem suport jest mi winien za taki błąd rekompensate. bo to nie pierwszy raz
-
Sorry, you tried more passwords than normal users should. To protect accounts with weak passwords you are locked out for a while. If you are not a password guessing bot please come back in three hours (and maybe use the password recovery email instead of guessing). See you later! taki oto komunikat mi wyskakuje od godziny 7;30 od dzis rano czyli 24 stycznia 2018. wczoraj ostatnim razem się logowalem/gralem o północy wysyłając flote na ekspedycje i ustawiając do udowy 708 lm. po czym dzis rano by…
-
Każdy kombinuje co by zmienić, w czym pomóc? No cóż nie żebym był jakiś uzależniony czy coś ale myślałem o zmianie wyglądu galaktyk, nie którzy może pamiętają słynną gre GalaxyWars, fajny układ galaktyki był, trza ciagle było je odsłaniać i planety można było kolonizować koło siebie, zmieniało się ubarwienie planety po siągnieciu odpowiedniej ilości pkt rozwoju planety. Minus tego był taki że planeta miała układ Kwadratu mi bardziej chodzi o układ Koła czy Owalu gdzie w środku znajdowało by się …
-
Nowy statek
PostSmirnoffUni17, Pomyśl jakie eko trza mieć by taki statek osiągnąć. Może wpierw tak jak wżyciu gry tak i na forum pomyślmy nad rozwojem eko następnie opisałem temat nowego badania czyli technologi a nastepnie zastanówmy sie nad statkiem a może obroną?! na niektórych uni zdobycie 20 poziomu adań bojowych jest hardkorem co nie mówię o nie których już graczach co pomyślą; ''po co grać skoro i tak ego nie ośągne'' Może tak coś co spowoduje leprze wydobycie deuteru na co nie będą miały wpływ przedmiot…
-
Witam serdecznie, nie tak dawnoo czytalem tematy, określające małą liczbe graczy na poszczególnych uniwersach. Cóż trza by to rozwązać bo nie ma jak się rozwijać, farmić itd. Mój pomysł to połączyć ze sobą najstarszeych 5 uni na których liczba aktywnych graczy nie przekracza 1000 -1500, z tąd ten przedział bo każdy uni jest inny ma ine predkosci inne rozwoje innych graczy. Można sobie wyobrazić spotkanie 5 gigantów na 1 uni?? TAK, masa nowej rozrywki, po co nowe uni skoro można pokombinować z ty…
-
Cytat od 19PioteR86: „Niezły pomysł wrzuć go na origin,może team pomyśli nad wdrożeniem idei do życia gry.” jestem nowy i nie kumkam gdzie miał bym go dać by ktoś to rozpatrzył
-
By przesady nie było myślę że 10% podstawowej ładowności by wzrosło, czyli MT 500 na każdy poziom a duży 2 500 stosunkowo prędkość nie mogła by spaść, no ew. po osiągnięciu 10 poziomu Podwyższonej ładowności prędkość zmalała by o 5% i tak co 10 poziomów czyli na 20 mieli byśmy 10%, a powrót do poprzedniej prędkości dało by nam kolejny poziom napędu spalinowego czy też impulsowego.
-
Witam, temat dziwny ale konkretny. Otóż niedawno pojawił się temat Nowy Statek, ale po co kombinować modelować nowe statki jak można ulepszać. W GW było badanie które podwyższało poziom ładowności. można by to proporcjonalnie rozmyśleć do Małego transportera zarówno jak i Dużego Transportera. Fakt gracze systemem eko mają problem bo jeśli ich ktoś złamie te setki czy tysiące DT pójdą na szrot a tak mozna w techno zajrzeć i dodać badanie Podwyższona ładowność, gdzie Głównymi składnikami będzie Me…