Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 73.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Akcja trwała trochę ale skutecznie, wpadka z wyliczeniem a później lot pod presją czy się lognie. Kolejno złom zebrany na raty! Cóż obrońcy bo pilnował do tej pory floty, a i do całej akcji dodatkowo w nocy walczyłem z obroną łącznie 507 RMP poleciało Dnia 23-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor DarTani [NEW2] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 4.330 Ciężki myśliwiec 24 Krążownik 1.937 Okręt wojenny 1.651 Pancernik 133 ___________________…
-
SOLO: Inarius [U W i S] vs. Patogen [myslimy] 15 016.55% TOP1 SOLO, TOP1 YILDUN
chmura - - Starcia Yildun
PostNo to i ja pogratuluje pięknego steku, Jak widać da rady grac bez wkładu większego w anty by sliczne bydło pakować do zagrody.
-
Witam, krótko i na temat :- Dziękuje za pomoc znajomego w zebraniu złomu OBRONICY SZYBKIEJ ODBUDOWY I Dnia 13-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor DarTani [NEW2] ________________________________________________ Duży transporter 511 Lekki myśliwiec 2.737 Ciężki myśliwiec 22 Krążownik 3.132 Okręt wojenny 75 Bombowiec 222 Niszczyciel 9 _________________________________________ Obrońca nikita [do kupy] ________________________________________________ Duży transporter 109 …
-
skracanie czasu było by za pkt honoru. za złotówki przedmioty by się kupowało
-
Super pierwsze % są jedziem dalej za nie długo będzie tego pełno
-
dobra czyli uni bez anty odpada?!?! mi nie chodzi o retro normalny wygląd jak dotąd tylko bez antymateri a jedyne co mozna kupic za złotówki to przedmioty! chodzi o wyrównane szanse na top1 czy ogólnie żeby być w top.
-
Za nieczytelność przepraszam, trochę % miałem!! Wracając do tematu, chodzi mi przedewszystkim, o to by zaprzestano otwierania nowych uni na Jakiś czas. Natomiast cas poświęcany otwieraniu nowych uni poświęcili by na nasze pomysły i wprowadzeniu caegoś co proponują gracze na forum, nie zapominajmy że to dzięki nam graczom wszystkim istnieje OG i inne gry od GAMEFOGE. Do rzeczy nowe uni brak anty-to uni dla tych którzy chcą grać i nie narzekać zamiast anty na zakoniczenie budowy wykorzystać można …
-
Witam, Wiele tu wątków i tematów mała liczba z nich idzie dalej, co sie liczy pomysł na kase czy pomysł na ściągnięcie nowych graczy? Tak myślałem i z wieloma osobami rozmawiałem na temat uni bez antymaterii, i każdy twierdzi że to niemożliwe bo nie mieli by z tego zarobku! No cóż to jest prawda, ale gdyby zamiast Antymaterii na takim uni zastąpiono punktami Honoru miało by się co dziać bo wiadomo najszybciej zdobyć punkty można poprzez atak silniejszego gracza bądzi zacny bunkier, to właśnie by…
-
2x FOR THE HORD Ira [ZLY SEN] vs. Supremee [HORDA] 4136.38% & Ira [ZLY SEN] vs. Blue [HORDA] 2548.2%
chmura - - Starcia Spica
Post''Drobne nieporozumienie sie wkradlo. Jestes nowy mogłes sie mylic'' Z ogame mam lata styczności, to jest sugestja drogi panie sZpryc. jakaś kolej rzeczy jest. kiedyś brak było anty, późnoej ją wprowadzili, stworzyła się elita 20-40 graczy na wszystkich łącznie uni i jest wieczny farming bez możliwości wybicia się! wiadomo ktoś wywali 1 tysia to startuje z rury później regularnie dokupuje przez pewien okres no i sie robi przewaga. GO powinni zrobić uni bez anty i ciekawe jak by wygladała gra eli…
-
miałem 4 mony 7 planet, nie puszczałem rutynowo fs-ow a jak juz to roznie z 1 układu na 3 na 3 farmilem na noc exp powtorka rano na 2 ukla itd. dobre 2-3h przed pujściem spać nie miałem skanów a flota zawsze była poza zasięgiem sąd więc moje przypuszczenia że to nie możlwe jest nie możliwe tym bardziej że była zwolniona prędość w% i obciążona reckiem. co do odbioru to nie zasypiam bo zawsze mam budzik pod poduszką!
-
sprawa wyjaśniona, suport obwinił mnie oni umyli rece a kase za anty biora i nic nie robią. KOLEJNA !!! kwestia bo nie będę pisał nowych postów jest sprawa tóra spowodowała że opuściłem uniYludium. Więc każdy wie że fs-a jak się wyśle z mona na mona to nie ma możlwośc wykrycia floty! Ku mojemu zdziwieniu widac się da i zrobili to 2 razy. 1 minute po wylądowaniu floty loguje się do tego na budziku, i? flota zezłomowana! Może są tu spece i się wypowiedzą na ten temat, czy da się napisać program co…
-
2x FOR THE HORD Ira [ZLY SEN] vs. Supremee [HORDA] 4136.38% & Ira [ZLY SEN] vs. Blue [HORDA] 2548.2%
chmura - - Starcia Spica
PostOd niedawna gram na tym uni, grałem i obserwowałem masę innych, i bez urazy ale jak elita tak dojeżdża graczy to nic dziwnego że zamiast 20 tysięcy graczy teraz na uni gra zaledwe tysiąc. A jeśli chodzi o RW to super.