Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 73.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Shinigami [Shin] 5663,82% vs 4347,26% [NOLIMIT] NOLIMIT - KONIEC - WYGRANA SHIN
chmura - - Wojny Kalyke
Postpo prostu grajcie uczciwie i nie rozbijajcie się o obrone dla % tylko szukajcie floty do zestrzelenia. podejżewam że macie w sojuszu osoby co grały jak OG było RETRO i wojny się prowadziło, no w sumie jeszcze na fidis pamiętam jak się grało wojna to wojna flociaże do wojny a krety zasilały flociaży, dex za sure grał się wtedy dla zabawy a nie bo my musimy. Nikomu wyzwania nie rzucam i nie jestem nocnym "samurajem"po prostu jak się chce to można zarwać nockie dla kilku milionów zysku!! i nie ma p…
-
chmura - - Wojny Kalyke
PostAHA? W rozumieniu dalej bez honoru walicie po satelitach, czy poprostu jak my potraficie zarwać nocki by dopilnować lotu?! mało że OG schodzi na psy to i ludzie w to grający!
-
chmura - - Wojny Kalyke
PostSzczerzę to powiem że gram wiele lat uczestniczyłem w wojnach jako pionek i nigdy nie spotkałem się z taką skrajnością jak nabijanie % na satelitach a we współczesności na pełzaczach czy na rozbijaniu się o obrone. Wojny mojm zdaniem wygladają tak jak polowanie na zwierzyne a nie na kości pozostałe. Kieruje to do sojuszu NOLIMIT w sumie do gracza lopez bo to on tak lata choć ma flote blisko 2mld śmiech na sali, weźcie grajcie jak na sojusz z topki przystało i zacznijcie polować a nie walic tylko…
-
lop [SUICIDE] vs. Takeshi Kovacs [Cat] ~ 3466.04% + lop [SUICIDE] vs. Proconsul Rover [IMMORTAL] ~ 887.33%
chmura - - Starcia Yildun
PostCiekawie to bedzie po fuzji Universów
-
MNS [My Nie Spimy] vs . Czarna rozpacz [INFERNO] 74.28%- 0 % Zakończona
chmura - - Wojny Dorado
PostCiekawa inicjatywa, ale w sumie kiedys tak czy siak by się skoniczyło na tym że bysmy na siebie latali. tyle ze te 3 sojusze jak by się poloczyly to uni dostalo by kopa taki bonus do floty i eko x1+
-
#4 Kobra vs. herman [SnokeA] ~ 569.2% , #5 Kobra vs. Governor Osiris [Osiris] ~ 864.85% , #6 Kobra vs. konr4i4 [aPFP] ~ 539.41% + BONUSIK
Postmnie tacy gracze cieszą co potrafią się bawić bez wydawania kasy na jakieś anty i szanuje takich graczy jak uraziłem czy cos to przepraszam bo do konica nie wiem o co mi chodziło byłem po %% :-).
-
#4 Kobra vs. herman [SnokeA] ~ 569.2% , #5 Kobra vs. Governor Osiris [Osiris] ~ 864.85% , #6 Kobra vs. konr4i4 [aPFP] ~ 539.41% + BONUSIK
Postjak ktos się bawić nie umie to zwieje na nowe uni wyda kase i znów zatoczy koło. Trza się cieszyc w grze jak w życiu tym co jest bo jutro nie wiadomo jak będzie.
-
MUNDIAL 2018 - typowanie
chmura - - Piłka Nożna
Post1. Polska 3-1 Niemcy 2. R.Lewandowski''Lewy'' 9goli''+'' 3. I miejce Reprezentacji Polski Fantazja to nie wszystko Mamy jeden z najmłodszych składów więc młode orły obyście nam pokazali jak się lata na Boisku. ' hj
-
york [HNNI] & Evrine [HNNI] & Serko [HNNI] & Bastardo [HNNI] & Raven [SUICIDE] vs. Largo [GUMISIE] & TURBODYNOMEN77 [GUMISIE] & ramek [GUMISIE] & NiePuszczamFs [WETERAN] & EdiZlomiarz [GUMISIE] ~ 167783.71%
PostWpisów sporo, dużo zno Bidu Bidu, a tu piękne pożegnanie jak by to nie było. Przyznanie się do anty i tu chociaż nikt nie będzie skomlał że za kasę można wszystko. takie starcia właśnie umieszczane nie często się widzi na forach starcia lecące na top 1, a tu na naszego largo zamach poszedł. Z mojej strony Piękna bitwa jak na elite przystało panowie pokazali klasę wraz z JaJami, szkoda że to koniec ale pewnie ujrzymy was na innych uni
-
No i czas przyuszedł na mnie 0;1 ( Czarny ciagnik [SLG] vs. DarTani [NEW2] ~ 2207.41% )
Postja od rana byłem poza domem i na fonie nie moge tepnąć flotki tak by była w kupie na fs ale wyszło jak wyszło flo odbudowane i czas na urlop kilku dniowy. zapewne i tak sie spotkaja nasze floty, szkoda tylko że po tylu zaproszeniach do wspólnego lotu zostałem zezłomowany.
-
No i czas przyuszedł na mnie 0;1 ( Czarny ciagnik [SLG] vs. DarTani [NEW2] ~ 2207.41% )
PostCiapek załatwił flote a ty Xbox Recki bo na fonie nie mogłem ich przez tp przerzucić. Chyba czas na dewastacje monów by te uni rozgrzać
-
Largo [GUMISIE] & TURBODYNOMEN77 [GUMISIE] & ramek [GUMISIE] vs. Bonnie [HNNI] - 31560,39% TOP 1 ACS
PostLargo skoro tak tu piszemy i gadulujemy:) węź no pokaż myśli bonniego, chociaż każdy będzie wiedzial o co chodzi bo fakt gra grą, wola wolą nikt nic na siłe nie robi. co do anty to fakt wielu graczy gra do zabicia czasu zostawia flo na fs-a wbija rano i złomu tylko pozostaje zbierać ale tak to jest, ja po pierwszym złomie jak czerwony mnie złapal odrazu zmieniłem hasło i konto oddałem ale i tak wróciłem i sie uspokojłem. ostatnio złoma dostałem i się powaga zaśmialem i sobie pomyślałem ''farmiłe…
-
Largo [GUMISIE] & TURBODYNOMEN77 [GUMISIE] & ramek [GUMISIE] vs. Bonnie [HNNI] - 31560,39% TOP 1 ACS
PostDawne czasy mineły już dawno dawno temu od lat kilku brakuje na uni ze 10k graczy co najmniej. a i dyscypliny na sorach brak rzeczywiście. spamować nie ma komu
-
PostBardzo dziwne bo z przedwczoraj na wczoraj w nocy śnił mi się bonnie w grze jako nazwa gracza że go zjechali!! LIPA jak [ciach] z tym snem, i się sprawdzil!! GRATULACJIE panowi pięknego popisu dalej dalej Moderator Neferet:Wulgaryzm
-
PostNo i niestety bycie mobilnym nie zawsze daje rade, pomoc szwagrowi w remoncie chaty no cóż chwilka nie uwagi !! Odbudowa trwa i może w dalekiej przyszłości pójdzie kontra. Dnia 01-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Czarny ciagnik [SLG] ________________________________________________ Pancernik 12.901 _________________________________________ Obrońca DarTani [NEW2] ________________________________________________ Mały transporter 5.236 Duży transporter 1.636 Lekki my…
-
ramek [GUMISIE] vs. Gandalth12 [NEW2] 1647.82%, ramek [GUMISIE] vs. Dream Rider 1525.75%,ramek [GUMISIE] vs. Matiineo [HNNI] 1948.07%
PostSzkoda Gandiego, niestety % by nie było gdyby nie internet, 2/3 razy złapany przez neta, wina wiadomo niczyja. Gandi wielkie agresatorowi gratulacje w szpiegowaniu