Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-39 z 39.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Gratuluję! Skąd ludzie tyle kryształu biorą? Przeca nie z expów. Obrońcy SzO i dalszego gromadzenia krysi. Przyda się
-
No wiesz co?? Skontrować gostka to jedno, ale wcześniej zakosić mu jeszcze cel?? Najmroczniejsi Sithowie nie bywali nigdy aż tak mroczni! Gratuluję i miłego przetopu Obrońcy oczywiście SzO. O
-
ehhh Muszę szerze pogratulować trafienia Agresorowi, zalogowałem 2 minuty po złomie.... Po przeczytaniu Młodemu książki na dobranoc zamiast popędzić co tchu do kompa to zahaczyłem o jadalnię po paczkę Lejsów. Przez tę pandemię musiałem żonie zorganizować drugiego kompa do pracy zdalnej i padło na jadalnię, teraz siedzi co wieczór i ogląda coś w Hejdżbioł goł (GOT obejrzała wszystkie 8 sezonów w 2 tygodnie, a ile przy tym Lejsów schodzi.... ;p). No i biorąc czipsy zagapiłem się jakieś 3-5 minut n…
-
Taaaaaak... Już to gdzieś raz napisałem, ale powtórzę: jeśli tak ma wyglądać Twoja emerytura to ja nie mam nic przeciwko! Ja bym to raczej określił: "aktywny wypoczynek" ;p Tak więc gratuluję aktywnego wypoczynku i wypoczywaj dalej @Noe (WRS) Popracuj nad czytelnością wypowiedzi. Domyślam się, że miało być:"Niby mu się nie chce, z tego co mi pisano, a śmiga dalej!"?? Poza tym fajnie, że potrafisz pogratulować mimo urazy +
-
ZDOBYWCA [Veto] vs. Slavus11 [DoX] ~ 4242.24% and ZDOBYWCA [Veto] vs. Slavus11 [DoX] ~ 1022.45%
PostOczywisty Push!! I do tego 2 razy na tym samym koncie! Jak możesz??!! Czy wiesz, jak OBI (Obowie) będzie (będą) się musieli tłumaczyć jak to dojdzie do SamWieszKogo?? To absolutny brak poszanowania dla krwi przelanej przez naszych przodków!! To policzek wymierzony córkom naszych polityków, które dla kraju w pocie czoła trenują taniec, a kupienie zwykłej sukienki zajmuje 2 godziny (tyle trzeba pozować w drzwiach sklepu, by ostatni papasmerf cyknął fotkę)!! A poważnie to gratki, przetapiaj na kopa…
-
Jestem za jak najszybszym przyśpieszeniem eko na Nekkar. Od zawsze we wszystkich ankietach wpisywałem x1. Naiwnie sądziłem, że skoro GF przeprowadza ankiety to nasze zdanie się dla Was liczy. Niestety. Chcieliście nas wrzucić do U68. Prawda jest taka, że przy ostatnim UF, na U68 poszło wielu moich "kolegów" z U69 (znaczy się takich kolegów,co chętnie by mnie spakowali, tylko nie mieli czym ;p ). Teraz niewiele brakowało, a zostałbym ponownie z nimi połączony, tylko oni w tym czasie mieli kilka (…
-
dla formalności: nie napisałem, że Klemens wykorzystał sytuację! Napisałem, że są gracze w przypadku których ja bym wykorzystał.
-
Gratulacje chłopaki wlotu, obrońcy SzO. Co do niektórych komentarzy, to.... na razie jeszcze nie wiem ;p Z moją obecną flotą raczej nikt mnie nie weźmie do S&D, ale czasami się zastanawiam jak to jest: czaisz się na jakiegoś gracza pół roku, a potem przychodzi S&D i lądujesz z nim w grupie właśnie akurat wtedy wypada "ten moment", gdy żona zaciągnęła go na zakupy (powiedzmy, że czytam to jeszcze przed 22gą, stąd te zakupy hehehehe) i co wtedy zrobić?? Akurat w tym momencie wierzę Klemensowi, że …
-
Gratulacje STejka. Widać od razu, że sondy MAJĄ ładowność: mogą przewozić "szczyptę szczęścia". Oby więcej takich transportów Obrońcy SzO
-
Hehe, z okazji mojego, przypadkowego, występu w ST postanowiłem przejrzeć sobie trochę przynajmniej co świeższe starcia. I co widzę: normalnie cuda na kiju! Przed chwilą oglądałem tytana wykręconego gołymi krążkami, a teraz same GęSi i niszczarki. Świat wirtualny staje na głowie! Ciekawe czy jest już gdzieś tytan wykręcony Gołymi LaMkami albo CMami?? Gratuluję chłopaki wlotu, a obrońcy doku!
-
Witam. W poniższym RW nie ma żadnej mojej zasługi, zwykła nieostrożność + plus lekceważenie przeciwnika przez Agresora. Ponieważ jednak pogratulował po starciu, więc nie będę się pastwił i przejdę do meritum. On 16-12-2017 21:17:56, the following fleets met in battle: Attacker RAFUS1973 [4FuN] ________________________________________________ Battlecruiser 10.000 _________________________________________ Defender Selentyn [Veto] ________________________________________________ Large Cargo 20.656 …