Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 141-160 z 930.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• AntiGameReborn

Avinashi - - Porozmawiajmy o OGame

Cytat od zefir: „Wg angielskiego forum, błąd z kropką był w wersji 7.1.1 i został poprawiony w 7.1.2 (problemowy separator kropki został usunięty). ” niestety ale lepsza wersja jest tylko na FF

• Aktualizacja zasad

Avinashi - - Zadawanie pytań

Cytat od abraaa: „Ale ja nie mam na myśli omijanie. Znam parę osób co graja razem (w jednym domu), konta w wysokim Top. Mają wspólne ip i teraz po wprowadzeniu nowalijek, nagle gra traci sens...brak pomocy w obronie, ataku...to jakby jedna flota odchodziła do wspólnych ACS. Jak pisałem rozbijanie, złomowanie, sprzedawanie floty można zastrzec, ale zabronienie wspólnych lotów mija się z celem tej gry. ” Otóż to... Jakby nie patrzeć to ACSy są częścią gry... Przecież nie trudno zobaczyć w logach, …

• Rynek - dyskusje

Avinashi - - Porozmawiajmy o OGame

miało być wczoraj wieczorem doprecyzowane, co można a czego nie można, ale nie widziałam. Może jest gdzieś, nie wiem. W każdym razie to nic nie wolno. Nawet handlowac przez rynek nie wolno. Głupota, ale jakie GF takie zasady...

• Cytat od Art: „Konta o takim samym IP mogą ze sobą handlować, organizować wspólną obronę, atak czy inne kontakty flot, jednakże, wciąż obowiązuje push reguła. ” to tam w wyjaśnieniach zmieńcie sobie też opis multikonta... BTW @smoki @Art miszcze Wy moje.... wracanie do zasad, które kiedyś były i były idiotyczne i bezsensowne, jest jakby passe... Chyba po coś ta zasada została zniesiona, czyż nie? Cytat od dexPL: „Cytat od smoki: „Nigdy nie karaliśmy i nie będziemy karać za coś, czego wcześniej n…

• Cytat od Void: „Dlaczego najpierw usunęli zaproszenia do gry, a teraz listy znajomych? Przecież to są podstawowe mechanizmy zapraszania nowych graczy do gry. ” w jakim sensie usuneli listy znajomych? bo chyba nie rozumiem tego punktu masz na myśli buddy? czy jest jeszcze jakaś inna lista znajomych Edit: a jeszcze takie pytanko, zbieracz niby ma +10% do produkcji energii, tyle że... gdy włączę kopalnie, od razu klikam potrzebną ilość satelit, i niby fajnie, ale jak sie kopalnia kończy to nagle ma…

• Nikt nie pisał, że na 100% będzie działać PS. co było zmienione w tej wersji 7,XXX,5??

• Cytat od wampek: „Patche są tworzone w środowisku testowym... podczas przerwy technicznej są jedynie wgrywane. ” Przy błędach jakie się pojawiają za każdym razem, gdy wgrywają nowy patch, odnoszę wrażenie, że są tworzone na bieżąco podczas właśnie tychże przerw technicznych

• Ja tam myślę, że to wina tej obsuwy jaką mieli w poniedziałek. Miało być na spokojnie 3 godziny. A tu sprawa się rypła i było pół godziny Dodam jeszcze tylko, że blokada wtedy była pierwotnie aktywna do 10,00 a potem przedłużona po kilku-kilkunastu minutach do 11,30

• Cytat od Void: „Niestety zapomnieli to zmienić we wrogich i przyjaznych misjach ” przecież wrogie misje i tak nie działają poprawnie no i pisze 1 wrogi, 2 wrogi 3wrogi etc druga sprawa atak związku zmieniony na atak łączony, a po dołączeniu kolejnych slotów obrońca widzi XXX ataków, tyle ile slotów a ACSie tyle wrogich misji i wyobraź sobie że widzisz taki ACS w którym gracze dzielą floty na 16 slotów - 16 ataków widzisz. Dodajny do tego od każdego po 5 dodatkowych ataków na farming i gracz widz…

• Marek Mostowiak [KOLEDZY] vs. Elektrostatyczny [KARTEL] ~ 5448.78% Tylkp kwestia czy wylecial przed 5 czy po 5

• chyba miała być jakaś blokada ataków od 5 do 10 co nie? Bo od 6 do 9 miała być przerwa w działaniu serwerów co nie? Czyżby coś nie pykło? A może to miał być taki chwyt marketingowy? Edit: o 7.45 zauważyłam, że aktywowali blokadę ataków - brawo oni Ciekawi mnie co w przypadku, gdy ktoś przekonany, że od 5 do 10 jest blokada ataków nie wysłał fsa, czy nie odbierał go, bo przecież nikt nie moze go zaatakować w tym czasie, a tu blokady nie było i dostał łomot

• A jak dla mnie to dex jest warty tyle samo punktów co metal, czy kryształ... 1k surowca = 1pkt... Przecież, jesli mam deuter, który, przeznaczam na loty/badania/flotę/budynki, to wydaję X deuteru a nie 2X kryształu, czy 3X metalu... OK, dla handlu deuter max wartość 3-2, ale jeśli chodzi o przeliczanie surowców na punkty, bzdurą jest przeliczać deuter x2 czy x3. Ale tak jak ktoś wyżej pisał - zależeć będzie od GO

• Cytat od edes: „Czy mi się zdaje czy w tym nowym evencie pójdzie zdobyć pola do planety ? ” a ta już byś chciał. co event to obrazek ten sam, więc o żadnym zdobywaniu pól mowy nie ma. Co najwyżej możesz zdobyć dopalacz do energii

• Cytat od Muniek: „Czyli po prostu zrobiłes zwozke sury i tyle ? Nigdy tak nie miałem...chyba ze trzeba z czymś trafic przewd / po 03 00 itp ? dziwne ” ano tylko tyle Dlatego zdziwił mnie opisany sposób. Wiesz tyle zachodu z zawracaniem itd. Itp. Ale moze właśnie o to chodzi? Bo mnie tak się stało już jakiś czas temu i do teraz cisza. Raz myślałam, że znów, ale jednak okazało się, że tym razem to ja zsyłki nie ogarnęlam

• co do klonowania sury to nawet nie trzeba nic zawracać żeby sklonowało surowce ;p ja po zsyłce surowców przy ładowności magazynów 33-18-18kk na następony dzień miałam surowców 66-36-36 po prostu dzień wcześniej całą surę wysłałam z wszystkich planet na jednego moona, wysłałam po dolotach transportów fsa na następny dzień. Jak zalogowałam się i zobaczyłam ze magazyny na czerwono to wpierw sądziłam, że gdzieś jakimś cudem pomyliłam koordy, ale widząc takie czary na 90% planet pomyślałam że zsyłki …

• board.pl.ogame.gameforge.com/i…vs-Reina-MAFIA-172591-15/ top10 @Ruda

• @Ruda czekamy na aktualizację starcie w weekend zrobione, wstawione itd. itp. aktualizacje w weekendy niby, a Ty mimo obecności na koncie nie łaska zrobić aktualizacje. Za każdym razem trzeba dopominać się?

• Schan łączy się w bólu z @AmstelLem Pozdrawiamy sojuszników i znajomych Dnia 19-03-2020 03:17:22 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Avinashi [WarriorS] ________________________________________________ Pancernik 100.000 Lekki myśliwiec 11.000.000 _________________________________________ Agresor Schan [WarriorS] ________________________________________________ Pancernik 100.000 Lekki myśliwiec 20.000.000 _________________________________________ Obrońca DeathZone ____________________…

• no no fajnie, ale ja chyba o czymś nie wiem Od kiedy na librze mamy badania x12

• Rzecz w tym, ze to bez dodatków itp itd wcześniej było to nagminne, teraz czasem przeliczy, czasem nie