Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 801-820 z 930.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Liga typerów - dyskusje

Avinashi - - Piłka Nożna

Również gratuluję wszystkim uczestnikom Zabawa była przednia O tyle jestem zadowolona z efektów, bo na piłce się nie znam, więc trudniej było mi typować, ale dawałam radę

• CZĘŚĆ II Finały pucharów krajowych - punktacja x2 sobota, 21 maja 18:30 Manchester_United - Crystal_Palace 2-1 20:00 Bayern_Monachium - Borussia_Dortmund 2-1 21:00 PSG - Olympique_Marsylia 2-0 21:30 FC_Barcelona - Sevilla 2-1 21:45 Juventus_Turyn - AC_Milan 2-0 Finał Ligi Mistrzów - punktacja x4 sobota, 28 maja 20:45 Real_Madryt - Atletico_Madryt 2-1

• Liga typerów - dyskusje

Avinashi - - Piłka Nożna

właściwie to z godziny 17.00 na 12.45 został przesunięty mecz FC Porto - Boavista

• Kolejka Specjalna - 14.5-28.5.2016 CZĘŚĆ I Wybrane spotkania ligowe sobota, 14 maja 15:30 Bayer_Leverkusen - Ingolstadt 2-1 15:30 Werder_Brema - Eintracht_Frankfurt 0-1 15:30 Mainz_05 - Hertha_Berlin 1-0 15:30 Wolfsburg - VfB_Stuttgart 1-0 15:30 Termalica_B_B_Nieciecza - Górnik_Zabrze 1-0 15:30 Podbeskidzie - Wisła_Kraków 1-1 17:00 D_La_Coruna - Real_Madryt 0-2 17:00 Braga_SPO - Sporting_Lizbona 1-2 17:00 Uniao_Madeira - Rio_Ave 1-0 17:00 FC_Porto - Boavista 2-0 19:30 Atletico_Madryt - Celta_Vig…

• Lamko w życiu na gąski pancy się nie śle No ale coś tam zysku masz więc przetapiaj na flotkę i złomuj dalej:) Właścicielowi gsówki lizaczek na osłodę i

• Pięknie! Wyszło całkiem ładnie, mimo że nie zebrałeś całego PZciku Przetapiaj na flotkę i złomuj dalej, bo dobrze Ci idzie! Obrońcy lizaczek na osłodę i oczywiście A Tobie 1oo lat i dziękuję za link

• Brawo panowie! Piękna robota! Przetopione już dawno, więc życzę kolejnych udanych wlotów:) Obrońcy lizaczek na osłodę i skoro zakończył przygodę to powodzenia w życiu

• Bardzo przyjemny powrót! Gratulacje i witamy ponownie Przetapiaj zysk i oczywiście udanych kolejnych wlotów życzę:) Obrońcy lizaczek na osłodę i standardowo

• Pięknie! Bardzo ładny zysk i praktycznie czyścioszek! Przetapiaj i złomuj dalej a obrońcy lizaczek na osłodę i

• Dnia 10-05-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Avinashi [WINTER] ________________________________________________ Krążownik 1.267 _________________________________________ Obrońca PanSzarlatan [GraOZlom] ________________________________________________ Mały transporter 1.200 Recykler 898 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Avinashi [WINTER] ________________________________________________ Krążownik 1.267 ( -0 ) _______________________________…

• Tak się zastanawiałam czy mam się wypowiadać czy nie... Jedyne czego można Wam tu pogratulować to cierpliwości skoro na każdy wylot Wuja się podstawialiście Pirek popełnił mały błąd - zbytnia pewność siebie, ale jak to sam Wujek napisał "nie traci ten, co nic nie robi" Cytat od wuj: „Avinashi podebrała 5k recków, mogło być dużo gorzej, reszta złomu u nas. Po samym starciu już zaczęły się kombinacje ze strony Avi, żeby odebrać złom który miałem na moonie, jednak kompletnie nieudane. ” Kombinacji …

• 40 kolejka LT - 6.5-11.5.2016 35 kolejka Ekstraklasy piątek, 6 maja 18:00 Podbeskidzie - Korona_Kielce 20:30 Wisła_Kraków - Jagiellonia_Białystok 2-1 sobota, 7 maja 15:30 Śląsk_Wrocław - Termalica_B_B_Nieciecza 1-0 18:00 Górnik_Łęczna - Górnik_Zabrze 2-1 20:30 Lechia_Gdańsk - Ruch_Chorzow 2-0 niedziela, 8 maja 15:30 Pogoń_Szczecin - Zagłębie_Lubin 2-2 15:30 Cracovia_Kraków - Lech_Poznań 1-0 18:00 Legia_Warszawa - Piast_Gliwice 2-1 Mecze specjalne - punktacja x2 sobota, 8 maja 21:00 Lyon - Monaco…

• Cytat od Art: „Problem był właśnie tej natury, że w przypadku publicznego pręgierza, reputacja gracza mogła być nadszarpnięta. W przypadku ukrycia pręgierza nie mamy takiego problemu.” ale za chwilę Cytat od Art: „Oszust nie będzie przejmował się publicznym potępieniem. Jeśli ktoś celowo kombinuje jak naruszyć nasze zasady, to kompletnie ma gdzieś opinie wpisywane na forum. Tak bywało nawet przy dostępnym pręgierzu. ” Sam sobie zaprzeczasz czy mi sie tylko wydaje My gracze mając przynajmniej wgl…

• Cytat od bobro: „Dlaczego piszesz tylko o trzech spotkaniach, pomijając te cztery najlepsze?” Faktycznie - już wiem o czym zapomniałam wspomnieć jako o kolejnej motywacji w sprawie pana Monka Cytat od bobro: „Agresorce zwykłe gratulacje za to, że chciało jej się zemścić i duże gratulacje za to, że zrobiła to swoją flotą.” Nie rozumiem chyba... Czyją flotą jak nie moją miałabym go zdjąć? Cytat od bobro: „Pożegnanie z pompą. Ciekawe, czy rzeczywiście jest to pożegnanie, czy tylko taka ściema jak R…

• 39 kolejka LT - 30.4-5.5.2016 36 kolejka Premier League sobota, 30 kwietnia 16:00 Everton - Bournemouth 1-0 16:00 Newcastle - Crystal_Palace 1-0 16:00 Stoke - Sunderland 2-0 16:00 Watford - Aston_Villa 1-1 16:00 West_Bromwich - West_Ham 1-2 18:30 Arsenal - Norwich 2-0 niedziela, 1 maja 13:00 Swansea - Liverpool 0-1 15:05 Manchester_United - Leicester 2-1 17:30 Southampton - Manchester_City 1-2 poniedzialek, 2 maja 21:00 Chelsea - Tottenham 1-0 1/2 finału Ligi Mistrzów - punktacja x3 wtorek, 3 ma…

• Witam! Z obrońcą "widziałam się" po raz 3 i ostatni. Wszystko zaczęło się od tego ---> KLIK podczas S&D, kiedy to klikając zniknięcie PZ, pojawiła się flota Nie wiele myśląc policzyłam i poleciałam, ale obrońca się zaświecił na matuli i czekałam 15 min, zastanawiając się czy warto słać recki - i to był błąd, bo atak oczywiście wszedł, ale pan Monk się wyzbierał. Wtedy też poprzysięgłam, że nie odpuszczę, póki nie odbiorę tego co moje Kolejne nasze "spotkanie" było 18 dni temu, kiedy to pan Monk …

• Wklejam za sojusznika, bo nie pamięta hasła Ode mnie graty dla VaniTe i miłego przetopu a obrońcy lizaczek na osłodę oraz A od samego VaniTe Cytat: „Pozdrowienia dla Winter a w szczególności dla Avi i Rudej :P” Dnia 27-04-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor vaniTe [WINTER] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 28.572 Pancernik 1.016 Okręt wojenny 488 Krążownik 3.446 Sonda szpiegowska 2 _________________________________________ Obrońca DkMaster…

• Gratulacje! Zysk marny, ale niech będzie Przetapiaj i złomuj póki masz czas Dziękuję za pozdrowienia Obrońcy lizak na osłodę i Pamiętaj - mając w pobliżu (nie mówiąc, jesli w układzie ) Schana to i bunkry na fsa się wysyła

• A jakżeby inaczej! Ten Wiedzmin tutaj to Ty? Dzięki