Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 445.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
To wyjaśnione Gratulacje. Ja sobie posiedzę obok i nic nie robiąc będę miał lepsza flotę niż Wy
-
Widzę, że ładnie się nadal bawicie Latajcie, niszczcie
-
Gratulacje. Nie rozumiem jak można dwa razy taką dziwną akcje odwalić, no ale fido ogólnie jest ciekawym przypadkiem. Wyszło fajnie zyskowne starcie. Ja swoją grę na Leda skończyłem i właśnie konto powędrowało do nowego właściciela, z tego miejsca życzę wszystkim udanej zabawy, powodzenia w dalszej grze i dzięki za te kilka miesięcy rywalizacji.
-
Tinky-Odda [TeleT] vs. Eol [2020] ~ 25294.86% // Tinky-Odda [TeleT] vs. Rid oooddam ~ 18415.09%
PostNie mam pojęcia kim jesteś @Hunter92 bo dla mnie w świecie ogame jesteś totalnym randomem, ale chyba w realu próbowałeś z niepowodzeniem dostać się na prawo Agresorowi życzę dalszych udanych interesów
-
Gratulacje dla djka za starcie. A ja oficjalnie zapytam SITH jako naczelnych przeciwników rynku co sądzą o ostatnich ruchach ich sojusznika? Czy korzystanie z ryneczku lidla już jest OK czy nadal na PW będą płacze, że tak nie wolno i tak nie można? Witam na uni lop, teraz można się pobawić i zweryfikować zapisek z tego ST
-
Cytat od dexPL: „A jaki tu push był - jak to konto Illidan było top1? Z definicji pushu nie ma, bana za to nie ma - nawet jak konto kupione Choć ja nie wiem jak było - to za takie starcie bana nie powinno być. ” To jest push zgodnie z nowymi zasadami, tak jak: jeżeli jesteś top1, wyślesz surowce do top2 i ten będzie miał ich tyle by wejść na top1, to jest to push Tutaj miałeś atak na konto top1, ale po nim atakujący staje się wyżej niż obrońca. I wszystko jasne. Pozdro sandacz, śmierdzisz rybą M…
-
Trochę komedia, trochę dramat, pozostaje pogratulować wykorzystania sytuacji. @sandacz123 weź torbę i spadaj na drzewo
-
"Graty". Chyba połowa topki dostała info o sprzedaży, z ciekawości ciągnąłem temat i dostałem info "konto sprzedane do top2"
-
Gratulacje, jak na [ciach] to całkiem niezły RW. Moderator Neferet:Obraza