Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 445.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
niemal zrobiłem w gacie jak zobaczyłem floty moich mocarnych towarzyszy zabawy, ale wytrzymałem i udało się zarobić 3.5 banieczki, w zasadzie pozdrawiam Lopa i dziękuje też za jego pozdrowienia na priv, walczymy dalej giphy.gif Dnia 19-10-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor webber ________________________________________________ Duży transporter 1 Pancernik 365.075 _________________________________________ Obrońca klakier [CHAOS] ________________________________________…
-
Zarówno ja jak i tereth jesteśmy „starymi” graczami, nie wiem jak Tereth ale ja pamietam jak w Ogame nie było boosterow itd. dlatego pisanie do niego czy do mnie takich rzeczy przez jakiegoś chief mastera czy jego kolegi jest po prostu śmieszne
-
Cytat od Master Chief: „Ergi nie ważne ile wydałeś kasy. Liczy się sam fakt, że to zrobiłeś. Nie szanujesz graczy, którzy grają nieuczciwie, a czy Ty grasz fair, skoro dostajesz bonus do gry poprzez zakupioną antymaterię? ” hahahahahaha po prostu jestem rozwalony na łopatki, "nie kupuje anty, wszyscy, którzy kupują grają nie fair" proponuje zmienić grę, albo przestać jęczeć, piszecie do gościa, który latał jeszcze gdy w grze jedyne co dostawało się za antymaterie to możliwość skanowania moonów z…
-
niektórzy mali ludzie piszą, że historia uLeda nic o mnie nie wie, że nic nie znaczę na uni, właśnie się to zmieniło było ciężko, flota ledwo dała radę, ALE UDAŁO SIĘ! PRZEDSTAWIAM TOP ileś ST NA UNI, NA CZYSTO!!111oneoneone Dnia 08-10-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor webber [LSZ] ________________________________________________ Pancernik 26.666 _________________________________________ Obrońca Krillin [i-G] ________________________________________________ Mały trans…
-
Gratulacje, dzięki za wspólną akcję. Piona.
-
Ecc0 [LSZ] & webber & tatomija [LSZ] & ANGELSIN [LSZ] & Prince [LSZ] vs. lop [SITH] ~ 1 173 187.45%
PostDzięki za lot. Może trochę się zachce latać teraz? Jak ja grałem to Sith nie istniało, teraz pada top1 gracz i flota z tego sojuszu. Brawa dla LSZ za dobrą grę w naprawdę słabej dla nich sytuacji na uni. O ile czas pozwoli to może pomogę :)) Lopowi sz/o, a jak nie to powodzenia w czym innym i gdzie indziej, to było dobre kilka miesięcy w jego wykonaniu, lepsze niż się spodziewałem. PS: Widzę, że nawet jakieś kulawe "gwiazdy" uni Leda, które złomowałem ponad 10 lat temu i ugraly tutaj w grze prom…
-
Chyba już nie chce mi się wnikać w te forumowe przepychanki, ta gra to w wielu miejscach ściek. Napiszę tak: odrobinki ironii nie zaszkodzi
-
Cytat od cokolwiek: „Cytat od ---Webber---: „To skoro grasz tylko 3 lata to aż dziwne, że nie zauważyłeś, że 99% RW na Ogame jest na stojące floty i wszystko co jest inne (i oczywiście nie jest ustawką) warto w jakimś stopniu docenić. Finalnie ta gra to połączenie matematyki i spędzonego czasu więc można ją ogólnie uznać za bardzo prostą Sęk w tym, że lata świetności ma za sobą więc mało komu się chce robić nawet takie akcje 2/10 ” Ja bym powiedział, że 70% ST to ustawki i kupione konta a nie st…
-
To skoro grasz tylko 3 lata to aż dziwne, że nie zauważyłeś, że 99% RW na Ogame jest na stojące floty i wszystko co jest inne (i oczywiście nie jest ustawką) warto w jakimś stopniu docenić. Finalnie ta gra to połączenie matematyki i spędzonego czasu więc można ją ogólnie uznać za bardzo prostą Sęk w tym, że lata świetności ma za sobą więc mało komu się chce robić nawet takie akcje 2/10
-
No właśnie. Skoro konto zarejestrowane w lipcu i nie mające żadnej historii pisze, że coś jest łatwe, to jest łatwe. Akcja 2/10, lepiej byście poklikali kontrę na recki.
-
Troszkę szok jak spore floty tutaj latają Gratulacje akcji. Miło widzieć coś więcej niż BFSy.
-
Kurczę, myślałem, że padł Leras Fajny zysk. Pozdrówki