Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 441-445 z 445.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Tak na dobrą sprawę co to obchodzi GF? Tak czy siak będzie nowe uni, przyjdzie jakiś Joker czy inny nawiedzony, wpasuje kilka tysięcy i będzie ok. Dlatego teraz powinni chociaż brać pod uwagę te ankiety bo idealnie pokazał Antares, że wariactwo w tej grze dzięki kupowaniu surowców weszło dość sprawnie.
-
No i widzisz, masz beznadziejne informacje i jeszcze zarzucasz tutaj push. Po pierwsze - nie znałem nawet składu floty tego konta, tylko pkt, po drugie - to nie był BFS, po trzecie - może wróć lepiej do farmienia idlerów bo potrafisz tylko to. Zawsze zachowywałeś się jak kretyn na barym, szczególnie jak dostawałeś złoma, zawsze było ch3st3r = dobry cel na duży farming, a tutaj zgrywasz super gracza i próbujesz dopisywać niestworzone historie?
-
Tak, kupiłem konto by się spushować po półrocznym urlopie, dodatkowo z flotą, którą ledwo zezłomowałem, a pozostałe ponad 300kk surowca poszło sobie na urlop. Brawo chester, mistrz logiki. Cytat: „ no i jeszcze nowe konto na forum zalozyl to tego mega gownianego ST, masz gosciu tupet ” Stare dostało bana wczoraj. Masz gościu dobre informacje
-
Starcie następujących flot: Agresor MadOFF [K K K] Flota: Mały transporter 23.842 Lekki myśliwiec 620.924 Krążownik 31.874 Okręt wojenny 1.346 Pancernik 22.194 Niszczyciel 4.733 Obrońca Maurycy [ - ] Flota: Mały transporter 13.338 Duży transporter 3.326 Lekki myśliwiec 156.955 Ciężki myśliwiec 5 Krążownik 23.000 Okręt wojenny 2 Recykler 15.443 Sonda szpiegowska 11 Statek kolonizacyjny 10 Bombowiec 7 Pancernik 13.300 Niszczyciel 2.000 Gwiazda Śmierci 21 ...po 6 rundach: Agresor MadOFF [K K K] Flo…