Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 421-440 z 445.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Sytuacja troszkę na uni się pozmieniała... ...ale szczerze? Najbardziej mi szkoda Knopersa, serio. Nie mojej floty czy sojuszników ale jego, być wymienionym na młotka i jointa... kurde Knopers - współczuje. Dzięki za lot do końca sojusznicy
-
I znowu kogoś popsuliście, znowu będzie płacz, znowu będzie jakie to wy nooby jesteście bo słabszych atakujecie... ...a tak na serio to... to ja nie wiem czy ktoś oprócz Was jest zadowolony z tego UF, powątpiewam
-
Macie problem to idźcie do operatora, wklejcie przyrosty z infuzy, niech sprawdzi wszystko i tyle. Płaczecie tutaj na forum, a obrońca ostatnio zdjął urlop i dzielnie uciekał mi surowcami, których nie udało się sfarmić z planety na moona i z moona na planetę, może napiszcie do niego by się tutaj wypowiedział, moja korespondencja z nim wyglądała tylko tak: [ciach] I takie komentarze i insynuacje gościa, który lata tylko na idlery i gościa, który nawet nie ma ani jednego tematu z jakimkolwiek tyta…
-
Yay! It look's great now, I have a one questions: 1. I sent 100 small cargo to inactive, it's ok 2. I want to send another 50 small cargo for the same coordinates so I choose 50 small cargo and click "Last mission". 3. And now I have a problem 'cause in old version this is how this worked, now when I click "Last mission" AGO set 100 small cargo instead of my 50 It's a bug or it's a feature?
-
I have a problem with mission repeating, for example in old version, when I sent 100 Small Cargo to 1:1:1, I click the "Last mission" button and I can choose 50 Small Cargo, I clicked the "Last mission" and everything worked fine, for now every time when I click "Last mission" AGO sends 100 Small Cargo again, that was nice that in the old version we could override number of small cargos (and other units)