Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 341-360 z 445.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Mienso: „Wow, numer jeden Klubu Finezyjnego Złomiarza wpisał się w ST Mruczków! Trzy dni będziemy pić napar z ziółek celem pozbycia się rumieńców.” A tak poważniej to nie chwalcie się takimi rzeczami bo ktoś Wam kuku zrobi Powodzenia w dalszej grze.
-
Wow, wyliczanka, ale wymiatacze grają na tym uni. Chapeau bas! Obrońcy życzę powrotu do zdrowia po tym szoku w postaci tej genialnej akcji.
-
Ty nie rozumiesz na czym polega "bycie lepszym" w tę grę, lepszy jest ten kto ma więcej czasu i lepiej go wykorzystuje, to nie jest żadna magia, czas zawsze był kluczowy w ogame, ty piszesz że Dober musi mnie trzymać za rękę, ja odpowiedziałem, że nie musi bo sam sobie radzę jako ktoś kto zna tę grę lepiej niż on, ty oczywiście musisz obracać to w swoje słowa, które nie mają za wiele wspólnego z oryginalnym kontekstem... ...jak tam limonka009? Pochwal się sherlocku swoimi teoriami, codzienna daw…
-
I to jest w sumie trochę przerażające, jesteś jak król Jarosław dla PiS'owców. Gadasz bzdury, a oni idą za tobą jak zahipnotyzowani
-
Wiem o tej grze trochę więcej niż Dober więc wybacz ale nie musi mnie prowadzić za rączkę bo umiem sobie poradzić, tak samo jak ja nie prowadzę jego, po prostu dobrze współpracujemy gdy jest czas. I serio, skończ już tę dyskusję o udowadnianiu czegokolwiek bo to jest gra przeglądarkowa, mam ciebie głęboko gdzieś i jedyne z czym próbuje walczyć to twoja choroba psychiczna i teorie spiskowe, walczę z tym by ludzie z twojego sojuszu wiedzieli, że masz niepokolei klepki w głowie i nie warto brać teg…
-
Jedynym śmiesznym ludkiem w tym temacie jesteś ty, wszedłeś na uni i zasłynąłeś z tego, że dostałeś złoma od "pushera", a teraz słyniesz z tego, że rozbijasz flotę i niby kasujesz konto - pewnie kasujesz konto tak jak rysiek i melmax kończyli grę kilka razy. Oh, nie zapominam oczywiście na finezyjny lot na łapane kolonizuj, które polegało na podaniu przez kreta czasu powrotu floty, taaaak, to były właśnie te twoje "momenty" na uni Fidis. Kto tu się ośmiesza?
-
Aha czyli można oszukiwać i Oszukiwać. Ja Oszukuje dlatego jestem złodziejem, a oszuści z twojego sojuszu nie są źli, są ok bo "przecież za co dostali bana". Kretyn jesteś i tyle. Nasze moonówki są złe, nasze GSówki są złe, nasze multi są złe, nasze pushe są złe, niedozwolone oprogramowanie by było u nas to w ogóle byście nas zmieszali z błotem niesamowicie - no ale jak u was jest taka sytuacja - wszystko cacy, bo przecież to OCB. Dla waszej informacji, ban był za niedosłanie 1kk metalu za wymia…
-
Ty jesteś debilem lucyfer jednak, miałem ciebie za poważną osobę no ale jednak nie. Właśnie rycha, darksa i kilku innych od siebie nazwałeś złodziejami bo wisieli na pręgierzu za oszustwa Ciekawe jakie zmiany zaszły przez te 6 miesięcy, że gra się zmieniła, bo pręgierz usunęli? Teraz bynajmniej każdy ban - nawet za bash - cwelmax będzie mógł nazwać pushem. Czy to nie jest przypadkiem #dobrazmiana?
-
To jest chore, zmiany w Ogame dotyczące pręgierzy i banów są totalnym nieporozumieniem, po pierwsze - brak rozdzielenia między pushem złomowym i handlowym, brak regulacji przy nazewnictwach banów (za 1kk metalu dostałem tydzień bana i podpisane że "push"), teraz w ogóle skasowali pręgierz i totalnie nie widać czy coś się dzieje na uni, kto za co siedzi i co najważniejsze do kiedy? Co w sytuacji gdy flota na którą polujemy jest na banie? Teraz nawet nie wiemy do kiedy. Art - nie zgodzę się z tym,…
-
Gratulacje, jak chcesz to potrafisz To teraz coś w ofensywie
-
Nieporozumieniem są wasze teorie spiskowe, widać alkohol wam mózgi wypalił doszczętnie. Nawet przypadkiem obalona została kolejna - że Ronin kumplują się ze wszystkimi GO. I kończąc ten temat - to był jedyny moment kiedy GO mógł dać mi bana, takiej okazji już nie dam bo wszystko będzie wymieniane co do jednostki, więc cieszcie się przez ten tydzień i tym widokiem. Może powinniście się pochwalić waszą super akcją dzięki której powstał nasze RW? To też ciekawy temat. Słyszałem, że bardzo fajnie si…
-
Przecież GO są naszymi kumplami, to jakieś nieporozumienie
-
ktoś za nas zniszczył moona więc polecieliśmy skoro droga była wolna pozdrowienia dla niszczących Dnia 22-04-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor webber [Ronin] ________________________________________________ Duży transporter 1 Krążownik 6.830 Okręt wojenny 1.283 Pancernik 9.010 Lekki myśliwiec 154.357 _________________________________________ Agresor DOBERMAN [Ronin] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 64 Lekki myśliwiec 464.521 Krążownik 3…
-
Nie pamiętam takiej sytuacji - może wtedy nie grałem? Większość czasu nie grałem podkreśliłem tylko fakt, że posiadanie szpiegów to element tej gry, jak ich się wykorzystuje to już inna kwestia
-
Cytat od Marv!: „Prawie jak koniu z mns może jakąś fuzje z mns zrobicie? będziecie do siebie idealnie pasować PS: Radze posprawdzać wam wszystkie konta z ursy które były z mns na banie i czy przypadkiem nie macie jakiegoś w soju, to ich główna strategia ;)” To jest strategia będąca od początku Ogame, nawet nie tylko w Ogame bo i w innych grach online, czy to EVE Online czy inne gry...
-
Gratulacje udanej akcji. Nadal jestem w lekkim szoku, że agresorzy dali się na to nabrać - no ale może chęć zysku przysłoniła zdrowy rozsądek...
-
Brak mi słów na to jak tępym trzeba być by myśleć, że kupiono konto na 400% do wojny, która jest praktycznie wygrana, gdzie druga strona nie pokazuje dosłownie nic oprócz jęczenia na forum... ...gratulacje Sariel, kontynuujemy ich bicie btw. Astaroth widzę, że nadal się nic nie zmieniło, nadal po przeciwnej stronie, nadal po tej słabszej stronie, nadal więcej jęczenia niż gry.
-
Dzięki za lot, szkoda późniejszej lameriady z mojej strony no ale nie raz oprócz szczęścia jest też trochę pecha. Przetapiamy, lub jak co niektórzy odrabiamy