Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 321-340 z 445.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Nie można być na koncie nie posiadając żadnej aktywności (nawet logując się zdalnie przez curl i inne) więc chyba dodaliście 1+1 i wyszło Wam 3 przypadkiem. Koniec końców jednak starcie ładne, gratulacje.
-
TOP 1 ACS - DOBERMAN [193] [Ronin] & webber [Ronin] & Rafii [Ronin] vs. chmieleks [OCB] ~ 6749.77%
PostMelmax ale w naszym składzie nikt nie studiuje, a ja nawet nigdy na studiach nie byłem więc chyba coś pomieszałeś Adrenalinke w tym locie podnieśliście tylko raz, próbując zrobić z nas totalnych kretynów, którzy nie potrafią dodawać i odejmować, to było tak słabe, że przez moment zastanawialiśmy się o co chodzi i czy można być tak naiwnym, to pewnie był twój plan Cytat: „no pewnie b3jot 600 ze to nie twoj poziom;) musialbys sie spooooro nauczyc cieniasie” szczególnie matematyki od was i liczenia…
-
TOP 1 ACS - DOBERMAN [193] [Ronin] & webber [Ronin] & Rafii [Ronin] vs. chmieleks [OCB] ~ 6749.77%
PostW zasadzie nic dodać nic ująć, wszystko napisałeś, ja nadal nie rozumiem poczynań OCB ale może to nie mój poziom po prostu. Dzięki za lot. Do następnego
-
Sprzedałeś się kochan za taki marny % A z tego co pisałeś na PW wynika, że to wintery zrobili ciebie w babuko bo starcie byłoby twoje Vaderowi więcej mocy i odbudowy życzę
-
Cytat od Starrk: „akurat i Aceto i Webber spalili teraz tak, że głowa mała. Jeśli ktoś tu jest ignorantem, to akurat wy, a nie Calineczka. 1VaGVcI.png Calineczka wylatał i przeleciał 3x tyle ile wy kiedykolwiek w tej grze. Jeżeli gracz tego poziomu orzeka, że ktoś jest noobem, odpowiedź w stylu "jakiś noname blablabla" jedynie potwierdza tezę tego gracza. Właśnie po tym idzie poznać, że to wy jesteście szczekaczami bez umiejętności. Dlaczego? Ponieważ uważacie, że jak ktoś ma milion postów na fo…
-
Tak jest zawsze, zawsze jak padnie ktoś kto lata to wejdzie ktoś kto nie lata, jakiś noname o którym nikt nic nie wie lub latał ułamek tego co "ofiara" i głosi swoje mądrości. Trzeba się do tego przyzwyczajać będąc lotnikiem chociaż nie raz irytacja bierze górę... Świetna wojna
-
Gratulacje, czasem w Ogame jak się za bardzo chce to tak się kończy ale w sumie każdy chyba podzieli zdanie, że jak flociarz pada podczas lotu to można napisać ginie przy robieniu czegoś co lubi Fajna wojna, bardzo fajna, ale i skład obu ekip był fajny więc można się było tego spodziewać zaraz po transferach, które miały miejsce jakiś czas temu.
-
No dobrze, to jakaś dobra dusza wydała cztery stówy i przekazała konto. Wsio jedno.
-
Cytat: „I nie wiem o jakim kupowaniu kont mówisz... bo nikt z WINTER konta żadnego nie kupił :uhuh:” Oj Ruda, daj spokój, to nie grzech, jedni kupują anty inni konta nie wiem po co to ukrywać Fajna wojna, powodzenia obu stronom
-
Cytat od Mariusz85: „Ech webberek. Gratulacje starcia- bardzo ladnie To jest jednak jeszcze nic, bo na Fidisie dostal złoma od ...ekonoma Mistrz nad mistrzami. Do tego straszył pare osób na forum banami a 2 dni pozniej sam dostal bana za push Ogólnie ciekawa postać. Jak ktoś chce sie posmiac to zapraszam na forum Fidis Webberowi odbudowy, ale eko- eko dla niego bedzie dobre. Tu dostal zwyklego dzwona: Ekobot [OCB] vs. webber [Ronin] ~ 234.67% Ale to bylo mistrzostwo-złom od ekonoma webber [Ronin…
-
No i chyba jasne jest, że wtedy Elite > SET, si? Teraz to już nie to samo Elite, a SET już nie ma. Pewnie pokaże się tutaj wielu takich co wejdą i sobie ulżą no ale tak to bywa jak się zapomina o Ogame Oostatni raz dostałem złoma na taką skalę gdzieś w okolicach 2009 roku na u54. Gratulacje jeszcze raz.
-
Gratulacje. Nie byłem na innym uni, po prostu totalnie zapomniałem o Ogame wczoraj, bywa. Przetapiajcie. Widocznie gra od FSa do FSa nie była zbyt mądrym rozwiązaniem
-
Cytat od Bosman88: „Doberman bash za ilość wysłanych gs'ów?? hmmm Rysiu a czy to czasem nie Ty wysłałeś z mojej monówki GS na Raffiego w zbyt dużej ilości po czym poleciały bany również dla mnie Oj nie ładnie Rysiu mieć pretensje o coś co się samemu robi... A tak po zatem to gratulacje dla Dobermana za ST'eka bo naprawdę ciekawy urlop się na pewno przy okazji przyda A dla Ryśka udanej i szybkiej odbudowy w końcu to tylko cyferki pozdro” Ryszard obsługiwał drugie konto? Przecież to SKANDAL, to je…
-
Tak, tak maicon, dalej pisz te swoje wywody, dalej próbuj argumentować te wasze poczynania. Prawda jest taka, że w każdym starciu płaczecie jak to wam źle i jak to my oszukujemy, a rzeczywistość pokazuje coś totalnie innego. Złomowanie przy czasie podanym przez kreta + Bash z gsówki = wszystko w porządku Złomowanie przy użyciu antymaterii + bash ze swojego konta = żałosne starcie, które nie powinno mieć miejsca Wasza logika jest tak płytka... a co do baranów, czy przypadkiem nie jesteście takimi…
-
Gratulacje. Miało to powstać w zasadzie w identyczny sposób jakiś czas temu, powstało nieco później i wyszło świetnie. Te cuda podczas lotu to tylko dowód na to jak "uczciwi" są niektórzy gracze w OCB Gratulacje - jest jeszcze kilku takich co pewnie bardzo się ucieszą jak ich spakujesz w recki. Ciśnij dalej.
-
Stało i nie stoi, obrońcy życzę drugiej odbudowy bo to z tego co pamiętam drugi raz gdy ponad 1000% ode mnie dostał :( Dnia 29-04-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor webber [Elite] ________________________________________________ Okręt wojenny 575 Pancernik 1.816 Lekki myśliwiec 42.920 _________________________________________ Obrońca Silver Surfer [Z-J] ________________________________________________ Mały transporter 434 Duży transporter 580 Lekki myśliwiec 8.529 Cięż…
-
Jeszcze coś gram. Rzadko ale gram Pozdrowienia dla obrońcy, teraz spokojniej będzie na dłuższych spacerach z psem :) Dnia 28-04-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor webber [Elite] ________________________________________________ Okręt wojenny 613 Pancernik 1.971 Lekki myśliwiec 47.378 _________________________________________ Obrońca Czacha Dymi [GOBLINS] ________________________________________________ Mały transporter 85 Duży transporter 400 Lekki myśliwiec 3.953 Krążo…