Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 761-780 z 809.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Rekordy Uni68

19dawid45 - - DiD U68

Keyra popraw wpis jak możesz. Proszę was bardzo nick gracza Ciap zmieniony zycze wam dobrej zabawy a Ciapce zmiany nicku np na Dagusia2 co by znowu byl powod do robienia dyskusji na forum. Proponuje poprawiać jej rekordy zamiast robić dyskusję Pozdrawiam. Teraz będzie rozbieżność pomiędzy rekordy uni 68 a cala reszta rekordow z innych forów. Bijcie jej rekordy poprostu i tyle Aktualizacja

• Rekordy Uni68

19dawid45 - - DiD U68

Ogolnie sprawa wyglada tak ze Ciap notowana jest na forach zagranicznych jak i naszych Polskich pod nickiem Ciap dlatego na forum jest znana osoba . Skoro zglasza rekord jako Ciap to ja wpisuje jako Ciap . Nie chce sie bawic w specjalne zmienianie nickow bo ktos sobie zmienia nick w grze raz na tydzien . Gracze z innych uni odwiedzajac ten temat doskonale wiedza kto to jest Ciap i nikogo tu w tej chwili nie faworyzuje. Jezeli komus tak bardzo przeszkadza akurat ta sytuacja bo akurat teraz o niej…

• Rekordy Uni68

19dawid45 - - DiD U68

Aktualizacje dokonam jutro obecnie mam malo czasu Co do rekordow Ciap wypowidalem sie juz ze jak dla mnie Ciap to odpowiedni wpis na innych forach nie robia z tego problemow i ja tez nie mam o to problemu moze moderator sie wypowie na ten temat?

• Rekordy Uni68

19dawid45 - - DiD U68

Aktualizcja [ciach] Moderator kruszynka:Usunięto offtop.

• Rekordy Uni68

19dawid45 - - DiD U68

Aktualizacja Dobry strzał z tym krisem

• Rekordy Uni68

19dawid45 - - DiD U68

Aktualizacja Dodano nowy rekord RW ACS Chemik kolego z dawnych lat gratuluje!!

• Dodałem wasz wyczyn do rekordów uni 68 Gratuluje

• Gratulacje floty kosmos w ACSie zbiją wszystko!! Skład mnie akurat dziwi jeśli chodzi o personalia ale to jest gra i tu trzeba kombinować oby wiecej takich lotow!! Pokonanemu Szo to tylko cyfry licza sie ludzie

• Rekordy Uni68

19dawid45 - - DiD U68

Aktualizacja Badania sumaryczne zostały dodane do badań

• Rekordy Uni68

19dawid45 - - DiD U68

Aktualizacja Stajesz się coraz bardziej aktywny:) Oby tak dalej

• Rekordy Uni68

19dawid45 - - DiD U68

Aktualizacja

• Rekordy Uni68

19dawid45 - - DiD U68

Aktualizacja Ekspedycje dodane Co do kolorów temat do dyskusji kolory zapożyczone od Włosia z jego tematu

• Rekordy Uni68

19dawid45 - - DiD U68

Wpisujcie je wtedy je dodam:) nie tylko z ekspedycji , każdy nowy rekord to rekord tylko bez pisania o rekordach typu najprzystojniejszy itd:D Bo to by musiała Ciap oceniać a tematu nie prowadzi;p

• No dobra bomba Adam i opis godny fakt faktem dziwny skład idlaka ale w sumie idlak to idlak:D 20k gs? goodnie

• Rekordy Uni68

19dawid45 - - DiD U68

Masz racje tylko w tej akurat sytuacji rozmawiamy o koncie które nadal istnieje i które nadal należy do osoby która go osiągneła tylko gra pod innym nickiem na tym uni.

• Rekordy Uni68

19dawid45 - - DiD U68

Owszem lecz było stwierdzenie że każdy wie że Ciap=Dagusia więc ja w tym nie widze problemu większego. Można to zmienić oczywiście tylko dlaczego ma być to zmieniane tutaj jeśli nie jest zmienione na innych tematach nawet i tych zagranicznych??

• Rekordy Uni68

19dawid45 - - DiD U68

Jak dla mnie to takie trochę jak czepianie sie czegoś na siłę. Oczywiście po części masz rację jednak skoro i tak każdy wie ze Ciap=Dagusia a Ciap występuje wszędzie na forach to nie widzę potrzeby zmieniania tego. Sam gram tutaj na innym nicku w każdej chwili mogę go zmienić i co wtedy ewentualne rekordy też do zmiany w sytuacji gdy każdy nawet spoza uni wie ze to moje konto? Póki co rozwiązałem to tak: patrz 1post w dziale:) Cytat od 19dawid45: „Witam. Temat rekordy uni 68 jest dla mnie kontyn…

• Rekordy Uni68

19dawid45 - - DiD U68

Cytat od historyk: „Rekordy są zgłoszone z konta o nicku Dagusia i takiż nick powinien widnieć przy nim, tym bardziej, że nick ciap jest przypisany do innego konta.” Do ktorego konta przypisany jest nick ciap??

• Rekordy Uni68

19dawid45 - - DiD U68

Aktualizacja Cytat od Elmo[Wieiworak]: „popraw flkote wczoraj u Aro to widzialem” Dziękuje za zgłoszenie Cytat od Makowa Pannica: „@dawin, generalnie sens i zamysł jest taki żeby po nicku z rekordu 9 o ile nie uległ zmianie) można było taką osobę też namierzyć w grze” Ciap zgłasza rekordy jako Ciap to jej staly nick co jak w grze zmieni nick nagle?:D

• Rekordy Uni68

19dawid45 - - DiD U68

Aktualizacja Co do skanowania ja nie skanuje;p Co do Ciap i Dagusi skoro ciap zglasza swoje rekordy jako ciap to tak je zapisuje , skoro ciap nie zglasza poprawki do nicku Dagusia to tez tego nie poprawiam.