Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 721-740 z 809.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Taki projekt

19dawid45 - - DiD Quantum

Zastanawia mnie co ten brutal Ci takiego zrobil ze taka sieczke mu robisz na koncie Z jednej strony Twoj projekt jest ok wiadomo starcia zyski itd nie mozna tu gadac o tym ze ktos wyzej w topce ktos nizej itd Z drugiej jestem troche przeciwny takiemu rozwiazaniu. Tlumacze dlaczego patrz przyklad np takiego brutala , po takich pojazdach 2-3 krotnych gosc zarzuci urlop skonczy gre itd..a jest nas coraz mniej niech takich graczy bedzie wiecej i znow odchudzi sie uni.. Rozumiem ze masz cos do zasad …

• Rekordy Uni68

19dawid45 - - DiD U68

W takim razie....Aktualizacja

• Rekordy Uni68

19dawid45 - - DiD U68

to są Twoje rekordy czy rekordy któregoś z sojuszników???

• Rekordy Uni68

19dawid45 - - DiD U68

aktualizacja

• Rekordy Uni68

19dawid45 - - DiD U68

Aktualizacja

• Rekordy Uni68

19dawid45 - - DiD U68

Aktualizacja

• Rekordy Uni68

19dawid45 - - DiD U68

Aktualizacja Rekord dodany w osiągnięciach floty pozdrawiam Do Siego wszystkim!!! Tobie też Dagusiu:P

• Rekordy Uni68

19dawid45 - - DiD U68

Aktualizacja Nie dodano jedynie rekordu nanity lvl 10 ponieważ lvl 10 juz dawno był zgłoszony przez innego gracza Wesołych!!

• Rekordy Uni68

19dawid45 - - DiD U68

Aktualizacja Obi WAn twojego wpisu nie dodałem..nick z gry?

• Rekordy Uni68

19dawid45 - - DiD U68

Aktualizacja:)

• Rekordy Uni68

19dawid45 - - DiD U68

69Demon nick w grze? Wonszfranek screen z ekspa?? Uzupelnijcie wpis powyższymi jak możecie

• Rekordy Uni68

19dawid45 - - DiD U68

Aktualizacja....gratuluje:)

• Rekordy Uni68

19dawid45 - - DiD U68

Aktualizacja Dziekuje za zgloszenie od dawna nikt tu sie nie wpisywal;p Zachecam reszte do aktywnosci:)

• Graty ładne starcie...2 potezne floty stanely naprzeciw sobie.. Jossi gdyby nie te 666sond to by Silent nie wygral;p Szo dla poknanego skoro jak autor przyznal godnie zniosl to starcie. Pl1 jak zawsze czujny a jego recki zawsze skuteczne:)

• Rekordy Uni68

19dawid45 - - DiD U68

Aktualizacja Gratuluje

• 2 konkret floty stanely naprzeciw siebie.... to zawsze wyglada kozacko GRaty Adam za chęci i wyczucie Top Top bo floty nigdy za wiele Pawelos Szo pewnie bedzie i to szybkie jest Dok jest sura z pz pewnie na koncie oszczednosciowym sury troche zostalo wiec zabawa trwa dalej:)

• Rekordy Uni68

19dawid45 - - DiD U68

Byla o tym dyskusja bylytez podane wyrownania rekordow a nie zostaly dodane wiec i tego nie moge dodac chyba ze wieksza ilosc ludzi bedzie tego wymagala jestes humorzasta ale na swoj sposob:)

• Rekordy Uni68

19dawid45 - - DiD U68

Ciap tez bylem za tym zeby wpisac 2-3 osoby ale pomysl nie zostal poparty wrecz spotkal sie z sprzeciwem a wiec odszedlem od tego pomyslu Zmienny nie jestem za to TY humorzasta tak Czekam na 45 poziom wiem ze Cie na to stac

• Rekordy Uni68

19dawid45 - - DiD U68

musisz miec minimum 45 poziom by Cie wpisac do metalu... byla rozmowa o kilku nickach przy jednym rekordzie i ustalilismy ze nick 1 zgloszony pozostaje przy rekordzie Tak czy siak młoda gratuluje osiagniecia na speed x1 to duzy wysilek;p

• kiedyś był pomysł by ograniczyć ilośc możliwości załączenia urlopu tzw limit tez bylo dobre...na speed x1 48h karencji jest na speed x5 24h ...mozna by to tez wyrownac... pomyslow jest wiele mozna dyskutowac wiadomo przeciwnikami sa osoby ktore graja UFS zwolennikami Ci ktorzy nie poprzyjmy to wszystko argumentami konkretnymi i tyle to jest dyskusja:)