Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 861-880 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od empe: „Brawo TEAM ” Podejrzewam że GF tych gratulacji nie przeczyta. Cytat od zefir: „Jak rozumiem poprzednia informacja o tym, że klasa Zbieracza będzie miała kilka slotów darmowych na rynku oznacza, że może wystawić kilka ofert i nie płacić tych 15% opłaty, tak? ” Lub kolejne oferty będą za Antymaterię a tamta klasa dostanie więcej darmowych z Anty?

• "Aby rynek nie stał się jednym wielkim magazynem surowców, będą na nim obowiązywały opłaty." Może takie opłaty są ponieważ nie będzie można atakować tych surowców? Tak się zastanawiam tylko

• Cytat od buleon: „Cytat od @Piciu: „Ta druga grupa za to - zniechęcona - łatwiej podejmuje decyzję o porzuceniu gry i na moje oko takie uniwersa szybciej się wyludniają. Pytanie jest więc takie czy jest to w ogólnym interesie. ” Nie zgodzę się. Gracze, którzy grze poświęcają mniej czasu nie zniechęcają się tym, że ktoś im odskakuje, bo sami też mogą od czasu do czasu użyć sond. Zresztą na każdym uniwersum proporcjonalnie gracze, którzy poświęcają więcej czasu, odskakują. Jeśli nie sondami, to ku…

• Masz racje ta zasada nie jest z Zasad Gry. Jest pewna różnica między tym co piszesz. "Zasada 1" dotyczy tego gdy łączymy dwa przeliczniki w jeden. Jak pisałam np. z 3:2:1 i 2,5:1,5:1 robimy 3:1,5:1. Czy ten przelicznik jest dozwolony? Zależy od tego jaki surowiece chcemy przeliczyć. Jeżeli chcemy deuter na metal i krysztal to jest ok. W metal mamy 3:1, w kryształ 1,5:1. Ale nie możemy go użyć do przeliczania metal: kryształ. Metal na kryształ kosztuje od 1,5:1 do 1,(6):1. W przeliczniku 3:1,5:1 …

• @Elkanen czy Ty czytasz czasem posty przed odpowiedzią? Czy po prostu piszesz żeby pisać i kolejny raz robić offtop. Nigdzie nie napisałam że każdy flociarz handluje dex u handlarza. Tak samo jak nie każdy górnik tak gra. Wręcz napisałam że każdy serwer ma swojego flociarza. Użyłam liczby pojedynczej. Jak masz tak dopisywać na moje posty to w ogole nie odpisuj. Reszty nawet mi się nie chce komentować. Więc zamilknę i pewnie przyjdzie mi potem przeczytać Twoją odpowiedź. Jeżeli chcesz mi na ten t…

• Cytat od turysta: „Jasne, osobiscie tez tak robie jako flociarz, ale nadal jest roznica. Czesc dexu przepale, czesc wrzuce w pance / inne statki, a dopiero kiedy nazbiera mi sie duzy zapas to poleci to w handlarza. ” Nadal nie widzę różnicy. Ja wydaje dex na badania. Całkiem niedawno wydałam 40kkk deuteru na badanie. Nie każdy górnik skupuje deuter na handlarza i nie każdy flociarz na loty. Myślę że każdy serwer (a przynajmniej ten na którym gram) ma swojego górnika i flociarza MASOWO skupująceg…

• Cytat od Darkstar: „Ze eko x7 = maks badania x10 ” Eko x7 = max badania x7. Badania są wielokrotnością liczby eko i max x12.

• Cytat od turysta: „otoz to, handlarz to tak jakby legalne pushowanie sie za antymaterie a skupowanie dexu przez gornikow kuje w oczy ” Cytat od FlyMeToTheMoon: „Górnicy kłują w oczy skupem dexu ” Jesteście świadomi tego że flociarze grają dokładnie tak samo jak górnicy? Mają wysoko magazyny a dex który kupią na serwerze wydają u handlarza? Dlaczego u jednych taki proceder jest ok a u innych nie? Tego nigdy nie zrozumiem i pewnie nigdy to się nie zmieni. Czekam na to uni bez handlarza.

• Cytat od cichah2o: „Handlarz miał pomóc a niektórzy zrobili z niego sposób na grę. ” A nie pomaga? Za 3/4 deuteru płacę w krysztale. Pewnie sporo astro powstało z tego kryształu.

• @Śpiochowaty Ograniczenie przelicznika w dex spowodowało również ograniczenie w metal: kryształ. Widełek nie należy łączyć i mieszać z sobą. Dozwolone przeliczniki są os 2,5:1,5:1 do 3:2:1. I ich nie mieszamy! <Jeżeli ktoś nie rozumie jak działają. Ogólnie zasada jest taka że surowiec względem którego robimy roszady powinien mieć w podstawie 1. Dlatego przelicznik 3:1,5:1 jest dozwolony ale tylko gdy sprzedajemy dex za metal i/lub kryształ. On nie przedstawia proporcji metal: kryształ bo żaden z…

• "A czy te dane uwzględnią ile osób które zrezygnowało po fuzji zaczęło na nowym serwerze?" Sporo osób zrezygnowało całkowicie z gry. "A czy będzie w nich uwzględniony koszt i nakład pracy GF na większą ilość uni z mniejszą ilością graczy vs mniejsza ilość uni z nieco większą ilością graczy?" Nie ma tutaj różnicy. Na serwerach (fizyczna maszyna) jest parę serwerów (tych w grze). Powodem końca gry nie jest otwieranie nowych serwerów (a jak jest to mały %). Gracze kończą bo złomy, zmiany w życiu (i…

• Cytat od Pazik: „Cytat od ^BrzydaI^: „Cytat od Pazik: „Tak patrze w jaki nisz rekordowy by się wbić ale raczej nie ma już miejsca hehe ” najwięcej razy po przegranej stronie w ST ” no chyba tylko to zostało. Wystarczyło by nic nie robić, najlepiej się nie logować a rekord sam przyjdzie ” Jest taki rekord? Bo ja nie widzę :o

• Cytat od Starrk: „Operuję w miliardach tygodniowo i patrząc na swoje badania, to wszystko oprócz Astro bym z chęcią wyczekał, gdyby badania na L były x12 zamiast x6. Bo w większości badania skrociłyby się do 2-4 tygodni. A nawet i jedno do 8 tygodni zamiast 16, więc nie trzeba byłoby tego klikać za anty ” Nie jesteś typowym graczem. Przeciętny gracz nie operuje takimi ilościami surowców jak Ty. Moje najdłużej robione badanie bez skracania to astro 21, na speed x1 robiłam je 9 miesięcy. Najdłuższ…

• Cytat od Time2Party: „w talim razie trzeba sprobowac uzbierać . Jeśli jest możliwość prosił bym o wątek z zapisami ” Wyślij pare pw do graczy w grze jak będą zapisy.

• 3:2:1 > 1,5:1 2,5:1,5:1 > 1,(6) Dozwolony przelicznik miedzy 1,5 a 1,(6). Widełki określają max i min surowców i między tym dozwolone. Nie mieszamy sobie jak autor tematu. Tak proporcje nie działają.

• Cytat od Koloc: „Budynki stacji (moony sumarycznie) - Teleporter: 47 Koloc [P N] ” 48

• Ban zabawa na całego :D

powyginany drucik - - Spam

• Cytat od litek.: „Cytat od ciap: „Nie chce mi się nic. ban dla @litek. za budzenie umarłej ” A moony bez Ciebie musimy ogarniać!! Nie pindol i wracaj!!!I BAN bo czekam na zdjęcie ” Teraz tylko tak piszesz

• Ban zabawa na całego :D

powyginany drucik - - Spam

Nie chce mi się nic. ban dla @litek. za budzenie umarłej

• Cytat od Wombat360: „na FB Ogame jest też ankieta z głosowaniem ” Dziękuję. Zagłosowanie na brak handlarza. Jeden serwer? Czemu nie. [ciach] Super Moderator Ruda:odpowiedz do usuniętego posta mniam