Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-95 z 95.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
I to pisze kozak, który zbudował flotę z ekspedycji. Żałosny to jesteś Ty pisząc takie rzeczy w stronę swojego sojusznika. Poziomem dorównałeś Latte (dno), któremu wypada tylko napisać: nie strasz, nie strasz - bo się zesrasz. Przecież Lattuś latasz tylko na bfsy, albo po planetach (usłyszane) w co nie wierzę, że potrafisz być taką kutwą. Ale kto Cię tam wie. Wracając do tematu: czyli pójdzie wiadomość? zostaw flotę - lecę. Ale to już jakiś czas temu pisał Dzikus, żeś puszer więc Ameryki swoim s…
-
Zmiana spalania
TaurekGary - - DiD Taurus
PostCytat od Maniak87: „@Art 15 głosów to nie jest duża przewaga?? ” 15 głosów to za mało, musi być jakieś 75% za i 25% przeciw, wtedy wprowadzą zmianę
-
Licytator 2.0
TaurekGary - - Gra
PostCzy jest jakaś możliwość @Art aby trochę zmienić funkcjonowanie Licytatora. Mianowicie chodzi mi o to, aby gracz nie miał możliwości przebicia swojej oferty. Jest mnóstwo graczy "cwaniaków", którzy w ten sposób wygrywają raz za razem licytację - bo przebija samych siebie, tym samym nie dając możliwości licytacji innemu. Na każdym uni są takie przypadki. Nie powinno być tak, że prędkość internetu i parametry komputera pomagają w licytowaniu.
-
Zezłomować gracza Kapitan? Jak on pilnuje swojej floty, musi, by mieć czym rozbijać się o bunkry. Więc tutaj przychodzą mi na myśl słowa Zbigniewa Stonogi do Koksów: nie strasz, nie strasz bo się zesrasz (obczaj jutuby). Poza tym na to trzeba mieć skilla, a Ty BogdanLatte potrafisz latać tylko na bfsy. Także tego: Kapitan Jack odpada. Nie wiem komu chciałeś zaimponować pisząc te groźby, chłopakom ze SKY? Tosz oni też mają Ciebie w dupie. Ale do meritum: Gratuluję stracia! Miodzio zysk
-
I pisze to kto? Jakiś kamikadze, pseudo-flociarz na Taurusie. Kapitan Jack Sparrow - musi Ci się kompletnie nudzić, że na takie pomysły wpadasz. Albo bieda z paliwem bo cele za daleko, albo zbyt mało anty na przeniesienie planety gdzieś bliżej wroga. Teorii jest kilka. Aż taka desperacja na uni? Nie ma już celów? A "oranie" tych samych bunkrów już znudziło? To może czas poprawić to tragiczne eko, wszak to eko-uni to nic więcej nie potrzeba...
-
Zmiana spalania
TaurekGary - - DiD Taurus
PostTutaj muszę się zgodzić z Czarną LatteMacchiato. Cała ta nagonka na obniżenie spalania wychodzi od kogo? Od odkrywcy. To już nawet Generałowie (ranga) mają to w dupie, bo Ci potrafią się przygotować do ataku. Wychodzi na to, że połowa chce mniejszego spalania, druga połowa nie. @Art - zatem olej temat. Spalanie 1.0 jest git.
-
pomoc :)
TaurekGary - - DiD U68
PostCzyli powtórka z rozrywki. Muszę chyba dziś w Totka zagrać - chyba to będą trafne dziś numery!
-
pomoc :)
TaurekGary - - DiD U68
PostJuż było takie coś tu na Uni. Wysłałem dzienne wydobycie z jednej planety - tak, tylko tyle (sknerus). Patrzę dwa tygodnie później, bo już więcej nie napisał, a gracz już idlakiem. Fajnie nie? Więc jaką mam gwarancję, że tam wysyłając Ci blisko (bo jesteś akurat niedaleko), że za dwa tygodnie nie staniesz się idlerem?
-
Cytat od Ruda: „Nigdy nikomu nie dogodzisz. Zawsze zdania będą podzielone i ktoś nie będzie zadowolony z finalnej wersji fuzji (której i tak nie ma). ” Akurat tutaj nie chodzi o to by komuś dogodzić czy zaszkodzić. Fakt - tutaj Ameryki nie odkryłaś, zawsze znajdzie się ktoś komu jakakolwiek zmiana by przeszkadzała, taka już Nasza polska natura, powtarzasz słowa setki innych graczy = czyli nabijasz sobie kolejne posty (zonk!). Dlatego trzeba walczyć, by speed x1 - pozostał x1. Tylko rzetelną rozm…
-
Cytat od Art: „To, że pewien znajomy operator nie potrafi trzymać języka za zębami, nie oznacza, że plan który wstępnie opracowaliśmy będzie ostatecznie przyjęty. Nawet jeśli, to przy każdej fuzji któreś Universum będzie poszkodowane. Wynika to z różnych dynamik rozwoju na każdym z nich, różnych konfiguracji. Naszym zamiarem jest konsolidacja opustoszałych Universów, przy uwzględnieniu szeregu warunków, które naszym zdaniem utrzymają w miarę stabilną i zrównoważoną rozgrywkę na serwerze docelowy…
-
Cytat od Guen: „Czekam tylko na odpowiedz GO w tej sprawie jezeli to nie dojdzie do skutku zglosze gdzie indzie ” O ile to prawda, to takie spamowanie sondami by wywołać bug/lag u przeciwnika jest karany banem. Aczkolwiek mogę się mylić. Dobrze byłoby go znów na banie widzieć. Cytat od Guen: „Jak widac [ciach] tylko oszukiwac potrafia Ja tak czy tak bede robil swoje. Secik czekam az zejdziesz z urlopu ” I bardzo dobrze! Rób swoje. Twoja motywacja motywuje innych graczy do aktywniejszej gry. Cyta…