Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 95.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cały czas odgrzewasz tego samego kotleta - smakuje Ci on jeszcze? Przecież pisał Art, że nie ma nawet planów/rozmów o jakichkolwiek fuzjach na polskim ogejmie. A Ty dalej jak inni krzykacze raz za razem wklejasz jakieś lewe linki (pewnie wirusy) jakichś forum z innego kraju, gdzie ponoć fuzja już trwa. [ciach] Super Moderator Ruda:Prowokacja i pseudocenzura
-
Cytat od Sacharov: „zakładam że U68 gdzie gram będzie docelowym jako najstarsze, bo jak się pojawi się jako źródłowe a docelowym będzie coś innego to wtedy wiadomo trzeba skorzystać i liczyć na to, że otrzymam gratisy przez zmianę układów ” Twoje założenia są błędne. Na pewno nie będzie żadnej fuzji do u68 - bo nie będzie żadnej fuzji. Wróć do tematu w przyszłym roku marzec-kwiecień (na wiosnę). Pozdro
-
Pisał @Art ostatnio gdy go zapytaliśmy że nie ma nawet w planach mowy o jakiejkolwiek fuzji. Więc przestańcie robić z siebie idiotów zadając co tydzień/dwa non-stop to samo pytanie. Do świąt wielkanocnych myślę, że nie warto zadawać to pytanie. Chciałbyś jeden z drugim wiedzieć jak będą połączone poszczególne uniwersa? Dlaczego? Zapewne do kolejnych machlojek. A jeśli się mylę (co zapewne zaraz napiszesz) - to sobie przescrolluj ten temat do góry/wstecz, są tam podane propozycje innych graczy. Z…
-
Cytat od Marsic: „Ten plan zakładał, że padniesz dzisiejszej nocy ? jak tak to ok, nie było tematu. AAA i czemu włączyłeś urlop po złomie ? ” Dlatego jesteś pośmiewiskiem na uni Taurus. Top1 tak się nie wypowiada. Mam dziwne wrażenie, że gdyby BlackLatte mniej miał kontaktu z Tobą to byłby o wiele bardziej szanowanym Flociarzem na uni. Jest na prawdę dobrym obserwatorem a co za tym idzie: złomiarzem. Tylko to, jak się wypowiada to chyba Twoja zasługa. Dlatego błędnie nie lubimy Latte, za ten jeg…
-
@.:czubulus:. tak - już tego posta widziałem i nawet się echem nie odbił. Ja spojrzałem na prędkości oraz na punktację ogólną graczy od top 1 do top 20. Edit taki, że z grupy 2, uniwersum Fenrir trafiłoby do grupy 4. A tak wyglądają uniwersa punktowo top1- top20 --> prędkość floty Grupa 1 u68 2136kk - 627kk --> flota x1 Prędkość ogólna floty x1. Grupa 2 Nekkar 3022k - 371k --> flota x1 Taurus 524k - 255k --> flota x1 Libra 1749k - 660k --> flota x2 Xantus 948k - 306k --> flota x1 Nowa prędkość o…
-
Cytat od TaurekGary: „Oto moja propozycja, by połączyć te starsze uniwersa. Kierowałem się parametrami każdego uniwersum, oczywiście niektóre uniwersa będą miały nowe parametry (gdzieś będzie "ciut" szybciej, gdzieś "ciut" wolniej) - standardowo pretesje niektórych uni będą uzasadnione (również mojego uni) - no ale co zrobić? życie ” Nie wiem której części tej wypowiedzi nie zrozumiałeś, nakieruj mnie. Jasno napisałem, że będą uniwersa, którym prędkość się zmieni na gorsze/lepsze. Akurat (skoro …
-
Cytat od Art: „Wciąż czekamy na pomyślne wieści z fuzji w Holandii. ” Cytat od Dobrygracz: „Cytat od Art: „Wciąż czekamy na pomyślne wieści z fuzji w Holandii. ” Ok ale listę serwerów które będą ze sobą łączone macie już od ponad 2 miesięcy opracowaną czy ile to minęło od infa że będziecie łączyć serwery z różnymi prędkościami floty. Chyba nic się nie stanie jak ją nam udostępnicie te kilka dni wcześniej ? Skoro część graczy i tak już wie... ” Cytat od Bunny: „Nie mniej fajnie by bylo miec juz c…