Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-55 z 55.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
nosił wilk razy kilka ponieśli i wilka ;D gratuluję panowie
-
W jaki sposób można zgłosić sprawę do SGO? Spotkała mnie bardzo dziwna akcja i czuję że ma ona głębsze podłoże niż może się wydawać.. Zgłosiłem przez suport ... jednak obawiam się, że zgłoszenie trafi do podejrzanej osoby... Chodzi tutaj o zaprzestanie akcji mających na celu psucie gry i oszustwa....
-
czy na pewno wyliczone czy może jakaś pomoc z góry :)? Co przed chwilą miało miejsce w momencie powrotu mojej floty :)? Nie mam takiej pokaźnej ale zysk duży przy zerowych stratach nie ładnie się panowie bawicie i nie ładnie że ktoś wspomaga
-
No to zaczynamy Flota podobała nam się od dłuższego czasu jednak nie udało się zgrać czasowo i wreszcie polecieć. Na szczęście flota Nawro05 fajnie rosła, więc warto było poczekać. Wyszło bardzo fajnie, lot bez większych historii Renegade wielkie dzięki za lot i do następnego! Sawerus dzięki za recki Pozdrowienia dla całego sojuszu [MFS] Dnia 15-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Renegade [MFS] ________________________________________________ Duży transporter 40 Krą…
-
to sie farming udał ;d oby czesciej tacy agresorzy
-
Witam
Postja również się spróbuję I moona chętnie przygarnę przy tak wolnym ruchu flot będzie szczególnie przydatny
-
he 2 razy te moje transy zostały zdjęte przez święta ale już odbudowane Byś się flotami zajął a nie po ekowcach szczęścia szukasz