Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 141-160 z 329.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Dla mnie nie było czasu przeszłego Panowie, wiecie dobrze o tym, nie dalej niż wczoraj RAZEM pisaliśmy o tym na discordzie . Jeśli pasuje wam to, jak jest, nie poradzę, dla mnie nóż w plecy ustawiać się z kimś, o kim tyle razy wspominałem podczas wspólnych rozmów, kiedy wisiał nade mną ban za Bash II. Nie żal mi floty , odbuduje się, jak zawsze, żal sytuacji, ponieważ wpadłem w pułapkę, której nie obstawiłbym za nic . Myślałem o spadaku, Kokodzambo sprawdzał mi nawet na bieżąco akty Revo - dalej…

• 19-12-2019 19:55:01 - Maximus [Vermithor ] - 189% Dnia 19-12-2019 19:55:01 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Stalowy Johny [KGH] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 3 _________________________________________ Obrońca Maximus [Zubr] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 426 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Stalowy Johny [KGH] ________________________________________________ Zniszczony! ____________…

• Owca nie licz na prezent na święta skoro Królik w Mikołajki wyleciał na ten cel haha Pozdro, gratki starcia

• Cytat od BonDziorno: „Ładny wjazd na słynny bunkier:) Elegancja Francja jak mawiał klasyk:) ” To nie główny bunkier hehe. Gratki. Jeszcze 3 dni bana i wracam molestować codziennie Stalowego Johnego

• Cytat od Bunny: „Dream Team. 1 gu i 3x u xD ” nadrobię z nawiązką. Na samym stalowym zrobię kilka zanim ten jego bunkier zmięknie do zera

• I pozamiatane... @Ruda mogłaś mnie ostrzec, jak zglaszałem moonkilla , że już sobie używałem na Stalowym... Teraz ban na tydzień. Sorki chłopaki nadrobię po powrocie

• 10-12-2019 13:14:19 - Maximus [Vermithor ] - 145.47% Dnia 10-12-2019 13:14:19 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Maximus [Zubr] ________________________________________________ Krążownik 5.000 Pancernik 1.000 _________________________________________ Obrońca Buumszakalaka [TIME] ________________________________________________ Mały transporter 732 Duży transporter 307 Recykler 33 Sonda szpiegowska 273 Satelita słoneczny 650 Niszczyciel 59 Wyrzutnia rakiet 5.066 Lekkie działo laserow…

• 09-12-2019 16:24:54 - Maximus [Vermithor] - 1365.02% Dnia 09-12-2019 16:24:54 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Maximus [Zubr] ________________________________________________ Mały transporter 42.000 Lekki myśliwiec 600.000 Bombowiec 1.919 _________________________________________ Agresor Relentless One [S T] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 600.000 Mały transporter 50.000 Bombowiec 595 _________________________________________ Obrońca Hekate _______…

• 09-12-2019 08:58:58 - Maximus [Vermithor] - 306.67% Dnia 09-12-2019 08:58:58 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Maximus [Zubr] ________________________________________________ Niszczyciel 1.000 _________________________________________ Obrońca Stalowy Johny [KGH] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 4 Wyrzutnia rakiet 44 Lekkie działo laserowe 40 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Maximus [Zubr] ________________________________…

• 09-12-2019 00:00:10 - Maximus [Vermithor] - 180.63% Dnia 09-12-2019 00:00:10 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Maximus [Zubr] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 870.577 Ciężki myśliwiec 36 Okręt wojenny 1.000 _________________________________________ Obrońca BARRACUDA ________________________________________________ Duży transporter 300 Satelita słoneczny 1.452 Wyrzutnia rakiet 50.727 Lekkie działo laserowe 28.000 Ciężkie działo laserowe 2.200 Wyrzutni…

• haha to był pewniak po tym jak napisałeś że nie chcesz. Praca modków polega na utrudniania nam gry

• ano. Ja Będę z piesiou i relkiem haha. Bardzo fajno. Czekamy na podział

• Oj nie.... będę latać na wszystko co nie zdoła się ukryć przed zmrokiem....

• że też po Tych wszystkich starciach oni dalej wierzą w bunkry ...

• gratki . Zarobas zacny . Czas NADRABIAĆ urlopowanie Pozdro Maximus

• Ja nadal nie wierzę że to.weszło próbowałem liczyć czy jakbym czekał na resztę lm to bym zdążył, ale nie wiem o której dokładnie wróciły - nie trzymam wiadomości niestety. Dzięki za wspólną zabawę i do zobaczenia na seek and destroy

• Tak jest Kudłaty. Pół dnia, od 16 w sumie, obserwacji i złapane nieodebrane stacjonuj. Miałem już nie wstawiać starć, w tym przypadku namówił mnie Bunny bo to top1, innych już nie będzie

• nowe top 1 Solo Maximus [Zubr] vs. ZAS [S T] ~ 52830.76% Nr XXV

• Dobry Na wstępie dziękuję Gonzo za recki, tym razem nie leciały po złom ze mnie - jak przystało na lamę miałem za mało paliwa aby wysłać całość - oraz Bunnego, za radę, towarzystwo i dobitkę - jak przystało na MEGAlamkę pół miliona lmów leciało sobie na idlaka ... Starcie bez finezji generalnie, ZAS pilnował się skutecznie, a dzisiaj po prostu brak aktywności, szkoda że wypatrzony tak późno, zebralibyśmy całość. Obrońca jak na razie nie odpisał, ale wiosłował ostro więc ma ponad miliard metalu n…

• hehe , Revo, powinieneś wstawić cudzysłów gratki, jeszcze powiedz, że w 5g gdzie dopiero co skasowałem kolonie ... idę poszukać bunkra bo z moonów jakoś wszystko mi spierdziela