Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 329.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
plus tego taki, że chociaż pogadać chwilę można było na tej pustyni... Szutruk pół poranka recków szukał Lamusek haha
-
Ja już dostałem na tym uni taki wpier że 6K procent nie robi na mnie wrażenia hehe. Zaraz po wlocie skończyły się jakieś domki i wszystko się wyrównało... dobrze że tych 600mln paliwa nie zdążył zatankować Ps. Kupie każdą ilość paliwa
-
taka strata to nie strata . Już odrobiłem... jakbym wiedział że śpisz to bym spokojnie wszystkie mt zbił, a jakbym wcześniej wstał to pewnie 4 i 6 galę bym wybronił. Ale.fart wstałem 4minuty przed wlotem więc tylko szybka stacja ... dopiero potem zauważyłem ze praktycznie nie ma przerw pomiędzy atakiem a dofarmem. Bylo już za późnona zawrotkę wiec przesłałem tylko pionki z planety
-
Cytat od kuter_noga: „Dobrze widzieć tylu generałów w jednym miejscu Graty starcia, nie dajcie się bohaterskim expanderom Pamietajcie flota zbudowana na expach jest jak duze cycki na grubej lasce.........nie liczy się ” w tym gronie atakujących jest dwoje odkrywców- @Gonzo i @giker Odkrywca nie ma aż tak wielkiej przewagi jak.sie weźmie pod uwagę , że graja na tej klasie mniej doświadczeni gracze lub śpiochy jak ja, na których wykręcacie po 10mld zysku. Poza Tym @Gonzo przyjacielu dostrzegam tu …
-
Relentless One [Magic] vs. giker oddam [T R] ~ 7667.79% + 2459.67% + 1510.08% NIECALE 3KKK ZYSKU!!!
PostHaha. Miałem napisać że pewnie nawet TRy p0d nosem się cieszą, ale Bunny napisał już wszystko . Dzięki za pozdro Karol, szkoda że mnie Gonzo dopadł kilka dni wcześniej bo polatałbym i Ja. Gratki Starcia obrońcy SZO
-
Ajajaj.... Ciężki dzień dziś na Uni Kiedy Piesiu będzie te mOrdki lizać??
-
Gratki Gonzo. Nie byłem w stanie na grze napisać, wbiłem tylko urlop . Potem nastąpiło dopiero przebudzenie Co tu pisać, należało Ci się, poszedłeś w zaparte, podczas jeden z rozmów z Królikiem napisałem mu, że kupię Ci kapcie na święta, bo widzę, jak wstajesz w nocy specjalnie dla mnie Miałem pisać pożegnalny post , ale ŻUBRY nie wyraziły zgody ... Jestem niewolnikiem . Odpuszczę flotę bo faktycznie chyba Królik musiałby już gonić mnie gdyby nie te złomy. Przepraszam i pozdrawiam - znowu z praw…
-
" ale urwał " ... zadowolony? To czas lotkę z mojego terenu zabrać bo źle śpię Gratki. Masa surowca. Kiedyś tam udało mi się łapać powroty z transportów Dobermana ale nie bylo aż tak bogato
-
Gratulacje Farciarzu. Zabrałeś mi moje krótkie top 1 solo , może czas , abyś zabrał mi to top1 które mi nadal zostało ? Head. Od zaufanej osoby wiem, co się dzieje w realu. Trzymaj się Chłopie, musi być dobrze.
-
napisałbym coś mądrego... Ale @ZDOBYWCA1 napisał już wszystko . Zasnąłem jak zawsze. Obstawiam że Gonzo miał budzik .... Ja nie miałem. Pogram Eko... A. Gratki. Tym.razem należy się oczywiście w 100 procentach. Za którym ? Za 5 razem ?
-
zmiana Nicku Maximus- Nebuchadnezzar 26-12-2019 13:47:45 - Nebuchadnezzar [Vermithor ] - 159.5% Dnia 26-12-2019 13:47:45 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Nebuchadnezzar [Zubr] ________________________________________________ Okręt wojenny 6.000 _________________________________________ Obrońca Lord Pallas [ASW] ________________________________________________ Mały transporter 12 Duży transporter 160 Lekki myśliwiec 604 Ciężki myśliwiec 130 Krążownik 35 Okręt wojenny 50 Recykler 5 …
-
22-12-2019 12:27:31 - Maximus [Vermithor ] - 159.6% Dnia 22-12-2019 12:27:31 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Maximus [Zubr] ________________________________________________ Okręt wojenny 8.536 Pancernik 1.004 Reaper 30 _________________________________________ Obrońca President Saros ________________________________________________ Duży transporter 1.487 Reaper 11 Wyrzutnia rakiet 8.112 Lekkie działo laserowe 1.201 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Ma…