Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 329.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
SZO Marcus. Wytrwały z Ciebie gość Cytat od abecaduo: „szkoda ze tak pozno zaczalem przegladac dalsze okolice, grunt ze ktos normalny to znalazl widze ze do znudzenia Maxiu, budujesz kolejne konto, kolejne przygody Powodzonka i tym razem, masz zaciecie ” A ile się musiałem napocić aby raki wykombinować... ile osób budziłem to tylko Oni wiedzą Cytat od jibrill: „Widzę, że pomimo pewnych "problemów" na początku, sprzęt jednak służy Przetapiaj, pilnuj i leć dalej. Gratulacje! ” służy służy i przyby…
-
Danie główne. Marcus gdzie schowałeś pance i ripy? Pozdro dla Relka i Żubrów. Za raki bardzo dziękuję Uszatemu. Wciąż się nie dorobiłem własnych... Nutka która ma sens na doooobrym do tego sprzęcie... youtu.be/NYDlPg14dGQ Dnia 02-05-2020 03:01:41 następujące floty spotkały się w walce: Agresor MaximusDecMeridius [Zubr] ________________________________________________ Duży transporter 1 Bombowiec 3.107 Niszczyciel 2.921 Reaper 608 Krążownik 15.962 Okręt wojenny 5.012 Pancernik 4.618 Pathfinder 12…
-
Nocne zabawy. Swoją drogą ciekawe co z Marcusem ponieważ zawsze pilnował się świetnie. Pozdro dla tych, którzy tego wymagają Dnia 02-05-2020 01:00:54 następujące floty spotkały się w walce: Agresor MaximusDecMeridius [Zubr] ________________________________________________ Krążownik 16.959 Pancernik 4.287 _________________________________________ Obrońca Marcus Tyranus ________________________________________________ Mały transporter 9.929 Duży transporter 1 Lekki myśliwiec 50.823 Ciężki myśliwie…
-
miło wejść na forum kiedy nie ma tam MNIE po prawej stronie ... Gratki. Ciśnij ciśnij ja mam przerwę. Latanie w nocy niemożliwe bo Panowie pilnują ... Gonzo szacun bo post bez zaczepki w pyskatego Relka
-
Cytat od ZDOBYWCA1: „Gratki Giker, jak to mówią, pijesz nie jedź, zasypiasz nie graj no cóż Max pełen szacunek dla Ciebie za całokształt i podejście do tej gry - jak by nie te złomy to top 1, 2 lub 3 byłby na bank Twój jak bym miał choć połowę Twojej werwy to dużo lepiej by mi się grało a tak to stagnacja straszna Giker przetapiaj na nowe latajki i do przodu ” Dziękuję. Mam tu jeszcze może nie coś do zrobienia, bo będzie ciężko, ale przynajmniej coś do powkurzania , poprzeszkadzam ile się da. Ni…
-
przez to nocne latanie wyszedł złom od Gikera, ale jak już napisałem u niego w starciu - odbiorę sobie z czasem. Relek dziękuję za cel. Nie wyszło za.dobrze ale nie poddaje się. Dnia 19-04-2020 00:17:49 następujące floty spotkały się w walce: Agresor The Matrix [Zubr] ________________________________________________ Krążownik 4.084 Okręt wojenny 5.704 Pathfinder 3.550 _________________________________________ Obrońca Krasnolud ________________________________________________ Mały transporter 500…
-
Cytat od Relek: „Działaj , póki co ja za konsolą ” Nocne latanie . Ktoś sobie ewidentnie hodował na złom, ponieważ całkowity brak Eko i tylko jedna planeta . Pozdro dla Żubrów ReleCieniasa i dostawców paliwa youtu.be/HgzGwKwLmgM Dnia 16-04-2020 03:55:16 następujące floty spotkały się w walce: Agresor The Matrix [Zubr] ________________________________________________ Reaper 5 Ciężki myśliwiec 5.066 Niszczyciel 83 Krążownik 3.583 Okręt wojenny 5.602 Pancernik 2.872 Lekki myśliwiec 122.279 Mały tra…
-
spadło mi mniej sond niż Tobie pancy Amatorze... Gratki. Masz nosa ostatnio. MI uciekają. Muszę coś trafić aby w końcu jakaś prawdziwa muzyka tu zagościła
-
hehe. Jak powiedziałeś tak zrobiliście. Gratki.
-
zostaw coś dla mnie grateczki