Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 329.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
czujka na płotki dalej aktywna . Dobrze bo na grubsze ryby ni ma stateczków. Pozdro standardowo dla antyforumowych sojuszników i pomocnika w zbieraniu złomu . Nie powiem kto bo chciał zachować Anonymous... Dnia 27-06-2020 21:36:10 następujące floty spotkały się w walce: Agresor MaximusDecMeridius [Zubr] ________________________________________________ Krążownik 9.206 Okręt wojenny 3.883 Pancernik 5.172 Reaper 1.307 _________________________________________ Obrońca globo _________________________…
-
może teraz Anon przełamiesz w tym przypadku zła passe dziękuję za raki ... swoich mam 300szt Start na lampach i pewnie tylko dlatego weszło. SZO - Ramm pełna kultura gratulacje były Pozdro dla Żubrów i Buddy - jest tam was troskę... Dnia 21-06-2020 13:05:57 następujące floty spotkały się w walce: Agresor MaximusDecMeridius [Zubr] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 116.134 Krążownik 4.109 Okręt wojenny 1.328 Pancernik 3.773 Reaper 391 Pathfinder 6.194 _______________…
-
Złom pod dom. Miodzio ... Bez kontrolowania akt, świeciłem się jak dom Kevina, jak sam w domu siedział Pozdro dla @Uudelleen i moich pijaków Dnia 14-06-2020 19:47:27 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Gierloz ________________________________________________ Lekki myśliwiec 374 Ciężki myśliwiec 101 Krążownik 1.500 Okręt wojenny 2.000 Pancernik 200 Bombowiec 30 Niszczyciel 110 Reaper 500 Mały transporter 6.707 _________________________________________ Obrońca MaximusDecMeridius [Zubr]…
-
pofarmiłem kilka razy pionkami, zemsta jednak je bardzo wyszła... ciekawy gość... Ciężko się bronić , jak sie flotę sprzedało... pozdro dla Żubrów i @Uudelleen Dnia 06-06-2020 13:39:47 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Bandit Callisto [N-F] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 2.422 Ciężki myśliwiec 567 Krążownik 391 Okręt wojenny 5.015 Pancernik 276 Bombowiec 1.096 Niszczyciel 199 _________________________________________ Obrońca MaximusDecMeridius [Zub…
-
graty wielkie. Jacha że się cieszę. Nie powiem wolałbym spakować to sam ale jak wiadomo siedzę sobie na banie ... Mój pierwszy ban za push . Nie będę ściemniał bo wyszło nie świadomie. Myślałem ze konto bunnypusher było sporo wyżej. Mam nauczkę. Trzeba było sprawdzić. Odpocznę aby znów poprzeszkadzać trochę w grze naszym Tytanom Pozdro
-
auć ... Ale Uszaty naklepał krążków, czyżby na odkrywców? giker ma dużo lmów jak coś... Graty. @RelentlessOne złaź z urlopu Lamusie