Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 321-329 z 329.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Gratki Panowie, znowu sen wygrał ... czekałem na 50 pancków ... zamiast zrobić dwa FSy nie zrobiłem żadnego, nie ma co się łamać, sąsiedzi niestety będą musieli pokryć koszty ... Boski spoko, nadrobię, klepie ta marną flotę tylko z 2 kolonii wiec nie takie straszne straty hehe Pozdro dla sojuszu, wybaczcie wpadkę nr 2, odbudowa trwa Maximus Decimus Meridius ps, pozdro dla Blizny ponieważ ładnie życzył SZO
-
Złom od kulturalnych chłopaków jest jak zimny - prysznic początkowo, marudzisz potem się budzisz. Obyście mnie następnym razem złapali dopiero jak mi się znudzi gra. Pozdro raz jeszcze
-
I czekam i czekam na to starcie na forum, aby starym zwyczajem pierwszy pogratulować zwycięzcom a tu nic ... ale już widzę, że mój nick bardziej zainteresował Wiatraka hehe. Filmu wcześniej nie widziałem, widać jestem troszkę za stary. Gratulacje całej trójce, ładnie wykorzystaliście przespaną przeze mnie nockę, nie pierwszy i pewnie nie ostatni raz w reckach, ale to przecież tylko zabawa w cyferki przetapiajcie na kolejne zabawki, ja swoją zebraną cześć już przetopiłem, odbudowa w trakcie pozdr…