Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 301-320 z 329.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Gratki. Faktycznie należało ci się. Od początku uniwersum nie robiłem FSa w dzień I grałem na odświeżeniu... Gonzo chyba się wkurzył bo dwukrotnie zawracał po 3 ataki , ale doświadczenie Gonzo i umiejętności wzięły górę- szacun. Odbudowa ? Hm. Grać będę jak zawsze w końcu to już chyba 4 złom na ponad 5tyś procent .... Pozdro
-
Akcja, o ile można to tak nazwać, która nie miała prawa się udać, ale może kiedyś zasłużę w pełni na swój Nick... Podkład raczej Z archiwum X haha. Jak z moja małą flotą ugryźć 300kk floty na ponad 600 milionowym bunkrze ? Trzeba na tyle wkurzyć potencjalnego przeciwnika, aby zechciał się wybrać do mnie. W godzinach popołudniowych więc wysłałem ataki na wszystkie kolonie gracza, licząc, że puści w zemście kilka ataków niszczących na mój księżyc. Nawet nie doleciałem do końca - rozmawiając z Rele…
-
pięknie ... Ja od rana kombinuje nad czymś ciekawym i zarazem śmiesznym, jam wejdzie to wstawię. Będzie masa śmiechu bo nie spodziewałem się że to się może udać. 5teczka w stylu starego forum leci do Ciebie Ps Raz nazwałem Misia Gargamelem i ciągłe wypominanie...
-
No Guzik, z resztą ekipy oczywiście, to jak wschód słońca po krwawej nocy , nawiązując do mojego występu na forum dzisiaj dodajecie chęci do gry Przetapiac i uciekać przed Gargamelem, zamiast klakiera ma teraz Misia hehe Pozdro i 5teczka
-
Ne jo... można was nie lubić, można nie rozumieć ilości czasu jaki spędzicie na grze i podejścia, ale trzeba docenić to, znacie się na robocie. Wczoraj ki3dy Miś leciałz Gonzo uratowało mnie: " Tatusiu mleczko " z drugiego pokoju. Dziś córka floty nie ocaliła. Gratulacje Miś, myślę że pozycja top 1 na uni niedlugo Twoją. Moje konto pewnie dostanie bana bo Miś podwędził paliwo za które miałem dziś zapłacić, trudno. Przetapiaj dalej i powodzenia . Ps mógłbyś być bardziej rozmowny w grze - kultural…
-
Engineer Vela [WIAARA] vs. Wronek + [T R] czyli mismalinowy, Szutruk-Nahhunte & Gonzo ~ 19821.32%
PostGratki Wronek. Po rozpadzie sojuszu bawisz się dużo lepiej. Druga akcja w tym samym, plus ewidentnie jest więc- gdyby to było stare forum - piąteczka leci .
-
Obserwacja od pewnego czasu z falangi. Za każdym razem jednak coś nie pasowało, albo godzina powrotu floty, albo za mało miałem swojej własnej. Dziś dzień wolny , więc wypadało skorzystać. Obrońca posiada księżyce, może czas z nich skorzystać. SZO bo napisał kulturalnie . Ogólnie nie wstawiam starć, ale Smerfy ostatnio za często ze złej strony niestety. Pozdro dla sojuszu, poszło wsparcie więc czekamy na waszą odbudowę, Buddy oraz Relentless One - ciśnij lamo bo jestem górnikiem a częściej jeste…
-
aj aj. Szkoda Panowie. Ja zabiegany cały dzień w pracy. Z daleka czuć podstępem bo aktywnie dziś bardzo Panowie nas skanowali i dokładnie wiedzieli kto poleci. Gratulacje zgrania TR , nie wypada tego nie doceniać, naszym nie trzeba życzyć odbudowy, zapewne już opłacają ją okoliczni sąsiedzi. Do naSTępnego, mam nadzieję Zgrywus że w końcu odpalisz ten swój prezencik. Pozdro, Maximus. Dodam jeszcze że miło się czyta komentarze pod starciem w których nie ma żadnych smętnych komentarzy zupełnie nie …